Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 20:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 06.05.2014 14:08 
Kasutaja avatar

Iroonia, miks sul kaarti enam signatuuris pole? Mul just oleks vaja. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 14:59 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Iroonia, miks sul kaarti enam signatuuris pole? Mul just oleks vaja. :D

Oli vist see:
https://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8 ... a37b788f80

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 15:11 
Kasutaja avatar

Tänan, jätan lingi alles, kuigi tänaseks hilja juba, mäkk kõlas hästi täna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 17:00 
Kasutaja avatar

Sai täna käidud Truumu diagnostika juures, nurga taga, mingis Tiina vms söögikohas. Võetud sai Metsamehe vms praad, ooteaeg oli küll pikk, mingi 20-25 min, aga söök oli üle keskmise hea. Lähen teinekordki

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 17:58 
Kasutaja avatar

Mul on kõige lähemad kohad Räägupesa, Suliko vms (Räägu kõrval) ja Staap. Mis nende parimad lägad on? Rohkem olen Staabis käinud, aga enam midagi muud peale grillburgeri seal proovida ei julge.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 18:00 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:
Burgerit oodata 60 minutit? Nomaeitea...

KUsjuures kui ilgelt näljane ei oleks ja lähen spetsjomm burksi sööma siis ma ei leia,et see 60 minutit oleks kehvem oodata kui kuskil restoranis pöfalatartari oodata.

Lisaks sellele veel, et 60 minutit ooteajaga ei ole tulemuseks KIIRSÖÖGI burger vaid midagi ikka palju paremat.

kelu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:

KUsjuures kui ilgelt näljane ei oleks ja lähen spetsjomm burksi sööma siis ma ei leia,et see 60 minutit oleks kehvem oodata kui kuskil restoranis pöfalatartari oodata.

Sai ka eile mindud kopikas peale 21:00-i Dinerisse sõbraga, et oli väikene tööots, käed õlised ja dress seljas. Mõtlesimegi, et võtaks kiirelt paar kähmakat hambusse. Aga seal oli 10+ inimest laudade taga ja teist sama palju palju järjekorras. Noored mehed, pruudid kaasas, tüdrukutel meigid nagu teatrisse minekul. Meil tekkis küsimus, et a kust kiiresti burksi saaks kaasa haarata kui siin nii peen värk on? Nad võiks ikka oma kliente paremini valida. Burger on ikka ajalooliselt garaaziõli või mördiööbiku toit ja kes tahab naise või perega burgerit süüa, see mingu pererestorani Mcdonaldsisse. 60 minutit ooteaega on PUHTALT FEIL, igas söögikoha kontekstis. Selliseid prohmakaid võib SR-i avalaksu putka endale lubada, kes ainsana ja korra aastas tegutseb. Kõik püsivalt töötavad "kiirtoidu" kohad peaks sellega arvestama, et sellist asja ei tohi juhtuda. Ühesõnaga meil oli ka selge, et tund aega enne sulgemist ei olnud meil lootustki seal midagi kätte saada enne lõppu. Kui nii popp värk siis on kasulik juba auku kauem lahti hoida.

Sa oled juba suur poiss ja peaksid suutma oma aju kasutada, kuid sina olid siis vist si**l, kui jumal mõistust jagas.
Esiteks- tegemist on retoraniga (jah, õigem on öelda burgerirestoran, kuid siiski) ja sina mats lähed sinna õlistes dressides? Kultuurne vend, peaks mainima :hail
Teiseks- vanasti vesiväravast, hetkel dinerist ja tulevikus EBF-ist EI SAA "kiiret kähmakat" hambusse. Kiireid kähmakaid saad vilde grillist ja magistralist üle tee olevast putkast. Kiireid kähkukaid sõle säästuka juurest.
Kolmandaks- söögikohad ei saa omale kliente valida. Nad võivad ju end suunata kultuurse pinstaklipslaste poole, kuid sinusugused jörmid ju ronivad ikka sinna sisse, sitaste riietega, isegi siis, kui hind lakke väänata. Tahate lihtsalt tähelepanu. ja ei vali vahendeid, kuidas seda saada. Pigem peaks teiesugused garaaziõlid valima, kuhu teil SOBIB minna burksikähmakat ostma, kui parasjagu õlisttilkuva auto alt välja tulete. Kui mina oleks viisaka koha omanik ja sinusugused pasaste riiete ja haisvate mördiööbikutena sisse ronite, viskaksin ma teid välja- igal söögikohal on õigus keelduda selliste klientide teenindamisest.
Neljandaks- diner ongi see pererestoran, kuhu minnakse burgerit sööma, mitte burksi.

Siinkohal ei näe mina süüd Dineril, kuna teiesugused konteksti ei passinud, vaid süü ikka teiepoolne, kuna ronite burgeritsaikovskisse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 18:12 

MrIroonia kirjutas:
Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Lisaks sellele veel, et 60 minutit ooteajaga ei ole tulemuseks KIIRSÖÖGI burger vaid midagi ikka palju paremat.

kelu kirjutas:
Toivoku kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Sai ka eile mindud kopikas peale 21:00-i Dinerisse sõbraga, et oli väikene tööots, käed õlised ja dress seljas. Mõtlesimegi, et võtaks kiirelt paar kähmakat hambusse. Aga seal oli 10+ inimest laudade taga ja teist sama palju palju järjekorras. Noored mehed, pruudid kaasas, tüdrukutel meigid nagu teatrisse minekul. Meil tekkis küsimus, et a kust kiiresti burksi saaks kaasa haarata kui siin nii peen värk on? Nad võiks ikka oma kliente paremini valida. Burger on ikka ajalooliselt garaaziõli või mördiööbiku toit ja kes tahab naise või perega burgerit süüa, see mingu pererestorani Mcdonaldsisse. 60 minutit ooteaega on PUHTALT FEIL, igas söögikoha kontekstis. Selliseid prohmakaid võib SR-i avalaksu putka endale lubada, kes ainsana ja korra aastas tegutseb. Kõik püsivalt töötavad "kiirtoidu" kohad peaks sellega arvestama, et sellist asja ei tohi juhtuda. Ühesõnaga meil oli ka selge, et tund aega enne sulgemist ei olnud meil lootustki seal midagi kätte saada enne lõppu. Kui nii popp värk siis on kasulik juba auku kauem lahti hoida.

Sa oled juba suur poiss ja peaksid suutma oma aju kasutada, kuid sina olid siis vist si**l, kui jumal mõistust jagas.
Esiteks- tegemist on retoraniga (jah, õigem on öelda burgerirestoran, kuid siiski) ja sina mats lähed sinna õlistes dressides? Kultuurne vend, peaks mainima :hail
Teiseks- vanasti vesiväravast, hetkel dinerist ja tulevikus EBF-ist EI SAA "kiiret kähmakat" hambusse. Kiireid kähmakaid saad vilde grillist ja magistralist üle tee olevast putkast. Kiireid kähkukaid sõle säästuka juurest.
Kolmandaks- söögikohad ei saa omale kliente valida. Nad võivad ju end suunata kultuurse pinstaklipslaste poole, kuid sinusugused jörmid ju ronivad ikka sinna sisse, sitaste riietega, isegi siis, kui hind lakke väänata. Tahate lihtsalt tähelepanu. ja ei vali vahendeid, kuidas seda saada. Pigem peaks teiesugused garaaziõlid valima, kuhu teil SOBIB minna burksikähmakat ostma, kui parasjagu õlisttilkuva auto alt välja tulete. Kui mina oleks viisaka koha omanik ja sinusugused pasaste riiete ja haisvate mördiööbikutena sisse ronite, viskaksin ma teid välja- igal söögikohal on õigus keelduda selliste klientide teenindamisest.
Neljandaks- diner ongi see pererestoran, kuhu minnakse burgerit sööma, mitte burksi.

Siinkohal ei näe mina süüd Dineril, kuna teiesugused konteksti ei passinud, vaid süü ikka teiepoolne, kuna ronite burgeritsaikovskisse.

Sa seda ei arva,et klientide teenindamisest keeldumine võib väheke mainele ja kasumi teenimisele mõjuda ? Ma arvan,et kui tegu on tööinimesega ,mitte mingi eluheidikuga,kes inimesi eemale peletaks otseselt,siis poleks mingit põhjust keelduda teenindamast. Keelduda oleks põhjust siis kui mingi räpane asotsioaal tuleb restorani,kellel poleks raha nagunii,et söögi eest maksta. Üleüldse burger on vähe lihtsama kategooria toit,mitte mingi lux värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 18:30 
Kasutaja avatar

No tegelt on vahe suur ka selles, mis moodi see toidu manustamine käib. Kui just õli loigus auto all istunud isik sul sinna toolile potsatab (ma ei tea kuidas Dineris küll see on) ja sina seal pahaaimamatult järgmise kliendina peaksin maha potsatama, siis kumb rohkem kahju tekitaks huvitav? Kas ühe õlise käki äraajamine või oma riided määrinud vihane klient. Mõlemad kindlasti halaks sõpradele kui jube koht, aga ilmselgelt märekdaja puhul oskaks ka teised samale probleemile viidata. Loomulikult kui inimene sööb rahulikult seistes oma burksi ära, siis ta ei sega ju kedagi. Mul näiteks on väga lahe näide, kui tulin 17st töölt ja hüppasin ülikonnas poest läbi. Kohe mingi LHV pahna pähemäärija juures, et võta ikka seda pensionisammast ja võta teist. Õhtul garaazist tulles ei viitsinud riideid vahetada ja läksin tööriietega poest läbi, paku kas sellisel juhul hüppas keegi ligi (ei olnud sama müügimees), pigem vaadati lihtsalt kõrvale, et mine ära, muidu ajad kliendid veel minema. Kas ma olin sellepärast siis nüüd vähem maksejõuline klient? Asja ei saa päris nii raamidesse ka panna, et jah burksi võib ainult "õli" süüa ja ülikonnaga sellises kohas ei käida.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 18:38 
Kasutaja avatar

Ilmselt on praegu asi kinni selles, et valdav enamus ei tea mis kohaga on tegemist. Õlist nõretavad kodanikud sinna minnes ilmselt ei oota, et tegemist on sellise kohaga kus nt iroonia peielauda peab.
Aga mina ise, pole käinud pole näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 19:11 
Kasutaja avatar

Riided olid täiesti puhtad, käed oleks tahtnud lihtsalt enne friikate järama kukkumist puhtaks pesta.
Ja kuna olime mõtlevad inimesed siis sai nägude pealt loendatud, et enne pannakse kinni kui meie kord oleks kähmakat saada. Seega sisse ei hakanud isegi ronima. Mr.Iroonia õe juurde Rääku ei viitsinud ka seekord enam sööma sõita. Kodus oli anyway seapraad ootamas.

Torms, see peie teema oli kõva :D :D

Ja veel, Iroonia:
https://translate.google.com/#en/et/diner
uhke restoran my ass

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 22:18 

Kui Diner kvalifitseerub restoraniks, siis on restorani mõiste ikka täiega alla käinud. Ma üldse ei hakka rääkima burgerist kui restoraniroast, sest keegi lööb raudselt letti mõne tuhande eurise nanoburksi mõnes michelini tärniga restoranis. Diner võib tänu maitsvale toidule kvalifitseeruda restoraniks neile, kes käivad laupäeviti "restos" spagette õgimas ja ei erista frakki smokingust. Üheski viisakas restoranis ei teki üldse võimalust, et keegi õlisena sinna kogemata sisse kappab :kill . Muidugi endast lugu pidav valge inimene mõtleb üleüldse enne mitu korda, kas ta isegi mäki draivi läheb, kui pärast garaažiõhtut teda Abdul Turayga segamini võib ajada...
Dineri burgerid on head, hinnad mitte nii head. Sellise hoole ja armastusega tehes läheks klassikalise lägaburksi hinnaga müües kähku pankrotti ja saba oleks Järve Selverini.

Kuressaares Roonimäe tanklas on Viking burgeri "restorani" . Kui enne oli seal täielik burksikähkukapõud, siis sealt saab kellast kellani enamvähem norm ajaga täiesti kvaliteetse asja. Grillburger ok. Vikingu burger on ehe näide, et rohkem pole alati parem. Friikad omamoodi, aga ka täiesti ok. Menüüs burgereid veel. Kvaliteet seal küll kohati muutuv, aga kui nad selle vaikse languse kuidagi pidama saavad, siis täiesti ok koht. Umbes 6 euri on burger+friikad+0.5 jook.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2014 23:10 
Kasutaja avatar

Samas kui võrrelda neid hindasi suuremate doonaldsi burgeritega siis pole lugu. Kui kõhu saab korralikult täis asi see 5kas ära anda. Jällegi krt ma võtan siin sõna kui ise pole proovinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2014 14:58 
Kasutaja avatar

Kui võrrelda seda näiteks Nõmme kebabi hinnaga - väike kartuliga 5.50, siis ju täiesti normaalsed hinnad. Nõmme kebab üldse pettumuse valmistanud - Hind kõrge; liha jääb aina vähemaks; terav kaste ei maitse enam nii teravalt....sibul õnneks sama hea!

Nostalgitsedes ikka meenutan kui nende putka asus veel Vabaka ääres ning kartuliga Kebab maksis äkki 23 eeki?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2014 15:53 
Kasutaja avatar

Käisime ka eile Dinerit tsekkimas ja vähemalt mina jäin küll väga rahule. 40 minti ooteaeg läks päris kiiresti ja pipraburger oli küll super. Mõnus jalopeno-tšilli salat oli vahel lisaks teravale ketšupile ja muule salatile ja päris hea terav kõhutäis oli.
Tema sõi grilljuustu burgerit ja see jäi natuke segaseks, kuna see juustulätakas seal vahel oli veits nätske ja rasvane, aga kõik muu seal ümber oli meeldiv.

Igatahes lähme kindlasti tagasi sinna, kuna palju head kraami on veel proovimata. :)

Viimati muutis Raghza, 05.10.2016 16:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.05.2014 22:10 
Kasutaja avatar

Dineris käidud peale tööpäeva lõppu nii 17 paiku, pipraburku oli väga hea, suur ja toitev, friikad ka sellised teistsugused ja täitsa ok, kindlasti lähen teinekordki sinna. Sabas oli 1 inimene ja ooteajaks öeldi talle 15-20 minutit, samas istekohta poleks sees peaaegu leidnudki. Mina tellisin burku telefoni teel ette, niiet mingit ooteaega polnud.
Restoks seda kohta pidada ei saa (ei tasu omale ette kujutada), see harilik USA stiilis diner ehk teeäärne söögikoht.

Tõnu

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 585, 586, 587, 588, 589, 590, 591 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis