Ma ei suutnud lihtsalt ja pean need lõigud siia kopima
Tavaliselt ma vihastan, kui ta lolli juttu loen, aga täna naersin ikka südamest.
M/V: 2.0 Turbo sierra 91a

tann19 kirjutas:
Auto töötab hetkel ja s6idab ka,aga kuna turbo läbi ja suitseb jubedalt siis ei ole nagu m6tet paarutada,kui panin originaal väljalaske(ilma turbota)töötas ilusti ja liikus ka normaalselt,mõlemad turbod saab kaasa.atv lahjavõitu minujaoks.
kodinputkinmies kirjutas:
Tee pealkiri palun korda. Tegemist ei ole turboga kui seda pole peal või ei tööta...
tann19 kirjutas:
Ei te ühtegi reegelt mis seda ytleks

tann19 kirjutas:
Loodan et inimesed saavad aru et,
hind ei ole 4K tingi!!Hind on 6k tingi!Ja kui kellegil 6nnestubki mind ära rääkida siis unistada v6ite et coolerid ja muu jama ka veel kaasa annan

chatwalker kirjutas:
tann19 kirjutas:
Stange kinnitused on lahti,ja see teeb siis"Rapeks"

Jah Tann, sel autol on ainult stangekinnitused lahti. Muidu on täiesti korralik auto. Ülevaatusekõlbulik ja tänavasõidulegaalne. Auto on niisama raPe. Stangekinnitused teevad ta veal rohkem raPPeks.
kodinputkinmies kirjutas:
Ütle mulle ausalt, kas sind kunagi koolis piinati ja alandati, et sul selline perversne enese näitamise vajadus on? Või oled kibestunud sellepärast, et poisid pöörasid sulle rohkem tähelepanu kui tüdrukud?
Milleks kirjuta pealkirja asja, mida sul pole? Autol ei ole turbot peal, toimivat seti kaasa auto ostmisel ei saa. Seega mille alusel sa kirjutad, et see on turbo Sierra?
Samahästi võiksin panna mina sellise kuulutuse ja sisu:
M: MB E55 AMG 2004 kodinputkinmies
Müüa siis selline isend. Origiginaalis oli küll E 200 CDI ja kündis saksamaa teid taksona. Autol siis E 55 replica veljed. Mingi hetk oli peal leedust toodud üle nipli käinud E 55 mootor ka. Sellega aga mingi kala, õli võtab 2 L 100 km kohta. Panin siis masuudika peale tagasi. Loomulikult saate ise ka aru, et velgi ja õlijanust mootorit ma kaasa ei anna.
küsib kasutaja dmitri: lp kodinputkinmies, kuidas see siis AMG on kui ta seda ei ole? Müügil ju E 200 CDI?
vastab kodinputkinmies: ah käi perse, sa oled idioot ja oleksid pidanud koolis kauem käima. See on AMG!
............
Ma loodan, et sa said ikka nüüd aru, kui halenaljakana see siin mõjub?
tann19 kirjutas:
Tra,autol on turbo peal ja 6k saab coolerid ja muud ka kaasa,nahh te inisete pange suu kinni "k6igetargemad"elage oma elu ja sa kodinputkinmies loomuliku surma ei sure

Tra kus need moded nüüd on oma hoiatustega??ei julge sittagi enam kustutada