aivo28 kirjutas:
iiv6l kirjutas:
Ennem jõule Tartu mnt kõige sirgemal 90km/h piiranguga lõigul 103km/h +/- 5km/h. Tegin ametnikule selgeks, et tema on seal sellepärast, et raha korjata mitte liikluse turvalisust tagada. Igaks juhuks saatsin komisjoni ette, neiu ei tahtnud minuga samal lainel olla. Arvatavasti max ehk 1800eek tuleb kuna olin aus ja teatasin üleolevalt enda elukohaks Soome.
niipalju, kui mõnede tuttavate võmmidega rääkind olen,siis tavaliselt +10 eest veel trahvi ei tehta, kui just ise ohkima ei hakka. ja keegi kodanik vanas foorumis mainis,et sai 93 +/-1 eest ära 90 alas. ole hea,ja skänni se protokoll ja saada mulle PS`i, seda tahaks oma silmaga lausa näha

see selleks. olukord on paha:D
aga kodanikud,mis me teeme nüüd???
teedel sõita ei saa, lennuväljal ka ei saa, tuunida ka ei tohi

mind kohe täitsa huvitab,MILLEGA PEAKS EESTI RIIGIS TEGELEMA AUTOHUVILINE INIMENE?
Kuna eestis elu ikka viletsamaks treitakse, mistõttu nende riikide arv kus on parem elada suureneb, ja riigist lahkumine ka enam keelatud pole, siis on 1 võimalus lahkuda siit riigist ja minna parematele jahimaadele

on ka selliseid maid, kus võib tänavaautole legaalselt ehitada siśse toruraami ja liikluses ringi sõita
2-ne võimalus on panna 100% outlawd liikluses, nagu mu sõber pani mingi aasta aega

sõitis ringi praktiliselt iga päev ilma ülevaatuse kindlustuse jms

Sellele lisandusid ka avalikud

inimeste keskel