|
Elan ennast välja ja räägin kuidas mind üle lasti. Nimelt helistati mulle üks päev valuvelgede asjus, jäi siis jutt et võtan need veljed kaasa ja toon Tartusse. Saime huvilisega kokku, mees vaatas ja hindas veljed üle,tingis veidi hinda(nagu ikka), leppisime siis uues hinnas kokku, mis sobis meile mõlemale. Kuna mehel polnud sularaha niipalju kaasas ja tal oli tööaeg, siis leppisime kokku, et pärast tööd võtab raha välja ja tuleb võtab veljed ära. Kiitis veel,et ilusad veljed, tuleb võtab kindlasti ära! Lõime isegi käed. Kokkulepitud aeg oli 20:00-21:00...aeg läks, kell sai juba 21:00..helistasin siis, et aru pärida. Kutsus pikalt ja vastu ei võetud, no ehk oli pesus vms, küll helistab tagasi. Siiamaani ootan tema kõnet, rohkem enam tüütama ka ei hakanud. Ma saan aru, et ju siis pärast mõtles ümber ja ikka ei tahtnud või leidis mingi parema pakkumise selle tunni jooksul enne tööpäeva lõppu või mida iganes, aga kurat ole mees ja helista(tee kasvõi vastamata kõne, kui rott oled)- aga anna teada, et ei ole huvitatud ja ongi kogu armastus. Spetsiaalselt võtsin need veljed Tartusse kaasa, lisaks sõitsin talle tööjuurde ja istusin kodus, ootasin mitu tundi tema kõnet. Ega see mul muidugi esimene ülelaskmine polnud, vaid viimane ja kuidagi selline mis häirima jäi-just seetõttu,et jutt oli nii kindel ja mees tundus normaalne ja konkreetne. Selline argpükslik või ükskõiklik suhtumine ajab närvi küll, ma ikka arvasin,et mehe sõna maksab ka midagi aga sittagi. Senikaua sujub kõik kenasti kuni näost-näkku kohtud, nii kui meilile või telefonikõnele ootama jääd, siis hakkab see huiamine pihta. Loo mõte on see, et ära usalda inimest, isegi siis kui olete midagi kokkuleppinud ja ära kunagi usu mehe sõna, midagi kindlat siin päikese all ei ole. Nüüdseks veljed muidugi juba müüdud-normaalsele inimesele!
_________________ A.Ansip-"Mis tasuta, see kasuta"
|