Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 23:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 10.04.2010 01:16 
Kasutaja avatar

Ma palvetan su eest pühapäevasel jumalateenistusel... ei...ma teen seda hoopiski täna enne magamaminekut! Raske saab olema sinu tee pühade tõdede juurde...hinge eest hoolitsema. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 02:10 
Eliit

Ole sa tänatud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 10:59 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:

Täiesti stock, isegi toonklaasi polnud, tehniliselt väga väga heas korras. 95a facelift siis mitte 88a ront. Aga mida sina ka tead.. Sinule mulle kohe meeldib öelda, et JAH ma olen liiklushuligaan ka muide.. jah ma ületan kiirust, ma olen saanud ka selle eest trahvi (asulas +40 AGA EI, see EI õpetanud mind), jah ma pargin meelega parklas üle joonte 2 auto kohale sest nii ma väldin selliseid kes ei mõista auto ustega mõistlikult ümber käia. Jah ma ei viitsi igalpool suunatuld näidata ja mida kõike veel.. ahjaa, ma sõitsin täna kaks korda punase tule alt läbi, teadlikult ning meelega. Ja muide, am ei viitsi iga sebra juures ootava inimese pärast peatuda, tüütu on. :) Ausalt.

See ongi eesti Striitreisss! Kiideldakse, et tahtlikult rikutakse kõiki liiklusseadusi, aga samas nutetakse, et sind kiusatakse politsei poolt täiesti ilma mingi põhjuseta ja ainult bmw omamise eest.

Keegi polegi siis üritanud rahvast ümber kasvatama hakata, et nad paremini likleks. Lihtsalt kui püütakse olla kõva mees ja äge reisser, siis ei ole ju palju tahetud, et te oma karistused ka ilma pisarat poetamata kinni maksaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 14:02 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Enamustel autodel paraku saab udukad pidevasse ON asendisse lükata, kaasaarvatud BMWl, nii, et süüte sissekeeramisel udukad kohe süttivad. Tean kuna puutun igapäev kokku erinevate autodega ning pean neil igapäevaselt tulesi kontrollima.

Kui udukate lüliti on sees ja süüte sisse keeramisel hakkavad udukad põlema, siis on udukad valesti ühendatud! Ehk siis udukad tohivad põlema hakata alles siis, kui vähemalt pargid põlevad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.04.2010 19:11 
Eliit

Ronny kirjutas:
Iff kirjutas:
Enamustel autodel paraku saab udukad pidevasse ON asendisse lükata, kaasaarvatud BMWl, nii, et süüte sissekeeramisel udukad kohe süttivad. Tean kuna puutun igapäev kokku erinevate autodega ning pean neil igapäevaselt tulesi kontrollima.

Kui udukate lüliti on sees ja süüte sisse keeramisel hakkavad udukad põlema, siis on udukad valesti ühendatud! Ehk siis udukad tohivad põlema hakata alles siis, kui vähemalt pargid põlevad

Tuled süttisid automaatselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2010 02:03 
Eliit
Kasutaja avatar

Rehvid pidavat olema liiga siledad. Ähvardati 3000 eeki trahvi + korduv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2010 17:53 

rain0102 kirjutas:
Rehvid pidavat olema liiga siledad. Ähvardati 3000 eeki trahvi + korduv.

tundub et ma loll kuid kas mitte pisut pohh mis rehvid ÜV ajal on... või võib siis kulund trehvide pärast Üvle saata :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 14:36 

Munnpoll tegi isa tuttavale 240.- krooni trahvi keskonna risustamise eest, kuna pani kadunud koera kuulutuse postikülge. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 15:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Sellest räägiti kuskil teles kah vist. Neid trahvi saajaid oli veel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.05.2010 19:29 
Moderator
Kasutaja avatar

Üks pühapäev oli meie seltskonnal tore kokkupuude julgeolekuga, mitte küll politsegiga vaid G4S'ga. Toimus siis Tartus tudengikevadpäevade lõpetamine ja sai avalikult parklas õllet joodud, kui G4S'i turvamees tuli sõbra juurde ja manitses, et avalikus kohas ei tohi juua jne.. Et las ma võtan põuest paberi... (juba olime kindlad, et võtab paberilehe ja teeb mingi trahvi vms) .. kuid oh ei.. Võttis põuest paberkoti ja ulatas sõbrale ja ütles, et peida pudel siia ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.05.2010 08:54 
Kasutaja avatar

Säuts kirjutas:
Munnpoll tegi isa tuttavale 240.- krooni trahvi keskonna risustamise eest, kuna pani kadunud koera kuulutuse postikülge. :kill

Ärge laske endale pähe istuda inimesed. MunnPolli menetlused lonkavad juriidilises mõttes väga tugevalt reeglina ja on rajatud ainult eeldusele, et süüdlane tunnistab vabatahtlikult kõik üles ise. Ametnikud on seal rumalad ja ei tunne ka ise seadusi, räägin oma kogemustest. Nad üritavad labaselt Keskerakondliku kassat täita kõige võimaliku arvelt, viitsimata samas mingit eeltööd teha või tõendeid koguda. Õiendage, mölisege, lugege seadusi ja ärge kirjutage kuhugi ilma asjata alla ning ka rahakott jääb suure tõenäosusega tühjendamata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.05.2010 19:26 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Jah, rehvide eest võid saada ka korduva.
Ja ei ole "pohh" mis rehvid üv ajal on. Seadustikus on määratud rehvide minimaalne mustrijääk ja sellest tuleb paraku kinni pidada.
Sõber sai ka eelmine aasta rehvide eest 2k trahvi ja korduva. Sitta see, et kulunud oli, veelhullem, sõbrad sinises tegid digikaga pilti, zoomisid sisse ja väitsid: "näe mikropraod" :hail

õieti tegid (politsid).. kui omanik ise piisavalt pime või loll, või pimeloll on, siis säästis/päästis teda just see kinnivõtmine ja trahvi+tüv'le minek..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2010 09:35 

Hendri kirjutas:
EI no seda muidugi, et parem kui korralikud rehvid all. Aga see digikaga nuss on küll ajuvaba... Tavalise digikaga zoomid mikropraod välja sitase rehvi pealt? kindlasti...

äkki oli mingi 24 kordse suurenduse ja 100 megapiksline cam? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2010 18:29 
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
EI no seda muidugi, et parem kui korralikud rehvid all. Aga see digikaga nuss on küll ajuvaba... Tavalise digikaga zoomid mikropraod välja sitase rehvi pealt? kindlasti...

teinekord näed palja silmagagi pragusid. aga eks digikaganussi tehti enda tagala kaitseks, juhuks kui peaks kodanik mentide pihta kaebuse tegema vms...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.05.2010 23:06 
Kasutaja avatar

sierra kirjutas:
Hendri kirjutas:

teinekord näed palja silmagagi pragusid. aga eks digikaganussi tehti enda tagala kaitseks, juhuks kui peaks kodanik mentide pihta kaebuse tegema vms...

Micro is an English prefix of Greek origin that is most commonly known for its usage in the word microscopic, the prefix refers to an object as being smaller than scale of focus, in contrast with macro. Some examples of the prefix "micro" are microwave, microphone, microchip and micro-organism.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis