Ragnar74 kirjutas:
storm909 kirjutas:
FlammablE kirjutas:
Kulleritel on enamasti logodega bussid/pirukad ja päevasel ajal võid 95% kindel olla, et sellised masinad ei passi kusagil niisama. Seda aga ei saa öelda fotokaga peeniste kohta, kel paistab olema liiga palju vaba aega. Tundub, et see "isehakanud maailmaparandaja" on tänapäeval töötuse kasvuga seoses suht populaarseks diagnoosiks saamas. Võiks hoopis igasugu vabakutseliste munnpoli parkimisagentide ja liiklusreguleerijate fotosid koos nimedega siia üles panema hakata.
Lihtsalt liiga hea teema siin foorumis

Häirivad need pildid sind kohe kuidagi? Ega ei pea ju vaatama kui endast mõnda pilti kardad leida

No mind häiriks küll, kui ma näiteks kaupa tulin maha laadima, ja siis mingi tsurka tuleb teeb pilti ja siis veel luuletab pildi juurde mingi tekstki mis kohe kuidagi tõele ei vasta.
Ma pole näinud siin ega ka Postimehes, et keegi teeks kauba mahalaadimisest pilti, enamus pilte ikka tehtud troppidest, kes teevad kõike, et oma jalavaeva vähendada.
Minu silmis on need, kes pildistajate üle vinguvad, suure tõenäosusega samasugused saamatud, lollid, juhmid või lihtsalt ennast täis parkijad.
Ja kauplustel on siiski kaubalaadmiseks eraldi uks, pea sissekäigust kauba sisse toomine on suuremates keskustes lausa keelatud enamuse avamis aja ulatuses.