Varem kirjutasin:
Kuramas hetkel ei jookse juhtmed kokku - kus kohas see Jägala burks asub.
Ise ka suht Kuusalu burksi mees pea alati kui maakoju minek.
Kuna minu aasta pikkused iganädalased visiidid Pärnu hakkavad otsa saama, siis paluks huvitavaid ja häid Pärnu söögikohti. Suuremad ja tuntumad olen jõudnud vist kõik läbi käia.
Vist raalisin välja, et Jägala burksi all on mõeldud Piibe mnt. ja Raasiku poole pöörduva tee ristis olevat müügipunkti. Burks on nii ja naa - Kuusalu omale jääb igaljuhul alla, aga mingi tugev 4.- tuleb 5 palli skaalas ära. Maitse täiesti olemas ja seedehäireid peale produkti tarbimist ei esinenud.
Jõelähtme bensukas (endine GMP) on hetkel minu maitselt suhtkoht nõrk. Toit oleks nagu "poolik" - taldrikul on, aga maitset ei ole.
Viitna šašlõkk on ka pisut muutuv. Tavaliselt saad väga hea liha, aga vahel on juhtunud pisut pooltoores toode. Minule pooltoores väga maitseb, aga mõni element kirtsutab pisut nina.
@Allar: Pärnu kohta mainiks ära, et kesklinna söögikohad valdavalt ära proovitud ja soovitaks kindlasti. Hinnad on küll natuke "turisti sõbralikud", aga see on juba teine teema. Igaljuhul sain kõhu täis ja tuju heaks. Mõtlesin nagu selliseid erilisemaid kohti kus tehakse näiteks häid lihatooteid (šašlõkk, grill-liha jne.).
Ahjaa lisaks Pärnu mnt. kulgejatele: Enne Pärnut jääb ette koht nimega Halinga kus asub ka päris tore toidutare. Meele teeb rõõmsaks see, et koht on valdavalt alati turvatud - politsei maja ees või turvamehed ruumis (vähemalt olen neid näinud nii Talverallil kui vaheldava eduga suvi 2090-sügis 2010). Kohast - sisekujundus on selline mõnus ärkamisaegne (kõik vajalik on olemas, aga mingit sisekujundust pole küll tehtud), minule meeldib. Toit- kõige rohkem hirmutab ära see, et kallimate toitude hinnad on pandud esimesteks. Mida on

-praad 150, praad 145, jne...alles nimestiku lõpus näeb lihtsurelik näljane läbisõitja hindu mis rahakotile meeldivad -80......-. Toidud on lihtsad ja head: kiievi kotlet, juustušnitsel jne (kahjuks tehasetoode), kartulit kolme sorti (keedu, frii,ahju). Kokkuvõtteks saab selline keskmine elukas oma kere täis. Igapäev küll antud kohta ei külasta, aga üle paari nädala täitsa tore. Lisapunktid morsi eest...ja toredad teenendajad.