Kiivrita sõit vanalinnas rolleriga kunagi ammu.
30 alas 74kmh rolleriga rahvus raamatukogu juures aga minuõnneks pole roller mootorsõiduk, nii et trahvi sain väga vähe.
Ühe korra ei meeldinud politseinikele, et roller sõidab teises reas pirita teel liiklus voolus ja sain selle eest trahvi.
Rolleriga punasetulega kadriorus üle ristmiku sõitmine.
193kmh saue juures pärnu mnt. Peale auto dokumentide sirvimis ütles politseinik. "Sel audil peaks ju 250 ära tulema, et kas gaas polnudki põhjas" Ei osanud sellise asjapeale midagi tarka kohe öelda

2 kuuks võeti juhtimis õigus ära.
84kmh rocalmaares 50 alas ja juhtimisõigus peatatud. Olin just jõudnud CLSil esp maha võtta ja valmistusin rocalmaare keskuse parklasse öösel autot parkima ilusa kaarega endaarust ja mingi ajapärast avastasin sinised vilkurid seljatagant. Ütles et ta oli põõsas kiirust mõõtnud 3km tagasi ja et ei jõudnud kohe välja joosta sealt:D Siiamaani kahetsen, et oleks võinud ju kuhugi parkida ja kohe autost lahkuda, sest see poleks olnud eest ära sõitmine vaid nende endiviga et nad ei jõudnud mulle peatumismärguannet anda ja otsisd mu kuskilt hiljem ülesse. Juhtimis õiguseta sõidu osas käisin advokaadi juures ja see tühistati väärteokooseisu puudumise pärast ja kiiruse eest võeti veel 2 kuuks load.
päev hiljem parkimis trahv pirita rannas
parkimis trahv vanalinnas populari ees.
Bussirajal sõitise eest võeti kinni. Seletasin et bussirada võib kiirendus rajana kasutada seadusekohaselt aga arvati et tagumine vahtraleht on halvasti nähtav ja sain vahtraleheta sõidu eest.
pirital teel 93kmh 50 alas ja vahtralehed. Korra oli juttuks esimene toonklaas aga õnneks selle ajasin sellekaela, et kõikidel S klassidel on tehasest juba sellised. Ju ta ei viitsinud vaielda ma usun ja jätis selle sinnapaika. Alguses teatasin et ma pole nõus, et radaril pole minu kiirus. Lootsin sellele et ta üksiautos ja tal pole tunnistajat. Käisin Indrek Sirgi juttul ka aga sinnapaika see ka jäi. 2 kuuks load.
jällegi pirita teel aga see kord juhtimisõiguseta sõit
Kadriorus punasetulega ristmiku ületamine.
Neljapäevasel üritusel, tulekustuti puudumine. Esimene asi oli politseinikul"No mitmele autole mersuga kotti pähetõmbasid?" jube pettunud näoga oli kui mainisin et olen rohkem pealtvaataja rollis.
Keelatud kohast tagasipööre.
Prive juures parkimis trahv.
Viru ülekäigult punase tulega ülesõitmine.
Mustamäel city pargi parkimis trahv
Vahtraleheta sõit.
Lättis vanalinnas keelualas sõit.
Kristiines 50 alas 74kmh 6 kuuks load.
Veenuse juures parkimis trahv.
Mõned suulised hoiatused pisiasjade eest
Lõppsummat pole kunagi kokkuarvutanud, ei taha ka hakkan nutma muidu veel

EDIT: kunagi ammu oli ülevaatus ka läbisaanud autol. Ütlesin küll et sõidan lähimase ülevaatus punkti aga Politseinik väitis, et ta ei tea ühtegi ülevaatus punkti reede öösel kell 1 vanalinnas.