oopc kirjutas:
Alati ei piisa ainult haridusest ja pole see ainult määrav.Ise olen õnnelik ja selline haridus mis on inimlik ning rohkem mina ei plaaninud.KIui aga hakata rääkima õppimisest ja haridusteest .haridusest jne siis see jutt võib ka pikaks ja kõikuvaks muutuda.
oopc, ma ei tahtnud isiklikuks minna, aga paratamatult Sa oled ise selle välja teeninud: Sa oled hea näide sellest et kui koolis käia ei viitsi, arvutama ja kirjutama ei õpi, maailma asjadest aru ei saa, siis ei maksa ka kuskil sõna võtta. Tore et Sa juba 2ses klassis plaanisid oma haridustee 4 klassini pikendada, mis on tänapäeval äärmiselt inimlik. Aga oled Sa oma eluga rahul? Ses suhtes et mina olen Sinu peale tõesti kade, Emme jms sugulased ostavad auto, ja kuna poiss nagunii siuke äbarik on, siis on nad Su üle uhked ka siis kui Sa suudad 3 euroalust üksteise peale niimoodi laduda et nad sinna ka püsima jäävad, ja see kui Sa kuskil kojameheks käid siis on ju suguvõsa eufoorias, meie pisike oobik tegeleb keskkonnakaitsega. Üldjoontes kui Sa koolis oleksid rohkem käinud, siis teaksid et oma arvamust pead eelkõige suutma tõestada kas kogemustega isiklikus elus, või suutma tuua reaalseid näiteid mujalt. Sina aga lahmid niisama, see on sind siin foorumis pannud idioodi staatusesse. Kui Sinu eesmärk on sõita ringi emmeostetud autoga, ja olla Eesti ühes suurimas autofoorumis vaieldamatult kõige suurem idioot, siis Sinu elu on täielik. Paraku aga meile ülejäänule tähendab see üks hetk seda, et kui Su armas emme sind kodust nahhui saadab, või Sa mõnele narkoimas vaalale koplis tite taha teed, siis need ülejäänud liisinguorjad peavad oma maksudest teid üleval hakkama pidama, ja vot see meie riigi põhja ajabki, Debiilid kes omandavad "inimliku" hariduse, ja mölisevad asjade teemal millest nad si**agi ei jaga, selle asemel et tegutseda. Nii et oopc-kui tahad teada miks eesti riik pe**es on, siis vaata peeglisse. Kas Sa kujutad ette riiki kui pooled vennad on sellised, ja saab korralikult toimida.