Üle meeletu aja sõin ussbureri megaburgerit. Johhaidii, selle allakäigu trepp vist ei katke kunagi. Varsti ei või seda enam üldse vaadatagi mitte. Nii nagu Mcdonladsis kõlbab ainult Big Tasty hetkel, siis ussburgeris on ainus söödav asi kebabiburger
Samuti jooksis üks õhtu suu osmann kebabi Kiievi kotleti peale vett. No fakedap keiss seal samamoodi. Ahjukartul oli täielik ülelend, kotlett ise kuidagi kokku tõmmanud ning muu garneering ka üle perse tehtud. Vanasti oli kaks kastet ja palju erinevat silo - sh. ka jalopeno kaun. Kui kuradi raske on teha mitte kõikuva kvaliteediga butiiki nagu nõmme kebab või boksipeatuse grillburger ah ?

Ise jäin mõtlema, et lihtsam on neil vist butiik hommikuni lahti hoida diskensi saatel ja 3 rubla eest eledat müüa rahvale. Vähemalt minuarust seal seda teed on mindud
Chumakist rääkides ostsin selle prantsuse sinepi kastme ja roosa mädarõika kastme ka ära. Nüüd on täis laks kapis olemas. Mulle üks söögionu ütles, et ta oleks nõus ise hoogu lükkama, et see inimeste mürgitamine ära lõpetataks aga minuarust on need kastmed küll puhas kuld ja ehk olen ma ennast väärakaks söönud kuid minuarust on seal just erinevalt muudest kirevatest väljamaa soustidest vähem keemia maitset