Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.05.2025 01:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: NB! Bensiinivargad
PostitusPostitatud: 17.03.2010 20:14 
Kasutaja avatar

Bensu luuk käib ikka kesklukust aga BMW-l on see luuk nagu suht ilupärast sest ega see lukk on selline pulk ja ega see ei hoia kedagi.Näpud taha ja tuleb nii et ragin taga :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 21:12 
Kasutaja avatar

Küll oleks hea olla vaene tudeng ja tankida 100 eest iga kord :D

Mul reeglina bussidel paak täis koguaeg. Pole keegi tahtnud. Tartu siuke hea vaikne koht :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 21:15 

whitestallion kirjutas:
Bensu luuk käib ikka kesklukust aga BMW-l on see luuk nagu suht ilupärast sest ega see lukk on selline pulk ja ega see ei hoia kedagi.Näpud taha ja tuleb nii et ragin taga :(

Ega ma luugi kinnihoidmisest ei rääkinud, vaid sellest, et teha nii, et auto hakkab kisendama kui lahti väänatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 21:23 
Kasutaja avatar

h20m kirjutas:
whitestallion kirjutas:

Ega ma luugi kinnihoidmisest ei rääkinud, vaid sellest, et teha nii, et auto hakkab kisendama kui lahti väänatakse.

Olen hakand ka seda juba mõtlema...Kas on väga raske kuidagi orginaal signaga selline asi yhendada?Mul peak siis cobra signa olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 21:50 
Kasutaja avatar

Põhimõtteliselt oleks ju võimalik migi lülitilaadne asi sinna meisterdada ja see ühendada samasse ahelasse,mis pagassi lülitigi on.Ärge väga peksma hakake,kui midagi jaburat väljapakkusin :oops:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 22:15 
Kasutaja avatar

Üks lihtne ja lollikindel variant, tehke bensuluuk ja kork ise lahti, siis ei kahjustata ja vaevalt hakataksegi proovima :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.03.2010 22:38 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:

Mul reeglina bussidel paak täis koguaeg. Pole keegi tahtnud. Tartu siuke hea vaikne koht :D

Asi ei ole selles et Tallinnas paake täis ei lasta, lihtsalt kui sellised töllakad öösel välja imemas käivad, siis pole nagu eriti mõtet täit paaki tankida. !!!

Aga jep paagi luugile saabväga hästi külge ehitada anduri ja see samase ahelasse ühendada kus on ka pagassi luuk. Mina ühel enda autol tegin juba nii, kui sai alarm peale pandud ja töötab küll. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2010 16:34 
Kasutaja avatar

Tallinnas kadaka teel siis käivad päris tihti seltsimehed/naised bensiinivargil ja välja kujunenud peamised ohvrid neil, kelle autosid tühjaks imevad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2010 22:16 
Kasutaja avatar

sheriff kirjutas:
Tallinnas kadaka teel siis käivad päris tihti seltsimehed/naised bensiinivargil ja välja kujunenud peamised ohvrid neil, kelle autosid tühjaks imevad...

on sul ka kokkupuuteid nendega olnud ???

Teab keegi seda seltskonda ka lähemalt, kus asuvad, millega sõidavad. ???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2010 20:31 

Eile just avastasin, et mu auto bensupaagi korki keegi vägistamas käinud. Kena. Õnneks need idioodid polnud seda lahti saanud. Autoks oli berlingo, ning asukohaks on mustamäe polikliiniku kandis, nii, et hoidkem silmad lahti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2010 22:19 
Kasutaja avatar

Jube lausa kuidas üritatakse igalühel ikka varastada :(
Mul nüüd mingiks ajaks rahu vist kuna pole rohkem käidud :P
Aga ega ma ei tangi ka rohkem kui max 10L ja kõik :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2010 11:33 
Moderator
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:

Oleks ta siis vaikne koht.. Ihastes varastati kuu aja jooksul 2 korda ühest ja samast autost kütet.
Endal käidi majaees päise päeva ajal autos sees. (elan sulle suht lähedal). :D Nii, et rahulikkusest on asi suht kaugel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2010 13:23 
Kasutaja avatar

r32 kirjutas:
raintuul kirjutas:

Oleks ta siis vaikne koht.. Ihastes varastati kuu aja jooksul 2 korda ühest ja samast autost kütet.
Endal käidi majaees päise päeva ajal autos sees. (elan sulle suht lähedal). :D Nii, et rahulikkusest on asi suht kaugel.

Ega kui auto on pargitud kuskile pimedasse nurka iga öö, siis mis viga käia koguaeg imemas seal. Jälgige kuidas te auto jätate. mida valgem koht seda väiksem võimalus ohvriks langeda. Hea oleks veel kui kuskil maja(d) lähedal oleks. Aknad auto poole.

Ja Rain mõtle korra seda, kui su auto on keset annelinna "karbis" siis mitmest aknast vaatajale sa võid vahele jääda?!?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2010 15:59 
Kasutaja avatar

noh, kes meil nii julge vend Tabasalus tekkinud, kes 3t korda kavatseb kütust ära varastada, 1 kord raisale õnnestus, aga hoiatan ette, kui saame kätte, siis ravimeid sulle ei hakka kompenseerima, krt, litapojad käivad rekkalt kütust varastama, nagu avaliikus tanklas tankimas.. olgu, et krt proovitakse ära imeda seda dislat, juba 3da korgi lõhutakse ära.. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.03.2010 20:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
Ega kui auto on pargitud kuskile pimedasse nurka iga öö, siis mis viga käia koguaeg imemas seal. Jälgige kuidas te auto jätate. mida valgem koht seda väiksem võimalus ohvriks langeda. Hea oleks veel kui kuskil maja(d) lähedal oleks. Aknad auto poole.

Ja Rain mõtle korra seda, kui su auto on keset annelinna "karbis" siis mitmest aknast vaatajale sa võid vahele jääda?!?

Sellest saan vägahästi aru, et varaste elu pole mõtet kergeks ajada, parkides auto kuskile pimedasse kohta.
Aga mina tõin näited kus on suht ekstreemseks mindud:
Ihastes eramaja ees, läbikäidav tänav ning tänavavalgustusega.
Ning endal käidi 12:00-16:00 vahel nii, et ca 200st aknast on mu auto näha :D Sõidutee poolne küljeaken löödi sisse. Autod sõidavad pidevalt mööda ja ka inimesed liiguvad ringi. Aga ikka tehakse asi kiirelt ära..

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 131 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis