Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 20:50

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 09.04.2010 00:06 
Kasutaja avatar

Oli vist 2008 lõpp kui sõitsin "punase" juhi autoga ja politsei järjekordselt kinni pidas (sõitis mul Tallinna ringteel piixus kui ma rahulikult 70-80 cruisisin kodupoole ja talle vahepeal piduritulesid näitasin, disko läks lahti muidugi siis kui ma 60 peale lasin kiiruse) Lisaks sellele trikitamisele ei olnud mul volitust. Igastahes seltsimehed lasid mul valida, et kas tahan hoiatust või trahvi. Valisin trahvi. Eks omamoodi kasuteguriks oli ka töötamine kaitseväes - töötõend on mind otseselt päästnud kahest kiiruseületamisest (+25...40) ja ühest piletita sõidust ühistranspordis 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 11:30 
Kasutaja avatar

ei olegi proovinud tõestada ,et minupoolt mingisugust eksimust polnud,asi oli nendepoolses mõnitavas ja üleolevas suhtumises. Lõppudelõpuks peaks kõik seaduse ees võrdsed olema ja ühesugust kohtlemist saama ,aga ,et auto margi kohaselt valitakse kellega paukuda või mitte pole päris õige. Ja mõnel foorumlasel on küll ''7 days'' vist pooleli siin ,et tuju kehv. Loomulikult olen rahul ,et puhtalt minema sain.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 11:38 
Kasutaja avatar

mj6u kirjutas:
ei olegi proovinud tõestada ,et minupoolt mingisugust eksimust polnud,asi oli nendepoolses mõnitavas ja üleolevas suhtumises. Lõppudelõpuks peaks kõik seaduse ees võrdsed olema ja ühesugust kohtlemist saama ,aga ,et auto margi kohaselt valitakse kellega paukuda või mitte pole päris õige. Ja mõnel foorumlasel on küll ''7 days'' vist pooleli siin ,et tuju kehv. Loomulikult olen rahul ,et puhtalt minema sain.

no milles probleem. nõudnud siis omale sobivad kohtlemist ja viisakat käitumist enda suhtes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 11:57 
Kasutaja avatar

mis ma nüüd tegema pean? vanalinna kuue matsilist punti otsima või?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 11:58 
Kasutaja avatar

millest sa üldse järeldad, et sind BMW omamise pärast diskrimineeriti? See et sa linnavahel kummi vilistasid ei võinud olla teguriks, mis sinust nende silmis arvamust kujundas?

Või ütles sulle pärast härra politseinik vaikselt kõrvasisse, et :meil liiluspolitseis ongi selline komme, et jätame oma naised maha, sest bmw juhtide nssimise kõrvalt ei jõua enam oma naist tarbida!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 12:03 
Kasutaja avatar

Ja mis pahasse tujusse puutub, siis pole mingit tuju, lihtsalt valus on lugeda siin neid postitusi, kus räägitakse, et

No sõitsin eile linnas, kiirus oli mingi 25km/h üle lubatu, udutuled põlesid, esiustel oli toonklaas, summutaja oli ka väga sport, nii et kostis suht kaugele ja tagaklaasil oli kleeps kirjaga, et "kõik mendid on kitsed". Siis peeti mind kinni ja politseinik oli nii ülbe, et ei öelnud mulle piisavalt selge häälega teregi, on pded rsk!

Käituge koralikult, kui ei taha et teid "kiusataks"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 12:08 
Kasutaja avatar

Eelmine nädal seisin Sõpruse/Tammsaare Statoilis.

Seisin seal Sõpaka poolses ääres ja siis märkan et mendi buss keerab Statoili. Sõidab kõigepealt kõrvalt mööda, kõrvalistuja veel vaatab aknast järgi minu auto poole. Sõidab mäki taha ja siis ringiga teiselt poolt välja ja suht kiirendades tuli minu poole ja risti ette et ma liikuda ei saaks. Siis mõtlesin kiirelt omaette et no mida kuradit ma nüüd tegin. Ainuke asi ainult mis pähe tuli , et seisin kollase joone peal. Politseinikuhärrad hüppasid välja ning hakkasid nimesid ja dokumente pärima. Andsin oma load , vaatas mind korraks ja mõtles. Siis küsis mu kõrvalistuja käest tema nime ning käskis siis pagass lahti teha. Jälle oli peas täielik segadus et mida on . Tegin lahti . Ütles et kõik korras. Mainis siis et oli väljakutse tulnud ,et selle Statoili juures hoitakse valges mersus kedagi kinni. Ma ütlesin et minu oma on ju hõbedane ning mina siin ausalt öeldes ühtegi valget mersut küll tähele ei pannud. Pani siis mu nime ja isikukoodi paberile kirja ja ütles head päeva.

:? :? :?

Algul ehmatas küll ära kui täie hooga niimoodi risti ette tõmmatakse . Nagu mingis filmis :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 12:24 

kermps2 kirjutas:

Seisin seal Sõpaka poolses ääres ja siis märkan et mendi buss keerab Statoili. Sõidab kõigepealt kõrvalt mööda, kõrvalistuja veel vaatab aknast järgi minu auto poole. Sõidab mäki taha ja siis ringiga teiselt poolt välja ja suht kiirendades tuli minu poole ja risti ette et ma liikuda ei saaks. Siis mõtlesin kiirelt omaette et no mida kuradit ma nüüd tegin. Ainuke asi ainult mis pähe tuli , et seisin kollase joone peal. Politseinikuhärrad hüppasid välja ning hakkasid nimesid ja dokumente pärima. Andsin oma load , vaatas mind korraks ja mõtles. Siis küsis mu kõrvalistuja käest tema nime ning käskis siis pagass lahti teha. Jälle oli peas täielik segadus et mida on . Tegin lahti . Ütles et kõik korras. Mainis siis et oli väljakutse tulnud ,et selle Statoili juures hoitakse valges mersus kedagi kinni. Ma ütlesin et minu oma on ju hõbedane ning mina siin ausalt öeldes ühtegi valget mersut küll tähele ei pannud. Pani siis mu nime ja isikukoodi paberile kirja ja ütles head päeva.

:? :? :?

Normaanle situatsioon- kui sa ise näeksid mingit a´la mõrva, räiget röövi vms pealt, siis suure tõenäosusega on sinulgi kõik Opelid ühtäkki Sierrad ja kui veel küsitakse auto värvust siis sa ei suuda seda meenutada. See on inimese alateadvuses kinni olev psühholoogiline moment, mis on juhtunustv tingitud, käib krõks ära ja kõik on meelest läinud. Ju keegi siis nägi/kuulis vms- andis umbmäärase kirjelduse valge/hele/hall Mercedes- lähedal asuv patrull reageeris ning kuna sina olid just seal läheduses, otsustati sind kontrollida. Hea et see tavapatrull oli- oi mis siis oleks saanud, kui sulle see hall ??või oli ta must?? Transporter oleks ette keeranud, kus sees on nö need kiired poisid- need oleks su Mersu suure tõenäosusega laiali lammutanud ja sind asfaldisse turvataktika tõttu surunud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 17:41 
Eliit

BussiJänes kirjutas:
millest sa üldse järeldad, et sind BMW omamise pärast diskrimineeriti? See et sa linnavahel kummi vilistasid ei võinud olla teguriks, mis sinust nende silmis arvamust kujundas?

Või ütles sulle pärast härra politseinik vaikselt kõrvasisse, et :meil liiluspolitseis ongi selline komme, et jätame oma naised maha, sest bmw juhtide nssimise kõrvalt ei jõua enam oma naist tarbida!?

Oma elu esimese liiklustrahvi sain BMWga kuna sõiduajal põlesid udutuled. 600eek. 1.3 vana Hondaga sain natuke hiljem 180eek sest sõitsin kindlustuseta, ei näidanud suunatuld ja eirasin stop märki. Politseid olid kusjuures samad. BMW oli E34 V8 mida nad ka passi järgi vaatasid ning küsisid kas bensupeale liiga palju raha ei lähe.. Hondal ilutses taga suur sportsummuti ning suur kleeps "Streetracing In Estonia".. Sellest piisab täiesti arusaamaks, et 600eek väänati puhtalt sp, et mul oli äge BMW.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 19:30 
Kasutaja avatar

Oli äge või oli pedetuunitud nagu 99% risudest mis eestis vuravad ja bmw märki kannavad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 20:30 
Kasutaja avatar

Kindlustus, suunatuli ja stopmärk on asjad, millega võib kogemata eksida, või ära unustada, Udutulesid ei saa põlema unustada, et need põlema panna, peab tegema spetsiaalse pingutuse, et neid süüdata, seega rikutakse iga kord tahtlikult ja teadlikult seadust, selle eest võik minupoolest iga kord täis trahvi teha (põhimõtteliselt juht ju ise avaldab soovi trahvi maksta).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 20:32 
Kasutaja avatar

BussiJänes kirjutas:
Udutulesid ei saa põlema unustada, et need põlema panna, peab tegema spetsiaalse pingutuse, et neid süüdata, seega rikutakse iga kord tahtlikult ja teadlikult seadust, selle eest võik minupoolest iga kord täis trahvi teha (põhimõtteliselt juht ju ise avaldab soovi trahvi maksta).

See on vist esimene ja viimane kord, kui ma nõustun selle postitajaga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 20:48 

BussiJänes kirjutas:
Kindlustus, suunatuli ja stopmärk on asjad, millega võib kogemata eksida, või ära unustada, Udutulesid ei saa põlema unustada, et need põlema panna, peab tegema spetsiaalse pingutuse, et neid süüdata, seega rikutakse iga kord tahtlikult ja teadlikult seadust, selle eest võik minupoolest iga kord täis trahvi teha (põhimõtteliselt juht ju ise avaldab soovi trahvi maksta).

hetkel peast rohkem ei tea aga näiteks e34-jal saab põlema unustada. uduka lüliti lükkad ju kindlasse asendisse ja automaatselt see lüliti 0 asendisse tagasi ju ei tule. järgminekord kui auto käivitad ja lähituled/parktuled põlema paned siis süttivad ka udukad. :)
kindlasti on neid autosid veel millel saab udukad põlema unustada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 21:06 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
BussiJänes kirjutas:

hetkel peast rohkem ei tea aga näiteks e34-jal saab põlema unustada. uduka lüliti lükkad ju kindlasse asendisse ja automaatselt see lüliti 0 asendisse tagasi ju ei tule. järgminekord kui auto käivitad ja lähituled/parktuled põlema paned siis süttivad ka udukad. :)
kindlasti on neid autosid veel millel saab udukad põlema unustada.

Kui sa elad asulas, siis udutuledega on sõitmine asulas on keelatud anyway, seega kui tulid pikalt teekonnalt ja udukaid asulasse sisse sõites välja ei lülitanud, on see lüliti v sinu viga ?
Järgmine päev auto käivitades, korras autol näitab armatuuris v keskkonsoolis ära, mis tuled ja viled töös on, kui sa ei suuda, ei taha ei saa hakkama nende märguannete peale reageerimisega, siis mis sul autorooli üldse asja oleks ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.04.2010 21:28 

ära kiunu... jutt käis unustamise võimalikusest. väga vabalt võib unustada. kui sa märke ei tunne, suunatulesid kasutada ei oska, ilma kindlustuseta ringi sõidad siis pole samuti sinu koht roolitaga eksole.
kui sa stopp märgi tähendust ei tea kas see on sinu või märgi süü? kui sa ei suuda suunatule kasutamist meeles pidada siis kas see on sinu või autotootja süü?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis