Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 04:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:46 

Hahaha naljakas lugeda kuidas mingid rondiärikad nii kaded mõne inimese peale on :D Ksenooni kohta ei ole küll ühtegi halba sõna öelda , okei võibolla natuke edev on , kuid on ka millega edvistada :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:49 

Raikzz kirjutas:
Hahaha naljakas lugeda kuidas mingid rondiärikad nii kaded mõne inimese peale on :D Ksenooni kohta ei ole küll ühtegi halba sõna öelda , okei võibolla natuke edev on , kuid on ka millega edvistada :rokib

no offence, aga bemm on küll väga sitt asi, millega uhkustada. (jep, nüüd lendab terve foorum kallale, kuna minu arvates on bemmid juustud, gg).
Pole ühtegi põhjust olla kade, tahad, võin kodus olevast autopargist pildid teha. ;) see, et ma endale samarat ehitan, no jap, ju olen nii fuuucking rott, pohhuj, et sa ise sõidad liinikaga ringi ja mõtled, et võiks rolleri osta. no palju õnne sulle, et tuled rondiärikas ütlema mulle. :d

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:52 

Aloha kirjutas:
Uskumatu mäng Eesti poolt täna.

Mille suutis ikka kohtunik perse keerata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:55 
Kasutaja avatar

+1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:56 
Kasutaja avatar

snr kirjutas:
talon kirjutas:
Ja siiis? Avalik keskkond ju. Kui ei meeldi, 2ra loe. Simpel.
Ja naersin sinu elu loo peale

eluloo*

sa samasugune sitt, kes emme ja issi kaelas elab jep?
ja mida ma ei loe, lihtsalt häirib, et mingi loh arvab, et ta on teistest parem ja ära põssa. mu paps on ka mingi fucking firma omanik, hõõrun ma kõigile seda nina alla, et pappi sitaks? ei.
Ja kuna on avalik keskkond, siis ütleks ka seda, et on õigus arvamust avaldada, nii,et kuss kiisuke. ;)

E: mõttetu kõvatada sellise asjaga, miljoneid pole tal nkn, oleks siis reaalselt pappi, et tutikaid pille osta, mitte mingeid läbi hoooratud paska, siis tõesti veel kekutaks.
I'm out, homme elva, ööd

Õige, avalik keskkond ja oma arvamus. Minu arvamus: Sebi mõni eit omale, selline kes ikka igapäev kodus on! Milleks üldse ägestuda? Töökaaslane on liisis kunagi 40tuh eurose auto ja kui auto makstud oli, siis ostis veel ühe 35tuh. eurose kõrvale. Kõik rääkisid, kui rumal ja kus ta raha saab. Teine töökaaslane maksab korteri eest laenu. 80tuh eurot. Selles keegi probleemi ei näe ja see justkui oleks niisama kätte tulnud.
Seega, inimesed on kadedad ja näevad probleemi seal, mida nad ise kõige rohkem ihaldavad.
Kui ta nüüd kirjutaks, et ostis korteri mustamäele ja kuu aega hiljem, et teise veel õismäele. Selles probleemi sa ju ei näeks???

Enamus teie vanematest on saanud "päranduse", läbi korterite erastamise! Tänu selle, elavad nende lapsed ja lapselapsed tunduvalt paremini.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.09.2013 23:59 
Kasutaja avatar

Kahjuks annab reede õhtu tunda ja mitmeid muidu vagurad on end päris kotkasteks ära joonud ja vahutavad päris usinalt. Ilmselge märk on see, kui sa teise kirjaveale tähelepanu juhtides unustad oma kirjutatud kontrollida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:00 

Pole mitte kellegi peale siin kade aga seda on lihtsalt nii imelik lugeda kuidas mingi tõusik on omale läbi kellegi teise raha sellise Ego kasvatanud, et jube :)

Tõmba veidi tagasi ja suhtutakse sinusse endasse ka normaalsemalt, endal imelik ei ole kõvatada siin ja üritada teistele ära panna?
Võiks just näidata, et oled sellest üle ja jääd rahulikuks, mitte ei ürita veel enam kõvatada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:04 

.Alar. kirjutas:
Kahjuks annab reede õhtu tunda ja mitmeid muidu vagurad on end päris kotkasteks ära joonud ja vahutavad päris usinalt. Ilmselge märk on see, kui sa teise kirjaveale tähelepanu juhtides unustad oma kirjutatud kontrollida

niuniu, ma pole kahjuks/õnneks mitte grammigi joonud.

Loor kirjutas:
Pole mitte kellegi peale siin kade aga seda on lihtsalt nii imelik lugeda kuidas mingi tõusik on omale läbi kellegi teise raha sellise Ego kasvatanud, et jube :)

Tõmba veidi tagasi ja suhtutakse sinusse endasse ka normaalsemalt, endal imelik ei ole kõvatada siin ja üritada teistele ära panna?

Lause teine osa oli vist mulle v kellele?
Esimese poolega olen nõus, siin pooled vist piikspugejad, et kohe ärplema hakkavad, avaldan arvamust lihtsalt.

E: keegi homme elva rallikrossile liigub, võib mind ülesse otsida, ideepoolest viibin Kure boksis/sinakashalli opel signumi roolis. ööd heiterid

Viimati muutis snr, 07.09.2013 00:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:07 

julm saag on pöördesse aetud jälle. tehke siis selgeks kust ksenooni raha tuleb ja korras.
kui ma lotoga võidaks siis ilmselt ostaks samamoodi iga nädal uue pilli millega kuskil kummi sussitada ja peenestada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:09 

varikasutaja kirjutas:
julm saag on pöördesse aetud jälle. tehke siis selgeks kust ksenooni raha tuleb ja korras.
kui ma lotoga võidaks siis ilmselt ostaks samamoodi iga nädal uue pilli millega kuskil kummi sussitada ja peenestada.

ei no sellest on mul pohhuj, mida ta selle rahaga teeb, aga just see, et ööö tra sul ei saa elus nii palju pappi olema. (enne ütles kellegile) like rly, poiss pole õigeid summasi käes hoidnudki ja paneb härga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:09 

snr kirjutas:
.Alar. kirjutas:

niuniu, ma pole kahjuks/õnneks mitte grammigi joonud.

Loor kirjutas:

Lause teine osa oli vist mulle v kellele?
Esimese poolega olen nõus, siin pooled vist piikspugejad, et kohe ärplema hakkavad, avaldan arvamust lihtsalt.

E: keegi homme elva rallikrossile liigub, võib mind ülesse otsida, ideepoolest viibin Kure boksis/sinakashalli opel signumi roolis. ööd heiterid

Ei olnud sulle, ikka sellele kellest kogu see jutt käib.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:12 

A keda kotib mingi auto? Pole teine juba aastaid eriline näitaja meie riigis. Ma saan aru kui teemaks oleks kinnisvara või mingi muu reaalset väärtust omav objekt/ investeering.
Ühesõnaga võtke rahulikult.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:13 

varikasutaja kirjutas:

Päranduse sai

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:25 
Kasutaja avatar

Oleks mul ka sitaks plekki h66ruksin ka kadetatele nina alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2013 00:26 

snr kirjutas:
Raikzz kirjutas:

no offence, aga bemm on küll väga sitt asi, millega uhkustada. (jep, nüüd lendab terve foorum kallale, kuna minu arvates on bemmid juustud, gg).
Pole ühtegi põhjust olla kade, tahad, võin kodus olevast autopargist pildid teha. ;) see, et ma endale samarat ehitan, no jap, ju olen nii fuuucking rott, pohhuj, et sa ise sõidad liinikaga ringi ja mõtled, et võiks rolleri osta. no palju õnne sulle, et tuled rondiärikas ütlema mulle. :d

Aus olla siis liiklen ma enamus ajast hoopis rattaga , mis on ilmselt väärt kordades rohkem kui su projektikad :D :D aga see selleks...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis