Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 23.03.2010 15:49 
Kasutaja avatar

Taavi00, õiget juttu rääkis. Väga paljudel autodel see reguleerimissüsteem seotud tagasilla vedrustuse kõrguse muutumisega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2010 16:14 

Mu eelmisel masinal oli parema külje mõlema ratta juures andur. Oli otsaga õõtshoova küljes ja toimis nagu kütusetasemeandur. Tagarataste asendi teadmisest ei pidavat piisama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2010 17:31 
Kasutaja avatar

Lihapirukas, see oli sul stabiilsuskontroll tõenäoliselt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2010 18:07 
Kasutaja avatar

osadel bemmidel ja mersudel olen näinud sama jublakat stabika küljes. kui stabikas pöörab ümbes oma telje silla kõrguse muutudes, siis andur keerab tulesid allapoole või ülespoole. tõstukiga proovisime ka ükskord. töötas nagu kellavärk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:08 
Kasutaja avatar

Täna sai siis ka Tallinnas kohtutud härrade konstaablitega . Üsna ebameeldiv oli see suhtlus , kuigi pääsesin puhta nahaga. Sai siis esimene ja teine käik tühjaks vajutatud võibolla oli kosta ka vaikset kummivilinat aga nii nad mind märkasid , 500m edasi peeti kinni.
P:Tervist vahtralehega bemmimees
M:Tere ,tere.
P:kihutad ? load ja tehniline pass
M:annan passi koos kindustusega ja load
P: mis see on ? ja käsib mul tehnilise passi ümbert kindlustuspoliisi ära võtta.
läheb autosse kontrollima , paarimees väljas seletab kõva häälega ,,drift time .ee Mis see veel on ? haha , keegi on võtmega tõmmanud korralikult üle terve külje.
Tuleb härra tagasi ja ütleb mulle ,et mul esiklaasis mõra ,et ei tohi olla. Ütlen ,et tean ,et mul klaas olemas. Ta sellepeale ,et teda üldse ei huvita , ja läbivat roostet ei tohi ka olla , ja esisillal erinevad rehvid. Küsib kas mul probleeme on , mina vastasin ,et ega nagu vist ei ole , tema kohe selle peale ,et võin sulle tekitada kohe . Kutsus välja käskis tulekustutit näidata. Näitan , tema sellepeale ,et pole nõuetekohaselt kinnitatud , juba 4 asja mille eest saaks praegu ära panna . olin vait ja peale väikest mõttepausi ütles ,et kui veel sind näen saadan tagasi autokooli . :S Käitumine nendepoolt oli väga üleolev ja ebameeldiv , saan aru ,et jah talvega on tagumisest tiivaäärest saanud pudru ja ,et esiklaasis mõra ,aga no saab ka paremini käituda.
Tuli segane jutt , kui keegi aru ei saa või ei meeldi võib ära kustutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:22 
Kasutaja avatar

tra, kihutate on nõuetele mittevastava autoga tänaval, peetakse kinni, pääsete ilma karistuseta ja ikka on paha.
A kui sul bmw on, siis respect minugipoolt muidugi, selle kurva loo eest :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:23 

No mida sa saada tahad- kui läbiv rooste+ mõra+tulekustuti(okei, see on natuke vbla tõesti norimise teema, aga asi on ikkagi põhimõttes)+ esisillal erinevad rehvid+ sellise sõidukiga taoline sõidustiil- oleks mina politseis, ma oleks sulle veel erakorralise ka sisse laiatanud. Selliseid samuraid oma igiliikuritega on hullemad kui vanurid meie tänapäeva liikluses- ja sina veel väidad, et sulle tehti liiga? Sellepeale tahaks küsida, et kus sa omale juhiload said- Tapa autokoolist või? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:31 
Moderator
Kasutaja avatar

Mis krdi nõuded selle tulekustuti kinnitamisel siis on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:32 
Kasutaja avatar

@ mj6u

lahe, ma oleks kukkedele suitsu ka pakkund, siis oleks nad ehk veel peale maksnud, et kinni pidasid :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:35 
Kasutaja avatar

Ma olen suht kindel, et nendele Imepärastele lugudele on üsna palju autori poolt juurde pandud, et ikka teiste striitreisserite seas jälg maha jätta, näidates kõigist teistest värvikamalt, kui suured kitsed kõik mendid ikkagi on!

Keegi võik kunagi teema teha, kus saaks sõna võtta need, kes ka reaalselt on ilma mingi põhjuseta trahvi või ülbet kohtlemist tunda on saanud. See teema ei saaks ilmselt eriti palju postitusi ja kuna see foorumi formaadiga ei sobiks nagunii, siis ilmselt kaoks see üsna kiirelt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:39 

Blacku kirjutas:
Mis krdi nõuded selle tulekustuti kinnitamisel siis on?

Mind kah huvitab - kord taheti "ära panna" ja otsiti miski 10min järjest vigu (kaasa arvatud tulekustuti). Too vedeles pagasnikus ning kuna oli taadeldud õigeaegselt siis polnud ka selle koha pealt nurinat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:52 
Kasutaja avatar

Kui küsimuste teemas midagi küsitakse, on kõik spetsid üheskoos katjuma, et võiks Googeldada, enne kui siit küsid. Kuidas siis ei saa googeldad, kui on vaja auto seadustele vastavaks muuta?

2) Tulekustutid peavad olema töökorras ja asuma kättesaadavas kohas ning olema kättesaadavalt kinnitatud.

Juu siis oli kinnitamata, kui kuked julgesid selle kohta härra bemmimehele suulise noomitusga psühholoogilise trauma põhjustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.04.2010 23:58 

BussiJänes kirjutas:
Kui küsimuste teemas midagi küsitakse, on kõik spetsid üheskoos katjuma, et võiks Googeldada, enne kui siit küsid. Kuidas siis ei saa googeldad, kui on vaja auto seadustele vastavaks muuta?

2) Tulekustutid peavad olema töökorras ja asuma kättesaadavas kohas ning olema kättesaadavalt kinnitatud.

Juu siis oli kinnitamata, kui kuked julgesid selle kohta härra bemmimehele suulise noomitusga psühholoogilise trauma põhjustada.

Ma ei vaevunud ise googeldama, ja näed - keegi tegi seda minu eest :). Tänan

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 00:03 
Kasutaja avatar

jah, ega ei viitsi ja ei saagi ju tegelikult, sest kui ise ka aru saaks, et midagi tegelikult valesti on, poleks ju põhjust enam siia teemasse postitada lugusid olukordadest, kus riigi täitevvõim sind "Ilma põhjuseta" verbaalselt vägistas!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 00:05 

Paha tuju?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis