Veits vale teema, aga parem ikka, kui "Lamell-Naastrehvi" teemasse postitada

Selline küsimus, et äkki keegi teab või omab sarnast situatsiooni (Tele2 ei vastanud täna keegi mu küsimusele) ..
Olen lepinguline klient ja oman hetkel kehtivat liitumislepingut. Kas ma saan nüüd näiteks hetkel osta järelmaksuga teise telefoni või pean sellele ka uue liitumislepingu koos mingi paketi ja numbriga võtma? Tahaks ainult telefoni. Telefon plaan jõuluajal ära kinkida. Numbrit ei taha, kuna see on sel inimesel olemas, ainult telefon on vana ja läbi.
Lähen pühapäeval nagunii poodi, aga mõtlesin, et valmistaks ennast ette, ehk on kellegil sarnast situatsiooni. Või müüvad nad siis tõesti ainult telefone koos pakettide ja uute numbritega? Iseteenindudest seda igaljuhul teha ei andnud- kui võtsid telefoni ostukorvi ja tahtsid osade kaupa tasuda, siis käsib automaatselt teha liitumise ja võtta uus number.
Tean, et nende Iseteeninduses ei toimi paljud asjad. Lähed poodi, hoopis teised tingimused (ainuke vahe on see, et Iseteeninduses on kõik lepingute sõlmimised tasuta, poes maksad mingi 7.- euri)
Lühidalt, kas ma saan osta järelmaksuga ainult telefoni, kui oman nendega hetkel kehtivat liitumislepingut, või pean uuele telefonile samuti juurde võtma paketi ja numbri?
Aga tänud, kes viitsib vastata ja kel sarnaseid kogemusi,