Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 00:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:11 
Kasutaja avatar

Kas sa niisama virised või on mingi põhjus ka?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:14 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma ei saa olla lihtsalt rahul ,vähemalt hetkel ja viimasel ajal pahur ,olles kokku puutunud siis olukordadega mis pole olnud meelepärased.Eh ksiis tipp tunnil ,südalinnas ,keset nädalat sellises kohas toimub lume koristus erineva tehnikaga kus see häirib tublisti liiklus ning kus see poleks just hädavajalik ka nii ,et sellisel ajal seda teha.See koristus häiris rohkem liiklust kui ennem lumevall.Tore ,et koristatakse kuid iga asja peaks ikka läbi vaatama kuidas teha,millal ja nõnda edasi.
+ igasugu veidrad masinad liikluses mis mõeldud lume koristuseks alustades pesumasinaid meenutvaid liikureid millel kühvlike ees ja kollane vilkur katusel ,bobcatid jne panevad täis päeval keset töönädalat mööda lasna kanalit jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:26 

Ma viriseks selle üle, et liiga vähe lund on linnas teede peal 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:28 
Kasutaja avatar

Ainult vinguks... nagu kari eitesi.
Esita kaebus vms, miks sa arvad et me su hala kuulata tahame?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:31 
Kasutaja avatar

Igalt poolt on lumi ära lükatud ja alles ainult jääväljad, kohati ka asfaldirööpad. :waah
Sai just LSD muretsetud ja tahaks ka kettidega möllata veel see aasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:33 
Kasutaja avatar

Mida te vingute siin? Kus on kõik need lumearmastajad kes kümmekond lehekülge tagasi rõõmustasid iga lumehelbe üle? Nüüd teil neid helbeid kuhjaga, niiet jätke see krdi jonn ja nautige seda mis tahtsite. Sõitke autosid lumahandesse tükkideks ja tundke rõõmu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 00:34 
Kasutaja avatar

Olen foorumis ja ootan lund teedele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 01:14 

oskaja kirjutas:
Black66: ma olen kursis sahkade erinevusega ja väidan, et selle ilma paunata sahaga on ka võimalik kaugemale lükata... hoog ja saha nurk peavad õiged olema. Loomulikult ei saa selle tavalise sahaga hästi lükata kui liikumine toimub 30km/h. Ja see vallide poolt tee hõivamine ei ole üldse mitte tingitud sellest, et mitu korda lükatud on ja lund palju, vaid sellest et esimestel kordadel jäeti normaalse kauguse peale lükkamata. Näide Suur-Sõjamäe tänavalt... lumi tuli maha ja autod tegid jäljed umbes kuskile tee keskele (2 realist osa pean silmas, Ülemiste poolses otsas). Tuli sahk/sahad ja lükkamine toimus ainult selles samas autode poolt eelnevalt ettsõidetud jälje peal (ehk siis tee keskel) ning servad jäid lükkamata. Vasakpoolset serva lükati alles teisel korral ehk ja kogu lumi koondati parempoolsesse serva peaaegu kogu 1. rea ulatuses. Samamoodi toimiti ka kõigil ülejäänud kordadel.
Ülemiste poole mineval suunal on 2 bussipeatust ja kogu ülejäänud pikkuses on seal ainult aed, ca. meeter või rohkemgi sõiduteest eemal. Seal oleks päris alguses olnud kenasti ruumi lund lükata aga seda ei tehtud. Nüüd peale puhuri/freesi käimist on pool esimesest sõidureast ikkagi veel kinni ja selle freesi töö on ka olnud sama sirge nagu küla parmu kodutee peale mitmepäevast odeka joomist. Mõne kohapeal kaob esimene rida üldse lambist ära ja kui keegi kõrval on siis minna pole ka kuskile. Milleks siukest s*tta toota on vaja? Ma siiralt loodan, et kui keegi seal avarii peaks tegema, et siis see freesi tüüp ise peaks kahjud korvama omast taskust. Ehk tuleb siis mõistus koju.
Ülemistelt Suur-Sõjamäe poole minevast suunast saan veel aru, et kõnniteed ja parklad jne on tee ääres ja seal tõesti pole kuskile kaugele lükata. Järgmiseks Smuuli pikendus... mõlemalpool teed on ainult haljasala, kuid alguses oli seal tee nii kitsalt lahti lükatud, et suured veokid pidid üksteisel peaaegu peeglid küljest sõitma.
Järgmiseks Järvevana tee... pole kõnniteesid, pole äärekive... aga alguses ei saanud teises reas piirete juures üldse sõita, sest lumi oli lükatud ainult esimeses reas ja osaliselt teeäärest. Miks oli vaja sinna piirete juurde see lumi maha jätta kui mujalt lükatud sai? Samuti teeäärest oleks võind kaugemalt lükata, et kui kellelgi auto ära kooleb siis ei peaks keset teed jätma ja järgmiste sadude korral oleks olnud rohkem ruumi lume paigutamiseks. Igasugu selliseid idiootlike kohti on veel kus on väga lohakalt või poolikult tööd tehtud.

Järgmiseks prioriteedid: Miks näiteks on Nõmme mägi või Kadaka puiestee tõus suurema prioriteediga kui Smuuli viadukti tõus või Tallinna ringteel asuvad viaduktid? Kui tihe on nendel tõusudel (Nõmme ja Kadaka) liiklus? Kui palju nendel tõusudel rekkasid liigub? Nõmme mäel näiteks on veokid üldse keelatud, samuti pole ka Kadaka pst. tõusul erilist veokite liiklust peal kuna seal viaduktil on kaalu piirang ja mujale pole seal kuskile eriti minna. Ok seal liigub paar bussiliini ja tõus on suht järsk ja neil võib raskeks minna. Aga jõudes tagasi Smuuli viaduktini siis see on pidevalt hooldamata/jääs. Kui lennuvälja poolt viaduktile tulla siis seal pole erilist hoovõtu võimalust ka kuna enamasti igasugu tillid oma sõidukatega onavad ees ja vahemaa ristmikust tõusuni on suht väike. Ja liiklustihedus on seal niipalju suur, et kui mõnel veokil hoog raugeb ennem üles jõudmist siis sinnapaika ta ka jääb. Alla tagasi ei saa minna, sest hetkega on saba poole Sõjamäeni ja keegi ju vahet ei hoia ning ega eest ära ka ei lähe ju, sest teisest suunast tuleb pidevalt vastu või siis lihtsalt ei julgeta. Ülespoole ka enam ei saa minna, sest rattad panevad tühja ja ongi kena ummik olemas. Samal ajal jooksevad Nõmme, Kadaka, Lauluväljaku, Sossi ja Pärnu mnt (viaduktil) tõusudel jõed ning nendest ainukesena tohivad veokid sõita lauluväljaku mäel. Ja järgmiseks on ilge meediapomm, et peaks veokitel liikumise üldse ära keelama lume ajal. No mida v*ttu?! Igasugu asju keelata on ju imelihtne aga, et keegi natuke pingutaks ja neid veokitele liiklemiseks mõeldud tänavaid normaalselt hooldaks, vot seda on ju palju tahta.

Selle tavalise plaatsahaga pead kihutama siis 70-80km/h, et midagi sinna üles lendaks, pole enam eriti reaalne. Nurk on alati äärte lükkamisel ääre poole maksimaalne, sest äärt lükkab alati viimane auto ning mingit triipu keset teed maha jätta on bs.
Lükkamise osas on kindlasti kohti, kus tehti ka praaki, ei vaidle vastu, aga enamus kohtades käituti nii nagu ma ennist rääkisin.

Tõusudega on nii, et soolatakse vesimärjaks ikka neid, kus toimub bussiliiklus. Mingi rekkaliiklus eriti mingit linna küll ei koti, sellest võid kohe täitsa rahulik olla. Sellepärast nt ka Kadaka ja Nõmme tõusud. Smuuli sillast ei oska eriti midagi rääkida, Teho hoolduspiirkond ning ei tea tema tegemistest suurt midagi. Kas käib ta tõusu alla või mitte, ilmselt siiski mitte. Miks ei käi, järjekordne linna debiilne otsus ilmselt. Olen sinuga selles osas muidugi täiesti päri, et natukene võiks ka veokite peale mõelda, aga selline see Tallinn juba kord on, koristajaid selles osas küll milleski süüdistada ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 01:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma ei tea kas te tahate või ei taha hala kuulata aga ühest lihtsast asjast võiks aru saada ,et siin tegu siiski foorumiga.Mulle ei meeldi jälle äkki vingumist kuulata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 02:04 

oopc kirjutas:
Ma ei tea kas te tahate või ei taha hala kuulata aga ühest lihtsast asjast võiks aru saada ,et siin tegu siiski foorumiga.Mulle ei meeldi jälle äkki vingumist kuulata.

Millega sa siis viimased leheküljed oled tegelenud? 100% ving ju. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 02:09 

No sa vingud ka ju.Ja üldse kumb siis õigem kas vingumine või hõiskamine ,et nii tore ,nii tore lalla jne ,et elu lill ja näppimine ,see võib ka ju kopa ette visata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 05:07 

oopc kirjutas:
No sa vingud ka ju.Ja üldse kumb siis õigem kas vingumine või hõiskamine ,et nii tore ,nii tore lalla jne ,et elu lill ja näppimine ,see võib ka ju kopa ette visata.

Kust otsast mina vingun? Mina seletan, kuidas asi käib. Ja seda pole ma küll väitnud, et elu lill on, see sinu enda väljamõeldis.
Peab vist veelkorra mainima, et sinuga vaidlemine on nagu peaga vastu seina jooksmine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 05:44 
Kasutaja avatar

Timik kirjutas:
Mida te vingute siin? Kus on kõik need lumearmastajad kes kümmekond lehekülge tagasi rõõmustasid iga lumehelbe üle? Nüüd teil neid helbeid kuhjaga, niiet jätke see krdi jonn ja nautige seda mis tahtsite. Sõitke autosid lumahandesse tükkideks ja tundke rõõmu!

+ kümmetuhatkakskümmendüks ja pool.

ilgelt olid kõik sillas ja veri püksilooma peas, kui talv saabuma hakkas.
küll oli "oi ma oma quattroga ja oi ma oma lsd'ga"
nüüd põlveni lumi ja juba häda. ostke rehvid ja auto omale. mina oma valeveolise chevy opeliga pole veel kordagi kinni jäänud (jaa, stangealuseid udutulesid läheb nagu viina jaanipäeval aga ma ei süüdista selles teisi, et nad rööpad on sisse sõitnud ja linnavalitsust, et nad lumevalle kuhjavad). labidas tassige kaasas ja ärge vigisege. igapäev öeldakse absoluutselt igalpool: "kui liiklemisega hakkama ei saa, püsige kodus või sõitke bussiga" . kui on kitsas tänav, no tra ära roni sinna siis noh :D . kui on sügav lumi, siis miks sa pead just sinna sõitma ja siis virisema, et miks sa kinni oled ja keegi ei roogi ja ei aita?
ainult üks nutt ja hala, nagu kari suguühtes olevaid pilukil silmadega naisi.
lausa naljakas on juba :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 11:24 

http://www.postimees.ee/?id=359325&com=1
Vot see teeb kurjaks, inimene tahab kogukonnale oma taskust head teha ja siis sülitatakse näkku!
Eelmine talv oli ka teema, kus talumehed pakkusid riigile abi ning said ka vastuseks et pange kallis tankla diisel sisse ja lükake.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 11:31 

mehikemetsast kirjutas:
http://www.postimees.ee/?id=359325&com=1
Vot see teeb kurjaks, inimene tahab kogukonnale oma taskust head teha ja siis sülitatakse näkku!
Eelmine talv oli ka teema, kus talumehed pakkusid riigile abi ning said ka vastuseks et pange kallis tankla diisel sisse ja lükake.

Minuarust võiks üldse olla et kõik need masinad mis teed tõukavad võiksid sinisega sõita. Hoiaks riik ka palju raha kokku. Kuigi jh tean, et see mitme seaduse vastu.
Ja no tõesti üks inimene proovib head teha tõukab teed ilusti politseinikule lahti ja siis krt ment tuleb ja teeb talle väärteomenetluse lihtsalt :bs

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis