Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 441 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: "Räägime Eesti palkadest,hinnatõusudest,võrdleme EL-riik
PostitusPostitatud: 15.08.2011 10:29 

Kubilius kirjutas:
...Minule igatahes meeldib eestis...

+1!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 14:02 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Toohh.Eks tuleb kohas kus toimid ka vinguda see kuulub asjade juurde .mitte kõigil ehk kuid usutavsti suuremaltjaolt küll.Jah see õige kui ei meeldi tasub ära minna ja sellega asi lõpetada aga kes pendeldavad ikka veel peale kõike ja jätkavad samas vaimus siis see kole võ isiis ajavad sama jkoru kusagilt mujalt maailmast.
Mulle meeldib ka eestis ja minule pakub ainult see rahulolu .et püüan toimida kodus ja nõnda hästi kui võimalik .vähemalt püüda anda parim endast. et ise rahul olla ja see on minujaoks väga oluline ja ka teisi nähes kes toimivad kodus .sest paljud pole suutnud ega vastupidanud ja see ainult lisab au.kiitust.uhkust ja respecti kodustele juurde.
Kodus elavad kunnid siis suuremaltjaolt.
Et kuidas siis osad oskavad ja kõik hästi ning meeldib aga teisetel vastupidised see muidugi arusaadav ja mõistetav aga jätab tunde .et asi inimestes endis mis pole nüüüd ka mingi ime eks.

Viimati muutis Umx, 15.08.2011 14:36, muudetud 1 kord kokku.
Eemaldasin ühe lause, millest võiks siin muidu tulla 5 lk vastuteksti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 15:00 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Mulle meeldib ka eestis ja minule pakub ainult see rahulolu .et püüan toimida kodus ja nõnda hästi kui võimalik .vähemalt püüda anda parim endast. et ise rahul olla ja see on minujaoks väga oluline ja ka teisi nähes kes toimivad kodus .sest paljud pole suutnud ega vastupidanud ja see ainult lisab au.kiitust.uhkust ja respecti kodustele juurde.

Kahju kui sul on madalad eesmärgid. Ja neid eesmärke on jube hea peita selle sinu teksti taha. Minu poolt aga au ja kiitust ja respecti neile , kes suudavad mitmel pool , edukalt, toimida. Kahju on neist , kes on rahul 400- kuu palgaga ja siis kiruvad Ansipit, välismaal pendeldajaid, kytusefirmasid jne. Elu on raske aga selleks pead sa is emidagi ette võtma, mitte ootama, et teised selle sulle paremaks muudaksid. Tasuta lõunaid pole olemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 15:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Au ka neile minupoolt kes tulevad toime tõesti kõikjal ja need kes on mujale läinud mitte mingite numbrite tõttu ja siin hädaldanud vaid kes siin ka rahul olnud.
Aga suur osa on just siiski need ja seda viimasel ajal kes on kurtnud masu.numbrite ja nigeal elu üle ja kellest räägitakse turul.meedias tehakse sarjasi tulevikus.
Paljud ei julge ega taha öelda lihtsalt .et kodus ei suutnud eluga hakkama saada kas nõnda .et rahul olla või siis üldse ei suudetud .sest on kuulda ka olukordi kus eestis juba jooksevad mõistlikud numbrid kuid ikkagi räägib numbritest välismaal ja sinna minekust .järelikult kodus ei tulnud asjast välja midagi.
Need parv itäis rahvaste massid kes siit mujal sõuavad võ ipendeldavad siis suuresti selle tõttu .et siin ei saadud hakkama.mõistus jne sai otsa mingil levelil ja kaputt ja lahkub teisse maailma kus selle teise maailma ühiskonnas jääb ta vähemalt ellu samades piirides kus koduski ehk ja seda ka koduste abiga.
Poleks kodusi siis võib välismaa ka otsekoheselt GAME OVER 2 tähendada.
Viin HOLLYWOODIS taara ära ja tulen söön eestis räägu burksi on omaette näide ühest levelist ja endamisi ehk elu lill ja kohalikud vingujad on huinjaad.
See on sama kui ei leiaks sarnasusi seal ja käo vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 16:29 
Kasutaja avatar

Sa võiks teha ühe eraldi teema nendest pendeldajatest,orjadest ja kellest veel,ning selle lasta modedel kleepsuks teha.Sinna paneksid sa kõik oma mõtted kirja ja siis sul poleks vaja igas teemas seda kirjutada.Sa räägid mõistuse otsa saamisest ja sellepärast eestist ära minemisest.Lugedes sinu postitusi,siis on küll ilmselge,et su haridustee on väga napiks jäänud aga teisi oled sa väga kõva arvustama.Päris imelik on lugeda su juttu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 16:37 

Alati ei piisa ainult haridusest ja pole see ainult määrav.Ise olen õnnelik ja selline haridus mis on inimlik ning rohkem mina ei plaaninud.KIui aga hakata rääkima õppimisest ja haridusteest .haridusest jne siis see jutt võib ka pikaks ja kõikuvaks muutuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.08.2011 20:33 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Au ka neile minupoolt kes tulevad toime tõesti kõikjal ja need kes on mujale läinud mitte mingite numbrite tõttu ja siin hädaldanud vaid kes siin ka rahul olnud.
Aga suur osa on just siiski need ja seda viimasel ajal kes on kurtnud masu.numbrite ja nigeal elu üle ja kellest räägitakse turul.meedias tehakse sarjasi tulevikus.
Paljud ei julge ega taha öelda lihtsalt .et kodus ei suutnud eluga hakkama saada kas nõnda .et rahul olla või siis üldse ei suudetud .sest on kuulda ka olukordi kus eestis juba jooksevad mõistlikud numbrid kuid ikkagi räägib numbritest välismaal ja sinna minekust .järelikult kodus ei tulnud asjast välja midagi.
Need parv itäis rahvaste massid kes siit mujal sõuavad võ ipendeldavad siis suuresti selle tõttu .et siin ei saadud hakkama.mõistus jne sai otsa mingil levelil ja kaputt ja lahkub teisse maailma kus selle teise maailma ühiskonnas jääb ta vähemalt ellu samades piirides kus koduski ehk ja seda ka koduste abiga.
Poleks kodusi siis võib välismaa ka otsekoheselt GAME OVER 2 tähendada.
Viin HOLLYWOODIS taara ära ja tulen söön eestis räägu burksi on omaette näide ühest levelist ja endamisi ehk elu lill ja kohalikud vingujad on huinjaad.
See on sama kui ei leiaks sarnasusi seal ja käo vahel.

Mitu mahvi sa päevas tõmbad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 00:16 
Kasutaja avatar

Pigem palju "Valget Hiinlast" päevas läheb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 12:47 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Alati ei piisa ainult haridusest ja pole see ainult määrav.Ise olen õnnelik ja selline haridus mis on inimlik ning rohkem mina ei plaaninud.KIui aga hakata rääkima õppimisest ja haridusteest .haridusest jne siis see jutt võib ka pikaks ja kõikuvaks muutuda.

oopc, ma ei tahtnud isiklikuks minna, aga paratamatult Sa oled ise selle välja teeninud: Sa oled hea näide sellest et kui koolis käia ei viitsi, arvutama ja kirjutama ei õpi, maailma asjadest aru ei saa, siis ei maksa ka kuskil sõna võtta. Tore et Sa juba 2ses klassis plaanisid oma haridustee 4 klassini pikendada, mis on tänapäeval äärmiselt inimlik. Aga oled Sa oma eluga rahul? Ses suhtes et mina olen Sinu peale tõesti kade, Emme jms sugulased ostavad auto, ja kuna poiss nagunii siuke äbarik on, siis on nad Su üle uhked ka siis kui Sa suudad 3 euroalust üksteise peale niimoodi laduda et nad sinna ka püsima jäävad, ja see kui Sa kuskil kojameheks käid siis on ju suguvõsa eufoorias, meie pisike oobik tegeleb keskkonnakaitsega. Üldjoontes kui Sa koolis oleksid rohkem käinud, siis teaksid et oma arvamust pead eelkõige suutma tõestada kas kogemustega isiklikus elus, või suutma tuua reaalseid näiteid mujalt. Sina aga lahmid niisama, see on sind siin foorumis pannud idioodi staatusesse. Kui Sinu eesmärk on sõita ringi emmeostetud autoga, ja olla Eesti ühes suurimas autofoorumis vaieldamatult kõige suurem idioot, siis Sinu elu on täielik. Paraku aga meile ülejäänule tähendab see üks hetk seda, et kui Su armas emme sind kodust nahhui saadab, või Sa mõnele narkoimas vaalale koplis tite taha teed, siis need ülejäänud liisinguorjad peavad oma maksudest teid üleval hakkama pidama, ja vot see meie riigi põhja ajabki, Debiilid kes omandavad "inimliku" hariduse, ja mölisevad asjade teemal millest nad si**agi ei jaga, selle asemel et tegutseda. Nii et oopc-kui tahad teada miks eesti riik pe**es on, siis vaata peeglisse. Kas Sa kujutad ette riiki kui pooled vennad on sellised, ja saab korralikult toimida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 14:44 
Kasutaja avatar

Üldiselt kirjutasid sa praegu väga koledalt sõimava ja eelarvamusliku jutu. Pealegi peaks oobik juba ammu ammu ju ise raha teenima, st ei sõida ta vanemate ostetud autodega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 14:52 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Üldiselt kirjutasid sa praegu väga koledalt sõimava ja eelarvamusliku jutu. Pealegi peaks oobik juba ammu ammu ju ise raha teenima, st ei sõida ta vanemate ostetud autodega.

Õige!

Kalle jutt tundub kuidagi liiga ebaviisakas, eriti kui jutt põhineb arvamustele mitte faktidele :?

Ka minu arvamus ja mõtted ei ühti oopc´iga eriti ja oopc on tõesti omamoodi vend, kuid selline "sõim" on ausalt öeldes ülekohtune ja veidi labane!

Viimati muutis MartinQ, 16.08.2011 20:15, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 15:25 

Nüüd tuleb ainult oodata, kuni oopc oma peas mõtted kokku paneb ja vastu tulistab... :rokib :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 16:22 
Kasutaja avatar

Palun andeks kui ma kedagi solvasin, lihtsalt mind ärritavad ta seisukohad, mida ta ei põhjenda, vaid kui keegi talt selgitust nõuab, siis tuleb mingi jutt stiilis "kõik me ei peagi ühesugused olema ja olen ja sina ei ole ja jutt muutub pikaks ja kõikuvaks lallalaa" ja katsusin sama jutuga talle endale vastata nagu tema siin maailma parandab. Tegelt ma väga sitapea ei ole. Aga see jutt on midagi sellist et hakkab midagi rääkima, ja siis poole jutu pealt, kui mingi point paistma hakkab, siis et ahh ma ei räägi ka tegelt. Mul ei ole absoluutselt oopci kui inimese vastu kõigevähematki, aga see tema pidev isu iba külvata, ise tahtmatus kuskil suunas areneda, ja samas õiendada teiste kallal kes ühel või teisel moel oma elu parandada püüavad. Ma ei arva et ta on loll vms selle pärast et ta midagi ei tea, aga ta ei ürita ennast korralikult selgeks teha. Eks see minu jutt natuke eelarvamuslik ole jah...lihtsalt ei kujuta ette venda üksi kuskil mustaka korteris elamas, micra akna all seismas, mingi keskastme juhina ja kirjutab puht igavusest str foorumisse mingit kahtlast juttu. Samas kõike võib olla, aga mina jään üldjuhul stereotüüpidele kindlaks. Aga palun veelkord andeks, edaspidi katsun tagasi tõmmata

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 16:28 

audivana. kirjutas:
Kas saan nüüd valesti aru, aga Eesti iseseisvus samuti nagu Soome ja Iirimaa sinna samma kanti 1918a.
Taasiseseisumine oli 1991a.
Kui nüüd mäda ei pane, siis see tabel ei tõesta siin midagi.

Selle kolme päevaga nad nagu eriti ei jõudnud midagi teha, nii nagu sa ei jõua kolme tunnise puhkusega talve puid ära lõhkuda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2011 18:54 

Mis suurusjärgus võivad IT sektoris need palgad ka praegu olla?

1) helpdesk/tehnik/support/kaablijuku
2) tarkvara testija, dokumenteerija
3) arendaja, progeja
4) arhitekt, analüütik

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 441 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 30  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis