Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 17:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 09.08.2010 09:56 

Müüjast? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 11:18 

kui tuhkrukoer on koodnimi pitbullile, kes pole 3 päeva süüa saanud, siis on müüjaga aamen küll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 11:44 
Kasutaja avatar

Ma .. vist ei taha enam üldse süüa :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 11:53 
Kasutaja avatar

Võrus olles sai söödud Ränduri pubis http://www.randur.ee/ Proovitud sai sealiha juustuga "Kuldne". Igati hea kõhutäis selle raha eest, julgen soovitada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 13:37 
Kasutaja avatar

Nii, rääkides Viljandist...burgeromaanidele kindlasti ei soovitaks Premium7 tankla Kõrval asuvat majakest/toidukohta, nime kahjuks ei mäleta, aga seal pakutakse ka burgerit. Tõesti, nii suurt burgerit ikka andis süüa, jäädes siiski inimeseks, aga maitse - nii palju jama oli seal vahel ( pean silmas erinevaid salateid ), et lõppkokkuvõttes maitse oli küllaltki kehvapoolne. Pihv(õige loomalihapihv) tundus ka, et oli kokatädil veidi kauakas ahju jäänud.

Samas sai ka ühes nö. inimlikumas kohas Viljandis söömas käidud, aga kahjuks nime jälle ei mäleta. Anttila parklast oli paarsada meetrit jalutada igatahes, kus tänaval, ka ei mäleta :D igatahes ligiduses oli mingi armeenia vms toidukoht, samuti pizzakas. Siis seal pubis/baaris tellisime päevapraed (45 eek) ja jäime rahule.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 15:07 

Z!ssu kirjutas:
No palun järgmiseks korraks siis soovitusi marsuudil Viljandi mnt-Rapla-Türi-Viljandi, tingimuseks see, et saab väljas süüa või tuhkru-koera sisse kaasa võtta, looma autosse kinniste akentega ei jäta

Premium, Favora ja Vilj. väljas ca 10km on Raudna Rist (see viist aint päeval lahti, ei tea täpselt).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 15:23 
Kasutaja avatar

Ei viitsinud küll kogu teemat läbi lapata, aga soovitan soojalt Rakvere Kebabi burksi. Mõnus mahlakas ja väga hea kastmega. Keegi siin juba ennist mainis ka Järva Jaani burgerit, see on vast üks parim, mis minu maitsele meeldis :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 15:49 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Saab ikka aga tead, eks ole see selline kahe otsaga asi. Tänase ilmaga tegime ikka mitu lisapausi et loom veega üle kallata, jube hea kui saab vahepeal looma välja niisamagi ja teiseks, auto kuumeneb ikka meeletult, isegi kui aken lahti

Türil endal, peale raudteed aga enne grossi poodi , nurgapeal burgeri putka ;) Minu arust viisakas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 21:04 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Kuna täna sai siis Viljandi tripp ette võetud, otsustasime Timiga, et asi ikka õige oleks, tuleb burksi süüa...Krt, kaks korda ebaõnnestusime..Esiteks jäi hommikul vara ette Võhma ristis olev Toidutare. No salat vahel oli nagu jäneste allapanu ja pihvid olid...no olid ikka s***d. Mina viskasin lõpu ära, Tim suutis vapralt enda oma lõpetada :rokib
Kuna kasutaja Teet001 lubas eile veel kangelaslikult meile Viljandi parimat burksikohta näidata aga endast märku ikkagi lõpuks ei andnud (avalik märkus sulle Teet :D ), pidime ise katsetama. Sihtmärgiks sai Viljandi turismiinfo juures asuv putka. No jälle ebaõnn, kurgimaitse käis üle pihvi, eeliseks eelmise koha ees oli see, et burger oli väiksem ja ma ei pidanud seda ära viskama poole pealt. Sai oli ka parem. :D Kokkuvõtteks ei taha sõna burger mitu nädalat kuulda ka

Palun siis vavalikult vabandust. Esiteks ei suutnud ma autovõtmeid ja autot kätte saada kuna üks inimene ei vastanud telefonile. Siis kadus meil vool ära ja minu telefon nagu kiuste sai tühjaks. Vool siis saabus täna lõunapaiku alles. Lühidalt vabandused ja vabandused :D Siss ma ju ütlesin kus saab burxsi :D. Mul kodus juures raudna rist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 14:04 
Kasutaja avatar

McDonalds on üks... Viimane kord Narva MCis küsiti "Koola, fanta, sprait ili sok?"
Aga ma mäletan vähemalt ühte kohta veel, kus olid väga head ja kodused söögid seal. Köök ja söögituba oli seal muidugi omaette nähtus.. nagu 60-ndate söökla. Ainuke asi, et ma ei tea, mis võib selle koha aadress olla või veel vähem, kus ta paikneda üldse võib seal. Kuid ma usun, et kui sa Narvas mõnda söögikohta sisse astud, saad juba aimu, kas seal tasub süüa minna otsima või mitte... No offence neile, kes Narvast pärit või seal elavad, kuid vahel ikka vene kultuur ei taha muu Eestiga kaasa jõuda. Muidugi viimaste aastatega võivad söögikohad seal kindlasti paremaks muutunud olla.

Alles paar kuud tagasi kohtasin sellist venepärast sööklat Rannul (kes teab, Tallinn-narva mnt-l, täpselt Jõhvi ja Rakvere vahel, sealt keerab ka Aserisse). Sõber sai seal praekartulid supitaldrikus, kus põhjas oli oma 2cm jagu õli kindlasti. Sõbranna täiesti kivikõva leiva ning mingi puljongi, kus hulpis sees poolvedelaks keedetud muna... Aga küll jõuavad asjad paraneda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 19:50 
Kasutaja avatar

Rannarootsi Selver Haapsalus - väga mõnus & kodune köök, toit & pood.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 22:14 

soovitan soojalt jägala burksi 30.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 22:19 
Kasutaja avatar

Puhkuse ajal käisin siis C4V6 poolt kiidetud Arturi saslõkki söömas. Peab mainima et nii head liha ma pole vist saanudki. Külastan seda kohta nüüd tihedamalt. :)
Ja igakord kui kuusalu poole satun siis võtan kuusalust burgeri. No liiga hea on see :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 01:15 

Kus see Arturi shashlõkk asus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 14:28 

Kuramas hetkel ei jookse juhtmed kokku - kus kohas see Jägala burks asub.
Ise ka suht Kuusalu burksi mees pea alati kui maakoju minek.
Kuna minu aasta pikkused iganädalased visiidid Pärnu hakkavad otsa saama, siis paluks huvitavaid ja häid Pärnu söögikohti. Suuremad ja tuntumad olen jõudnud vist kõik läbi käia.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis