Paar aastat tagasi ehitati Laagri alevikku üks ring tee.. OLi talv ja lund sadas. Sõitsin tol ajal seda teed suht tihti ja üks õhtu kell 23 umbes, viisin ühte tüdrukut koju kellel oli 39palavik.. Auto oli kahe kohaline, taga oli tühi kuut.. Sellel tüdrukul olid kaks sõpra kes pressisid sõiduks kuuti, kuna õues oli -15c.. Mõlemad olid võtnud ja neil olid päkapiku mütsid peas.
Kui tüdruku koju viisin, siis kumbki taga kuudis olijatest ei tahtnud kaaslast üksinda sinna kongi jätta, ning siis jäidki mõlemad sinna nii, et üks esikoht oli vaba.. Kuudi ja esiistmete vahele oli pandud papist sein talveks..
Hakkasin siis tagasi sõitma ning kui tuli vastu see ringtee mis oli ehitusjärgus. Oli vaja keerata vasakule, aga teatavasti tuleb ringteel keerata paremale ning teha väike tiir, mina eirasin seda teadmata ning keerasin vasakule, kohe eravärvides politsei eest läbi. Poolel teel seal ringtee peal sain aru, et midagi on mäda, et tee on nii kitsas kuidagi.. Kui olin ringteelt välja jõudnud olid kohe vilkurid peeglis.
Kohe sai kõva häälega selgeks tehtud, et nüüd on P****s, et pikali maha ja hiir vaikselt. Nemad patsatasid kõva hooga pikali maha seal ja vastasid vaikselt, et kõik on tasa siin, et nad ei tee piuksugi..
Politsei siis selgitas, minu tehtud viga ning kutsus enda autosse kontrolliks.
Koostasid siis mulle protokolli, kui tuli koht kuhu märkida see aadress.. Selles politsei autos puudus see arvuti, millega k6ik info kätte saada. Neil tuli sõita sinna toimumis kohta aadressit võtma, ma ütlesin neile, et autol pole kesklukku ning uksed jäävad lahti, nemad vastasid, et keegi ei tule nii kiiresti midagi varastama. ET ära muretse. Kiiresti käib.
Sõitsin siis 30ks sekundiks nendega nurga taha, samal ajal need joodikud ronisid päkapiku mütsidega mu kuudikust välja, läksid juhiistme juurde ning keerasid raadio volumi põhja!
Kui mina seal nurga tagant välja tulin sain täieliku shokki, te ei kujuta ette mis näod politseinikutel olid. Ma ütlesin siis kiiresti, et VARGAD!!!. Kõrval istmel olnud politseinik jooksis sellise hooga välja, karjus SEIS EESTI POLITSEI!! PIKALI MAHA vms. Need mällarid jooksid enda elu hinna eest ning õnneks politseinik kätte neid ei saanud
Hiljem mundrivennad ütlesid mulle, et plät midagi sellist me veel näinud pole, päkapiku mütsidega pätid ja mis imega nad nii kiiresti juba said..
Hiljem kui neid vendasid nägin, küsisin miks krt te välja tulite, nemad arvasid, et mind pakiti peale ära ja viidi jaoskonda.
Tol hetkel oli see sellinne shokk, aga preagu järgi mõeldes kõik kellele räägin naeravad ja ahujeitavad selle üle