Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:56

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 02.08.2011 21:31 

Krt no olen oma ühele pillile otsinud juba kevadest saati normaalseid velgesid...No ei leia....vaevalt mul nii suurte nõudmistega erisoovid ka velgede suhtes on, et ei leia midagi...
Ühtedel käisin tartust tallinna ekstra järel aga, siis pani müüja t*ra maha ja siiamaani pole leidnud normaalseid velgesid 4x100 teatud ET ja keskavaga, mis siis et velge vaja pm G3 alla aga no ei leia muffigi kuskilt...Eks vb see ka takistuseks, et vaja kuni 6 tolliseid laiasid velgesid.
Ja mõni vend müüb foorumis talvest saati velgesid slickide rehvidega ja küsib ma ei tea mis hinda ning alla ka ei anna...Aga noh polegi midagi teha, sest müüja müüb oma asju oma soovitud hinnaga ja kui keegi ei osta, siis võiks natukenegi hinda alla lasta...aga ei.
Ja üleüldiselt olen väsinud kah, kool võiks juba pihta hakkata, sest ma ei jõua enam veoautosid ära remontida firmas kus tööl suvel olen. Kuna nende masinad on ikka nii räbalad kui olla saavad ja imestan kuidas sihukesed sarad üldse üv-lt läbi saavad :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 21:54 
Kasutaja avatar

rohelinehiir kirjutas:
sain eile õõsel vaablase käest näkku nõelata. ss polnud häda midagi, täna hommikul juba nagu poksija, mida aeg edasi seda hullemaks. tea kuidas nädalapärast olla võib :D

no pic, no proof :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 21:56 

normalnjuss kirjutas:
rohelinehiir kirjutas:
sain eile õõsel vaablase käest näkku nõelata. ss polnud häda midagi, täna hommikul juba nagu poksija, mida aeg edasi seda hullemaks. tea kuidas nädalapärast olla võib :D

no pic, no proof :D

pole kaamerat kaasas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:00 
Kasutaja avatar

talon kirjutas:
siag kirjutas:
andres393 kirjutas:
Võitsin eile Vikingu pealt automaadist kokku 65euri :D Sisse panin vast u. 4 euri Esimene mänguga 15 euri ja hiljem veel ühe mängu tehes 50€ :rokib

Mul vist rekord 3 päeva järjest võita, iga kord kahest automaadist ja kokku üle 100 euri päevas. Üle 300 ege müntides oli kapil ikka päris suur hunnik :) Aga muidu kõuna ajal igavusest ikka klõbistad, lükkad mingi vitose sisse ja aeg-ajalt ikka paar-kolm kümpi välja kukub :)

Ja kui automaadi toksijate käest kysida, kas plusssis siis kõigil on plussis :D Ma veel pole kuulnud, neilt, kes soome skäivad, et keegi oleks kahjumis :hail

Ilmselt minu pealt teenivad :d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:07 
Kasutaja avatar

rohelinehiir kirjutas:

Oleks võinud kiirabisse minna. Nv'l oli juhtum kus üks tüüp sai nõelata. Allergiline polnud aga nad on kuradima mürgised. Siis järgnes üle keha paistetus, värinad ja kiirabi. Pärast kiirabi külastust ehk mõne tunni pärast oli paistetus kadunud ja kõik enamvähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:16 
Eliit

Viimaselajal siin taara pilte päris palju olnd. Lagi on siiski see kuidas 2nädalat tagasi sõber viis taarat - terve Transporteri kong otsast otsani 200l prügikotte täis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:17 

ärge hirmutage :D päris arstile vist minna ei saa, kuna pean hommikul kell 8 tõrvas olema. aga ju käin seal kohalikus traumapunkist läbi. lasnamäel ei mõista siin kuhugi minna enam täna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:17 
Kasutaja avatar

Sai lepitud ülemusega kokku, et üks peugeot vaja valmis saada täna, siis võin Tallinna minna, krt üks kia oma starteriga tuli vahele veel ja lõpuks sain starditud alles hetk enne poolt nelja. No ja jõudsin Raplast linnapiirile 16:00 ja oli vaja jõuda Variant OÜ´sse ja lõpuks suure ekslemise ja paarutamise peale jõudsin enamvähem Telliskivi tänava lähedale, aga õiget kohta päris ei leidnud ja krt hiljaks jäin, pood oli juba kinni siis, ehk siis kohalik oleks selle poole tunniga mitu korda seda vahemaad jõudnud sõita. Fakk- väga ebaõnnestunud. JA tööjuures suure kiirustamise peale selgus, et pesukotile taga logarid olid alla panemata jäänud, aga auto oli kliendile üle antud juba. Väga feil ikka.
Tuleb Tallinna hoopis hommikul minna lolli maaka muljet endast jätma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:26 

Ma ei tea, kas süüdi on kuuseis või Veevalaja sisenes Neitsisse aga
linn oli täna ulmelambaid täis jälle. Marsruudil Kadaka-Jüri suudeti mulle
6X ette sõita. Ja eranditult kõik olid pensionieelikust vanamutid oma pisikeste
"poekärudega" :err Kes küttis peateele ette, kes pani lauspunasega üle risti. "Parim sooritus" oli Tartu mnt ristis, kui üks mõmbra otsustas 50m enne foori gaasi maha võtmata rida vahetada minu kõrval(ehk siis läbi minu auto) ise telefoni pea ja õla vahel hoides ja prille nühkides.
Krt, kui sa ei saa roolis hakkama kobi ühistransporti. EV-s ei ole autojuhtimine kohustuslik tegevus :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:33 
Moderator
Kasutaja avatar

Mida te virisete, tule proovige siin Euroopas veokaga söita. Kuradi suvilad on koguaeg jalus.... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:34 
Kasutaja avatar

Mina muudaks mingist vanusest kohustuslikuks, igaaastase tervise kontrolli, lubade tarvis. See on ikka ulme, mis jama korraldavad vanurid liikluses. Mul olid vanaisaga, varasemalt , sellised probleemid. Kyll ajas linnas pedaalid segi, kyll unustas, mis ristmikul tegema peab. Lagi oli see kui parkis maja ette auto, linnas ja tasgi tulles tagurdas yhele golfile , kyljepaalt, sisse. Vabandus oli see , et golfi enne pold kui tema autoga tuli. Hoog oli aga nii suur, et golf liikus 30-40cm, kylgsuunas, paigast. Yhest silmast inimene peaaegu enam ei näegi, yhe kõrvaga kuuleb 30% ja perearst väljastab OK arstitõendeid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:35 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
Mida te virisete, tule proovige siin Euroopas veokaga söita. Kuradi suvilad on koguaeg jalus.... :D
No suvilad on veel omaette klass. Linnas kulgevad nemad 10-20kmh alla lubatud kiiruse. Neil ju puhkus, aega kyll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:39 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Erivat liiklemist harrastavatel tegelastel on oma tegemistega probleeme.Täna näiteks sõpakal tuli kaugelt seljatagant mingi tuletõrje paakauto sireenidega. suht venides ja ise jäin punase taha teiseks autoks.jalakäiatel läks roheliseks ja nad hakkasid tilkuma .nägin .et ühed mitte endas kindlad tegelased hakkasid ka siis rohelisega üle tee valguma aga andsin teise auto tagant signaali .et nad tuletõrje paakauto alla ei kooserdaks .Sireene nad ei kuulnud .rääkimata vilkuritest ja masinast siis võpatasid ja vaatasid taevasse ja hakkasid omavahel vaidlema .et mis teeme .kuhu lähme ja kas lähme ja ei suutnud otsustada kas minna lõplikult üle tee .üks kohkus niivõrd .et ei julenud enam üle minna ja ootas uut rohelist .teine jooksis aga üle tee.Lihtsad asjad tunduvad osadele nagu keerulised.
Õnneks varsti suvi läbi ja pulli saamine ning tegemine vaibub ja edas iläheb reaalne elu ilma pullita.

Viimati muutis oopc, 02.08.2011 22:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:40 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 - 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 x 0 = ?
Mis värk sellega on?
Ilmselge, et vastus 14. Enne korrutad, jagad, siis liidad, lahutad.
Lihtsalt suhtlusportaalides mitu lehte seda p..ka täis.
Algkooli matemaatika ju.

:D
Ilmselege , et 15!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2011 22:42 
Kasutaja avatar

iisak kirjutas:
...Veevalaja sisenes Neitsisse...

No see nüüd enam neitsi küll pole....

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis