Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 08:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 17.08.2010 11:30 
Kasutaja avatar

Nüüd ma siis tean, et kõnnin edaspidi ka igaks juhuks sellest Nõmme punasest pleisist kaarega mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 11:38 

tartus ülejõe kohvikus on kuradima head burgsid. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 12:01 
Kasutaja avatar

Online kirjutas:
tartus ülejõe kohvikus on kuradima head burgsid. :rokib

Tegelikult olid seal head burksid umbes 4a. tagasi , siis ainult sealsetest burksidest elasingi , siis maksis burks veel 12kr. :hail .Praegu on see salat ja kaste parajaks crapiks ära läinud , aga see kaste teeb siiani enamustele kastmetele silmad ette.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 20:59 
Kasutaja avatar

jap, sauel pole enam seda head kebabi. Samuti olen pettunud nõmme kebabis. Pita oli lihtsalt hapukoore vms sellisega suht maitsetu. :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 21:03 
Kasutaja avatar

hallscorpio kirjutas:
tartus kaukaasia köögis on käinud keegi? Ukse ees oli uhke x5 :D

Hea koht, vahepeal on käidud. Tegemist siis "Artjomi juures" kohvikuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 22:35 

jah, toidud head, hinnatase korralik (mingi kuni 150.- peaks arvestama täispraad+jook) aga selle eest koht on jube peldik. Aga toidud jah :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 14:21 

Varem kirjutasin:
Kuramas hetkel ei jookse juhtmed kokku - kus kohas see Jägala burks asub.
Ise ka suht Kuusalu burksi mees pea alati kui maakoju minek.
Kuna minu aasta pikkused iganädalased visiidid Pärnu hakkavad otsa saama, siis paluks huvitavaid ja häid Pärnu söögikohti. Suuremad ja tuntumad olen jõudnud vist kõik läbi käia.

Vist raalisin välja, et Jägala burksi all on mõeldud Piibe mnt. ja Raasiku poole pöörduva tee ristis olevat müügipunkti. Burks on nii ja naa - Kuusalu omale jääb igaljuhul alla, aga mingi tugev 4.- tuleb 5 palli skaalas ära. Maitse täiesti olemas ja seedehäireid peale produkti tarbimist ei esinenud.
Jõelähtme bensukas (endine GMP) on hetkel minu maitselt suhtkoht nõrk. Toit oleks nagu "poolik" - taldrikul on, aga maitset ei ole.
Viitna šašlõkk on ka pisut muutuv. Tavaliselt saad väga hea liha, aga vahel on juhtunud pisut pooltoores toode. Minule pooltoores väga maitseb, aga mõni element kirtsutab pisut nina.
@Allar: Pärnu kohta mainiks ära, et kesklinna söögikohad valdavalt ära proovitud ja soovitaks kindlasti. Hinnad on küll natuke "turisti sõbralikud", aga see on juba teine teema. Igaljuhul sain kõhu täis ja tuju heaks. Mõtlesin nagu selliseid erilisemaid kohti kus tehakse näiteks häid lihatooteid (šašlõkk, grill-liha jne.).
Ahjaa lisaks Pärnu mnt. kulgejatele: Enne Pärnut jääb ette koht nimega Halinga kus asub ka päris tore toidutare. Meele teeb rõõmsaks see, et koht on valdavalt alati turvatud - politsei maja ees või turvamehed ruumis (vähemalt olen neid näinud nii Talverallil kui vaheldava eduga suvi 2090-sügis 2010). Kohast - sisekujundus on selline mõnus ärkamisaegne (kõik vajalik on olemas, aga mingit sisekujundust pole küll tehtud), minule meeldib. Toit- kõige rohkem hirmutab ära see, et kallimate toitude hinnad on pandud esimesteks. Mida on ???-praad 150, praad 145, jne...alles nimestiku lõpus näeb lihtsurelik näljane läbisõitja hindu mis rahakotile meeldivad -80......-. Toidud on lihtsad ja head: kiievi kotlet, juustušnitsel jne (kahjuks tehasetoode), kartulit kolme sorti (keedu, frii,ahju). Kokkuvõtteks saab selline keskmine elukas oma kere täis. Igapäev küll antud kohta ei külasta, aga üle paari nädala täitsa tore. Lisapunktid morsi eest...ja toredad teenendajad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 16:30 
Kasutaja avatar

Kõige masendavam on see ,et elu ühte kõige paremat kebabi sain Lätis pärapõrgus tankla kohvikus kuskil Rēzeknest 100 km Riia poole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 17:58 

Esmaspäeval sai käidud neljase seltskonnaga Viimsis "Paadis". Kunagisest ajast meeldivad mälestused, kuid seekord pettusin veidike. Tellisin grillitud angerja küüslaugukartuliga, millest angerjas oli ülemaitsestatud veidike sai lausa angerja enda maitset ka tunda. Kartulid olid anumas ning tundusid mikrolaines soojendatud, sest olid suhteliselt ühes tükis kuubikud ja lõpuks sõin vaid üksikud tükid ära. Ainuke asi mis meeldis ja juurde sai tellitud oli apelsinimahl...
Täna käisime kaaslasega Narva linnuses ja lõunatasume seal olevas restoranis. Tellisin 2 juustupüreesuppi koos krevettidega ja üllatuseks oli seal sees ka punane kalamari :) Lõppkokkuvõttes oli väga hea toit ning sai peale puistatud ka saiakuubikuid mis lauda toodi. Hinnaks 70.- krooni portsjoni kohta ja oli üpriski viisakas kausitäis. Jäime rahule!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 20:08 
Kasutaja avatar

Bomschi aktuaalseid ülevaatlikke sõnavõtte söögiteemal kiidan. 2 kätt & aplaus. Alati on pildid juures & puha. :D

Ise kiidaks kodukamara, Hermanni Pubi, burgerit. 25 krooni eest tõenäoliselt Valgamaa parim burger. Vähemalt siiani.

Kes veel ei tea, siis Hermann asub Otepääl. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 20:23 

bomsch kirjutas:
Täna käisin esimest korda elus "linna parimat" kebabi Nõmmel punases majas söömas. Sitas linnas elan, selgus.
Imestan, mida te sõbrad siin taevani kiitnud olete? Täpselt nii oligi nagu pildil. Kõik löga üksteise otsas kuhjas.
Pilt
Ei no ausalt. Liha oli lihtsalt musta pipraga maitsestatud sealiha, seda oli vähe ja no kõrvale pakutav majoneesilaga oli selline soe ja imal. See-eest oli ketšup huippu hapu, jäi mulje, et sinna on popi pärast äädikat sisse segatud, et kreftisem oleks. Kokkuvõttes umbes poole portsu pealt, oli selline äädikalaks suus, et muid maitseid ei tundnudki enam. 2h hiljem kõht ikka veel keerab rämedalt sellest mõrvast. Selles suhtes 58 kulli eest toidab, sest suvalisele söögile mõtlemine tõmbab sisikonna mulksuma ja söögiisu kadunud terveks päevaks. Ütleme nii, et ma absoluutselt ei kurvasta kui ma enam kordagi elus seda kebabi ei saa.

Paar nädalat tagasi maitses see kebab seal täitsa hästi ja välimuselt see ongi alati selline olnud minu meelest...
Aga eks maitse asi ja selle üle ei vaielda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 20:37 
Kasutaja avatar

Mulle maitseb Nõmme kebab ka, on alati maitsenud ja kindlasti maitseb ka edaspidi.
Maitse asi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2010 21:12 

Päris head kebabi saab Keilas. Kiriku ees olevasse kioskisse on tekkinud mingi tsurkade grupeering. (vabandust väljenduse eest, ei mõtle pahasti) Näib, et sealsed tüübid jagavad asja.. Igatahes - kebab on 40 krooni ja parajalt suur. Mulle istub täitsa. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 00:13 
Kasutaja avatar

Osmani kebab, kuskil mustamäel ta oli, tammsaare teel äkki? Minumeelest väga super koht, alati olen seal kõhu täis saanud :).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2010 00:13 
Kasutaja avatar

999JRX kirjutas:
Osmani kebab, kuskil mustamäel ta oli, tammsaare teel äkki? Minumeelest väga super koht, alati olen seal kõhu täis saanud :).

Saslõkk on sitt mis sitt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis