Täna sai siis ka Tallinnas kohtutud härrade konstaablitega . Üsna ebameeldiv oli see suhtlus , kuigi pääsesin puhta nahaga. Sai siis esimene ja teine käik tühjaks vajutatud võibolla oli kosta ka vaikset kummivilinat aga nii nad mind märkasid , 500m edasi peeti kinni. P:Tervist vahtralehega bemmimees M:Tere ,tere. P:kihutad ? load ja tehniline pass M:annan passi koos kindustusega ja load P: mis see on ? ja käsib mul tehnilise passi ümbert kindlustuspoliisi ära võtta. läheb autosse kontrollima , paarimees väljas seletab kõva häälega ,,drift time .ee Mis see veel on ? haha , keegi on võtmega tõmmanud korralikult üle terve külje. Tuleb härra tagasi ja ütleb mulle ,et mul esiklaasis mõra ,et ei tohi olla. Ütlen ,et tean ,et mul klaas olemas. Ta sellepeale ,et teda üldse ei huvita , ja läbivat roostet ei tohi ka olla , ja esisillal erinevad rehvid. Küsib kas mul probleeme on , mina vastasin ,et ega nagu vist ei ole , tema kohe selle peale ,et võin sulle tekitada kohe . Kutsus välja käskis tulekustutit näidata. Näitan , tema sellepeale ,et pole nõuetekohaselt kinnitatud , juba 4 asja mille eest saaks praegu ära panna . olin vait ja peale väikest mõttepausi ütles ,et kui veel sind näen saadan tagasi autokooli . :S Käitumine nendepoolt oli väga üleolev ja ebameeldiv , saan aru ,et jah talvega on tagumisest tiivaäärest saanud pudru ja ,et esiklaasis mõra ,aga no saab ka paremini käituda. Tuli segane jutt , kui keegi aru ei saa või ei meeldi võib ära kustutada.
|