Harry_R kirjutas:
Sport ja tervislik eluviis on kahjulik. Näen seda igapäev enda ümber. Ise ei tegele neist kummagagi, pigem olen "elupõletaja" ja no ei saa mina hetkel enda tervise üle kurta. Haige olen võibolla korra aastas, kui sedagi ja siis lähen ka tööle ja elan enda elu edasi, mitte ei jää 38 kraadiga koju voodisse põdema. Mingeid muid vigu ka ei ole nagu selgus viimasest arstlikust kontrollist ning ise ei kurda ka midagi. Kuid karsklaste, mittesuitsetajate ja spordiga tegelevate inimeste hädaldamisi ei jõua enam ära kuulata.

Küll valutab see liiges, küll teine, läkastavad, löristavad ja on tõbised isegi SÜDASUVEL. Krt, enne lähen varem suitsetamise tagajärjel, kui terve elu "tervisliku" eluviisi pärast oigan.
+1
Sorry Ot-i pärast aga nii on.
Sõbral saab kohe kohe 3 aastat kui pole tilkagi võtnud ja noo ei suuda ära imestada mis asjad teda piinavad. Küll on tal energia joogi pohmell, küll on maeitea mis piinad. Pidudel käib aga kell 9-10 õhtu hakkab jonnima nagu väike laps, et tahab koju oma voodi magama. (mis siis et tal endal luba ega autot pole ja teised kõik joovad) Majandab oma taksode ja telefoniga, kes teda kuskile nüüd viia saaks.
Kui notti pani kadus vahel nädalaks ära ja kõik oli korras
Aa trenni kohta ütleks nii, et tahaks hakata käima lõunakeskuse my fitness-s. Ma ei tea, kuidagi to teine koht mis meeldib. Muidu käiks hea meelega arenas, aga seal ei ole ühtegi sõpra. Samas ujumis võimalus arenas on just see, mis mind sinna kutsub.