Tsfs20 kirjutas:
Kuidas teenistusest kõige lihtsamalt tkv saab, ilma et see edaspidist elu oluliselt mõjutaks (relvalubade jm mitte saamine väga ei morjenda) ? Asi pole selles, et mulle sõjaväes ei meeldiks või ma seal hakkama ei saaks, pigem vastupidi, aga kuna meie perre on oodata talvel järelkasvu ning hetkeline majanduslik olukord tänu ajateenistusele on leebelt õeldes s#tt, siis oleks vaja sealt võimalikult kiiresti ära saada ja tööle minna. Ning ei ole vaja heietama hakata teemadel et "ise oled süüdi et oma elu planeerida ei oska". Oli jah vähe halb ajastus, kuid lapse heaolu on minu jaoks siiski esikohal. Kui kellegil asjalikke soovitusi, siis PS
Ma tean kuidas meil ajateenistuses olles ära saadi, aga võid proovida arstlikus komisjonis seda läbi lüüa, seljavalud ja põlvevalud!
Hiljem ajateenistuses olles ei saa nii lihtsalt ära, sest siis pole sul perearste vaid KAK-i arstid(Kaitseväe Arstliku Komisjoni arstid).
Eelnevad aastad on lihtsam olnud ära saada, ntx lampjalaga ei old mingeid astmeid vms. Nüüd aga on lampjalale pandud miskit 3 aste, siis kui asi väga hull, saab ära.
Ka meil oli lastega mehi seal, ja saadi hakkama, sest sõjaväe ajal külmutatakse kõik laenud jne kui vaja.
Aga edu proovimisel, isiklikult käidud 11 kuud ja ütlen, et see ei old seda väärt, kui oleks endine töökoht alles oleksin 11 kuuga, teeninud ca 300 000 vanas rahas, aga nüüd istun töötuna kodus.