Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 02:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Selgitused teemal:Varastatud Bmw750
PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:47 

No ma taandaks ka asja ikkagi peamisele murele, et auto lasti rotti ja tykeldati ära koos paari tegelasega. See mis teemaalgataja korraldas või ei korraldanud- SEE EI OLE OLULINE. See pole lahendus, mis tehti.(see on umbes nagu igasugune muu omakohus, mis pole seaduse silmis lahendus: käib samasse kategooriasse, et sain klubis molli, ja siis läxin nädal hiljem venna ukse taha ja peksin ta raudlatiga vigaseks. Ja pärast häman et ise lõi mind esimesena-teinekord ongi see väga (Y) lahendus raudlatti näidata, aga seaduse poolt vaadatuna on see fail) ja See, et 1 auto võti enda kätte jäeti, näitab väga ilmekalt, et s*takeeramisplaanid on poistele sisse kodeeritud.(seega mingist kohematta hetkeajendil alkopaugu all kogematta teemast on natukene imelik jahuda. Ok isegi kui unustasid selle võtme enda kätte(võib juhtuda), siis oli sul piisavalt aega seda tagasi anda või mainida omanikule, et btw 1 võti minu käes et tule kasvõi ise järgi või viskan minema). Selle kohtu eelse lahendiga on ilmselt see teema, et kas tunnistad süüdi ja maksad 20k, või käid 2 aastat kohut ja raiskad 100k ja võidad(ehk siis oled syyst puhas)-paljudele on see olulisem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:48 
Kasutaja avatar

aga selle bmw puhul ise ausalt ei oskaks ka arvata, et kast rikki läheb. Näiteks e38 750 bmw-l on difri purunemine suht tüüpviga ja kast küll minu teada ei ole kaasa läind selle vea puhul.?

Viimati muutis bemarimees, 19.02.2011 12:49, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 12:49 
Kasutaja avatar

alati on ju võimalus lasta auto kuskil töökojas üle vaadata enne ostu, et vältida ebameeldivaid üllatusi. Muidugi maksab see asi, aga kui omanik väidab, et auto korras ja ülevaatusel ei olegi niiväga korras auto, siis asi selge, et mingi kamm sees. Ja kui omanik ei taha lasta autot üle vaadata, siis jällegi midagi kahtlast ja ost jääks ilmselt ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:00 

muuseas, kui arvad et jääd kohtus õigeks, siis võid endale advokaadi/juristi palgata, tema palk läheb menetluskuludeks, kaotaja osapool maksab kinni. Kui aga süü jagatakse 50/50 siis maksad ise. Kui üldse ise süüdi jääd, siis oled BMW rahadest ilma, maksad enda advokaadile, Civikule, Ossile, riigile, kellegi vanaemale ka ning teisepoole advokaadi/juristi tasud + muud menetluskulud.

Nii, et mõtle, kui riik pakub tasuta juriidilist nõu, siis olgu kas või tudeng, ikkagi parem kui ise asja ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:11 
Kasutaja avatar

Wearder kirjutas:
muuseas, kui arvad et jääd kohtus õigeks, siis võid endale advokaadi/juristi palgata, tema palk läheb menetluskuludeks, kaotaja osapool maksab kinni. Kui aga süü jagatakse 50/50 siis maksad ise. Kui üldse ise süüdi jääd, siis oled BMW rahadest ilma, maksad enda advokaadile, Civikule, Ossile, riigile, kellegi vanaemale ka ning teisepoole advokaadi/juristi tasud + muud menetluskulud.

Nii, et mõtle, kui riik pakub tasuta juriidilist nõu, siis olgu kas või tudeng, ikkagi parem kui ise asja ajada.

Nii perses see riik ka pole,et Priit ise süüdi jääks,et tema auto ära varastati. Advokaat tuleks võtta muidugi ,et neid asju ajada.
Kes siin auto hinna üle vaidlevad, leidke mulle korralik 750e32 korralikult töötava kastiga miski 15k raha eest, ostan ära :) kasvõi hulgim.
See,et kunagi on keegi ostnud 10k raha eest e32 750i mis on ront ei tee Priidu autost veel sellist, vaadake mis maksavad korralikud e32d näiteks mobile.de portaalis. Ise olen 750ila omanik ja umbes samas korras auto maksis mobile.de 3-4k euri :) Priit igatahes edu sulle rahade kätte saamisel ja , et need türnüfflid kogu kambaga kinni läheks.
Niipalju kui ma aru sain siis duubzu maksis selle raha ära,et asi kiirelt lahendatud saaks, sest ta tõesti ei teadnud,et sellega selline jama kaasnes, duubzu sai asjast kiirelt aru aga ülejäänud siin vaidlevad et nemad olid paugu otsas kui puu käis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:14 
Kasutaja avatar

Tänud toits! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:29 
Kasutaja avatar

See et diffriga kohe kast ka lendab põhineb millel? Ma olen enda E38-l ühes difrist nii 100-110 pealt jagu saanud ja kastil polnud häda midagi. Samas kui sa ostad rikkega auto, siis tõesti ei saa eeldada, et rohkem vigu ei oleks. Eriti veel samas ahelas kus ka teine viga oli. Rikkega asja korral ei näe küll mingit hilisema nõudmise õigust. Sõber müüs kunagi auto 43000-ga ja nii pool aastat hiljem helistas ostja, et tegin 25000 eest remonti ja maksa kinni. Ähvardas ka advokaadiga, õigemini väidetavalt helistaski advokaat, kelle sõber pikalt saatis. Ähvardati ka kohtuga ja ei tea millega. Rohkem kontakte aga ei tulnud. Kusjuures ostmine käis nii, et tädike palus auto käima panna ja peale seda küsis millal ARK-sse lähme. Ei mingit proovisõitu, absoluutselt mingit kontrollimist ega midagi. Ei kujuta isegi ette, mida seal 25000 eest remontida oli. Jah mootoris kuskilt imitses õli ja info-auto korra seal midagi oma arust tegi ka, aga paremaks ei saanud.
Aga see kõik OT ja tõesti ei mõjuta järgnenud sündmusi. Samas kui teemaalgataja olla ka ähvardanud oma ratta tagasi võtta hoopis kelleltki kolmandalt, siis pole siin ka ta ise väga puhas poiss. Mis muidugi ei muuda vargust olematuks. Ilma dokumentideta autovahetus on muidugi omaette klass. Black-civicu äridesse suhtun juba aastaid kahtlevalt. Kunagi tahtis seda sama musta civicut ühe minu ameeriklase vastu vahetada. Kui jutkui diil koos oli, hakkas ka mingi hämamine, et dokumendid on saaremaal ja siis oli auto reaalne omanik kuskil ära jne. Üle nädala oli jälle uus põhjendus ja nii see aeg venis. Oli teisi pakkumisi ka, aga see Civic tundus sellel hetkel huvitavam ja sai neile ära öeldud. Lõpuks ei sanud sellest asjast asja ja auto läks hoopis teise vahetusse. Duubzu osast ei saa üldse aru, miks tema raha maksis? Kas tema siis ostis selle auto BC-lt omakorda ära? Või temalt telliti ainult lammutamise teenus?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:32 
Kasutaja avatar

kuidas on võimalik , et antud loo peategelased kõik selle foorumi kasutajad on? Olete kõik ühest külast või kuidagi teisiti tuttavad? Kuidas see õnnetu seitsmene üksteisele väga sarnaseid inimesi tabas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 13:33 
Kasutaja avatar

No türa küll!!!!!!!!!!! Aru ma ei saa............minu käest pole keegi ostnud, ega vahetanud seda 750i.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 14:08 

sa ostsid siis aint mootori? dzuubu ostis auto teadmisega, et kõik on ok. aga sa teadsid et auto on varastatud ja lihtsalt tahtsid mootorit oma kuldsele tõllale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 14:09 
Kasutaja avatar

Noniinahhui, elu on ikka seiklus! Järjest segasemaks/huvitavamaks teema läheb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 14:28 
Kasutaja avatar

Hämmastav teemaareng :D
Ühelt kodanikult pannakse auto rotti ja siin needsamused rotid õigustavad oma tegu veel millegiga ???? :rokib

Only in Estoniaania :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 15:01 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
minu silmis pole siin teemas keegi ,,puhas,,

teema algataja : eespool mainitud kõrvaliselt isikult 5k küsimine
feisis ja muud loomad : teemas juba piisavalt räägitud .
pläkk sivikk : suht suur osaline ja tulla lagedale väitega ,,et mina ei tea jne,, ja osta/vahetada ilma dokkidetta auto, on laus väär . poisil pole esimene kord ju ilma dokkidetta autoga jamada ? või kuidas ?
duubzu: no vabatahtlikult maksta mingite juppide eest 10k ? no ma ei tea, kui mina oleks puhas siis jääks minu rahakoti suu sellise summa puhul küll kinniseks .

On meelevaldne siduda kelleltki raha küsimine auto varastamisega. Ma ei näe siin põhjuslikku seost.
Sündmus, mis siin teemas arutamiseks, algab auto varastamisega teema algatajalt. Kes kellelt mida küsis või kuidas kellelegi otsa vaatas, on ebaoluline.
Tühipaljalt valesti otsa vaatamise eest karistuseks auto varastamine peaks isehakanud "realnye patsany" tüüpi dress-inimeste repertuaarina tänapäeval pigem naljarubriiki kuuluma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 15:31 
Kasutaja avatar

Teema algataja süüdistused on tema enda sõgedast peast võetud, uurija seisukoht teistsugune. Samas tema väljendid minu suhtes väärivad BÄNNI! Loodan, et teema kustutatakse ja algataja saab bänni selliste sõnade eest. Kui kohtulahend olemas-las teeb teema uuesti. Vastasel juhul esitan esmaspäeval politseisse nii Priidu, kui SR vastu hagi:laimamise ja sellele kaasaaitamise kohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.02.2011 15:33 
BLACK-CIVIC kirjutas:
SR vastu hagi:laimamise ja sellele kaasaaitamise kohta.

:kill

absurd.
we all know where you live.

Üles

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 170 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis