Wearder kirjutas:
muuseas, kui arvad et jääd kohtus õigeks, siis võid endale advokaadi/juristi palgata, tema palk läheb menetluskuludeks, kaotaja osapool maksab kinni. Kui aga süü jagatakse 50/50 siis maksad ise. Kui üldse ise süüdi jääd, siis oled BMW rahadest ilma, maksad enda advokaadile, Civikule, Ossile, riigile, kellegi vanaemale ka ning teisepoole advokaadi/juristi tasud + muud menetluskulud.
Nii, et mõtle, kui riik pakub tasuta juriidilist nõu, siis olgu kas või tudeng, ikkagi parem kui ise asja ajada.
Nii perses see riik ka pole,et Priit ise süüdi jääks,et tema auto ära varastati. Advokaat tuleks võtta muidugi ,et neid asju ajada.
Kes siin auto hinna üle vaidlevad, leidke mulle korralik 750e32 korralikult töötava kastiga miski 15k raha eest, ostan ära

kasvõi hulgim.
See,et kunagi on keegi ostnud 10k raha eest e32 750i mis on ront ei tee Priidu autost veel sellist, vaadake mis maksavad korralikud e32d näiteks mobile.de portaalis. Ise olen 750ila omanik ja umbes samas korras auto maksis mobile.de 3-4k euri

Priit igatahes edu sulle rahade kätte saamisel ja , et need türnüfflid kogu kambaga kinni läheks.
Niipalju kui ma aru sain siis duubzu maksis selle raha ära,et asi kiirelt lahendatud saaks, sest ta tõesti ei teadnud,et sellega selline jama kaasnes, duubzu sai asjast kiirelt aru aga ülejäänud siin vaidlevad et nemad olid paugu otsas kui puu käis.