Rkarming kirjutas:
Täna sai külastatud Paldiski mnt Jazz pesulat. Soov oli teha sise ja välipesu. Märkisin ka ära, et sooviks pigileotust, arvet maksma minnes öeldi arveks 70+ euri, mille peale mul vajus karp lahti ja nõudsin selgitust. selgus, et pigipesu maksab 52€! loobusin sellest koheselt ja valisin tavalise välipesu selle asemel, mis maksis 17€. Kodarveljed olid silmnähtavatel kohtadel seest paksu tolmuga endiselt koos ja pamperi alumised ääred samuti pesemata...
Pärisin pärast vahetusevanemalt, et mis krdi imeasju nad teevad selle 52€ eest? Vastas, et noh, peseme harjaga velgi ja uksevahesid näiteks lisaks tavalisele pigileotusele. Ma sellepeale vastasin, et enamus pesulaid teevad sama asja 15€ eest, mille peale ta vaikides minema kõndis... Töölised nägid välja, nagu oleks tsirkusest põgenenud ja nemad ei osanud ka elementaarsematele asjadele vastust anda. kokkuvõttes:hinna ja kvaliteedi suhe on täiesti paigast. Ei soovitaks vaenlasele ka.
http://www.jazzpesulad.ee/index.php?menuID=4Jazz pesulasse pole kunagi veel roninud. Kui töölised saavad miinimumpalka+miinimumboonust, siis järelikult pole neil ka stiimulit korralikult tööd teha.
Olen ise aastaid Tartus kahte autopesulat pidanud, kus ka ise ööd ja päevad higimull otsaees tööd teha vehkisin. Kuna tol ajal teenisin yhe pesula pealt päevas keskmiselt 5000.-eek, oli endalgi huvi kliendi auto v6imalikult puhtaks teha. Korraliku sampoonipesu+kuivatuse ajaks saavutasin 8 mintsa. Töölised olid p6hiliselt naisterahvad, kellele maksin 20-25 prossa käibest ja öösiti premeerisin neid veel j6udumööda

Lisaks veel tööle-koju transport, l6una, kohv/värske ajakirjandus ja viisakas suhtumine oma tööliste suhtes.
Hea töö algab ikka alates normaalsest tasust.
Jazzu v6etakse ju töölisi cvkeskuse kaudu ja välja6pet saavad nad kohapeal. Katseaeg on 4 kuud ja siis v6etakse järgmised
Hinnad on normaalsed, kui vaid korralik kvaliteet garanteeritud oleks.