Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 15:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 26.11.2012 13:29 
Kasutaja avatar

Muidugi aitab see kaasa, et autos laadija, tööl saab enamasti taga hoida jne, energia on igalpool.

Paljudel tuttavatel ehitajatel on lihtsalt üks kõige odavam nokia, nuppudega ja lollikindel ja siis omaasjade jaoks ka nutikas, kuna ilmselgelt ehitusel sellist taskus hoida on lollus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2012 13:29 

suusabaas kirjutas:
Kes oskaks Tallinnas aidata Samsung Galaxy S2 niiskuskahjustusega põhiplaati tellida ja välja vahetada?
Pesu ei aidanud, lasin teha Sevartas.

Estonai puiesteel Mati? mobiiliäri

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2012 13:34 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Terve päev kõik asjad sisselülitatuna on nutika kohta ikka väga OK. Mina ei näe selles enam midagi imeliku, et iga õhtu laadija taha pistan.

Seda ma pidasingi silmas, et üldpildis on iga päev laadimine parajalt nadi värk, aga võrreldes teiste telefonidega ja arvestades S2 funktsionaalsust, on see väga okei.

Ja ma olen ka juba harjunud, et iga õhtu tuleb laadida. Autos ka autolaadija olemas, niiet pole üldse probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.11.2012 15:29 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Viimases Digis sai acro-s hävitava hinnangu.

Äkki räägid lähemalt.
Ise oman alles paar päeva acro s. Täiesti rahul sellega. Telefon on kiire, ilus, pilt on väga hea jne. Ainuke asi, mida nagu rohkem lootsin on pildistamise kvaliteet, ootasin natukene rohkemat 12 megapixliselt kaameralt. Aga samas olen pilti proovinud teha ainult toas..
Aku siiani ca 40 h vastu pidanud ( wifi, muusika, mängimine, helistamine ), laadima panen siis kui u 10% alles jäänud akut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 11:20 

hardi1990 kirjutas:
prelude20 kirjutas:
Viimases Digis sai acro-s hävitava hinnangu.

Äkki räägid lähemalt.
Ise oman alles paar päeva acro s. Täiesti rahul sellega. Telefon on kiire, ilus, pilt on väga hea jne. Ainuke asi, mida nagu rohkem lootsin on pildistamise kvaliteet, ootasin natukene rohkemat 12 megapixliselt kaameralt. Aga samas olen pilti proovinud teha ainult toas..
Aku siiani ca 40 h vastu pidanud ( wifi, muusika, mängimine, helistamine ), laadima panen siis kui u 10% alles jäänud akut.

Kasutan ka juba 2. kuud järjest Acro S-i ning samuti ei oska muud halba öelda, kui et veits ebamugav käes hoida. Maha kukkunud tel. veel pole, seega põrutuskindlust ei oska kommenteerida. Vihma ja lumega väga mugav kasutada, kuna ei pea põdema, et kuskilt mingit vett sisse imbuks (paberite järgi peaks tel. 30 min kuni 1m vees vastu pidama, vb katsetab kunagi :D).

Loodan lähipäevil ka Digi artikli läbi lugeda, siis oskab paremini kommenteerida, mudu nõustun heade omaduste osas eelkõnelejaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 12:08 
Kasutaja avatar

Nr 90 Digi. Siis oktoobri oma. Kokkuvõttes oligi , et suur kolakas mis ebamugav käes. Sis home jne nupude ledid polegi nupud vaid allpool. Vahel tuleb 1x vajutada vahel korduvalt. Lihtsalt oma vihmakindluse tõttu ülehinnatud. Igastahes see artikkel oli suht üldistav. Mulle ka see ei sobind ja tulin tagasi htcga. Naise õde ostis ka sony sola. Puhas rämps. 3 kuud vana ja jookseb kokku, sirvimise vahepeal jääb uimama, vahel tuleb vajutada 1x kord, vahel korduvalt , et üldse midagi teeks. On ka juhtund, et tuleb taaskäivitada, et üldse kasutada saaks. Lisaks tutvuskonnas läinud ekraanid laiguliseks. Ei kutsu just ostma. HV foorumist selle Sony garantii poole kohta ka midagi head ei kuulnud.
Eks igaüks ise teab mis ostab ja kasutab. See pole kellegi asi vaielda aga mina jäin uuesti Htc juurde

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 17:58 

Acro-s on kindlasti rohkem kui vihmakindel 8) Ise oman ja ikka tead õllesena tulevad head mõtted...sai pestud korra . Hommikul tuli meelde ja nüüd kui telefon mustaks saab (remondid autot vms ja keegi helistab siis valgele telefonile ikka jäävad jäljed) ei kõhklegi et panna kraanialla ja fairyga puhtaks pesta, samas ka basseinis olen teinud mitu pilti veeall ja toimib imeliselt.
Ainuke asi vaata et kõik luugid kinni oleks ennem ujutamist.
Ainuke asi et peale igat ujutamist mingi 15 min kuular jube vaikne, juu siis on vesi kuskil vahel aga kuivab ära probleemideta.
Samas hea, piisavalt kiire ja käepärane ning aku ka nutika kohta rahuldav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2012 21:24 
Kasutaja avatar

Keegi LG Optimus L5te ka kasutab? mida arvata või selle hinna eest miskit paremat turul?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 17:30 

Veits vale teema, aga parem ikka, kui "Lamell-Naastrehvi" teemasse postitada :D

Selline küsimus, et äkki keegi teab või omab sarnast situatsiooni (Tele2 ei vastanud täna keegi mu küsimusele) ..

Olen lepinguline klient ja oman hetkel kehtivat liitumislepingut. Kas ma saan nüüd näiteks hetkel osta järelmaksuga teise telefoni või pean sellele ka uue liitumislepingu koos mingi paketi ja numbriga võtma? Tahaks ainult telefoni. Telefon plaan jõuluajal ära kinkida. Numbrit ei taha, kuna see on sel inimesel olemas, ainult telefon on vana ja läbi.

Lähen pühapäeval nagunii poodi, aga mõtlesin, et valmistaks ennast ette, ehk on kellegil sarnast situatsiooni. Või müüvad nad siis tõesti ainult telefone koos pakettide ja uute numbritega? Iseteenindudest seda igaljuhul teha ei andnud- kui võtsid telefoni ostukorvi ja tahtsid osade kaupa tasuda, siis käsib automaatselt teha liitumise ja võtta uus number.

Tean, et nende Iseteeninduses ei toimi paljud asjad. Lähed poodi, hoopis teised tingimused (ainuke vahe on see, et Iseteeninduses on kõik lepingute sõlmimised tasuta, poes maksad mingi 7.- euri)

Lühidalt, kas ma saan osta järelmaksuga ainult telefoni, kui oman nendega hetkel kehtivat liitumislepingut, või pean uuele telefonile samuti juurde võtma paketi ja numbri?

Aga tänud, kes viitsib vastata ja kel sarnaseid kogemusi,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 18:57 
Kasutaja avatar

Kas hetkel kehtiv leping on niiöelda kohustuslik leping? Tähtajaga?
Muidu müüvad ikka telefone ainult,et hinnad on teised(kallimad).
Eks see läbiarutamise asi ole praeguses telefonikaubanduses, ma arvan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 19:22 

Jah, hetkel on tähtajaline. Nutipakett mingisugune. Jäänud 6 kuud.

Ega kui muu ei aita, siis tulebki ultimaatum esitada ja öelda, et lähen võtan telefoni EMT- siis tavaliselt leitakse kohe lauasahtlist mingi alternatiiv. Võimalik, et tulebki kaaluda seda kui ei anta. Olen ju ka EMT ärikliendi paketis. Tele2 lihtsalt kodune eranumber. Aga miks ma Tele2 just telefoni tahan, sest seal on valdavalt telefonid odavamad, kui EMT.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 19:46 
Kasutaja avatar

See sõltub hinnast ja telefonist. Aasta tagasi oli veel see võimalus olemas, hind vist oli natukene kallim.
Uut lehte vaadates, siis pakub võimalust ka kõnekaardi numbriga sidumiseks. Arvatavasti tekib kohustus olla järgmised 24 kuud nende klient, alates viimase kohustuse lõppemisest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 01:08 
Eliit

Kuidas LG L9 on ? Näitajate järgi näiteks prose tundub suht nõrk tänapäeva mõistes. Oli 1ghz vist. L7 sai ka käes hoitud ja kole teravad nurgad tundusid olevat :D Kuidas L9-al? Sama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 01:55 
Kasutaja avatar

-SonicX- kirjutas:
Veits vale teema, aga parem ikka, kui "Lamell-Naastrehvi" teemasse postitada :D

Selline küsimus, et äkki keegi teab või omab sarnast situatsiooni (Tele2 ei vastanud täna keegi mu küsimusele) ..

Olen lepinguline klient ja oman hetkel kehtivat liitumislepingut. Kas ma saan nüüd näiteks hetkel osta järelmaksuga teise...

Ise ka Tele2 klient, Saad võtta uue telefoni järelmaksuga ilma pakettide ja muu jamata. Konks selles, et Sinu kohustuslik leping pikeneb jällegi 18 kuu peale. Vähemalt kui ise ostsin telefoni kliendihinnaga. Täishinna puhul ei tea. Muud miskit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 02:08 
Kasutaja avatar

Krt need uued telefonid ei kõlba kuhugi. Siiamaani olen ainult nokiat pidanud. Nüüd ostsin Sony xperia sola. No aku ei pea ikka essugi, kolm korda saab küll laadida päevajooksul.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis