Black66 kirjutas:
Harri_K kirjutas:
Fluid kirjutas:
Ma ilmselt ei taha omale kunagi osta Audi 80 B3 või B4.
Pm ainukesed igiliikurid mis ei hakka mädanema siin soola sees sõites.

Are you kidding me? Meil seisab majaees üks Audi B4 Avant, tagaluuk roostetab ümber akna, liistude vahelt rooste juba uksepeale jooksnud, tiivad roostes, kapoti eest äär roostes. Tuttava B3'l olid tagatiivad makrot täis lastud ja siis pealt siledaks lõigatud, et augud ära täidaks. Ja siis tuleb keegi ütlema, et ei mädane. My ass ei mädane.

Tema kirjutab, et sõites ei mädane, Sina väidad, et maja ees seistes mädaneb. Loogiline ju, et seistes mädaneb rohkem kui sõites! Aga ma tahaks näha neid inimesi, kes sellise autoga kuus vähemalt 10tkm maha sõidavad ja nii pikema aja jooksul (nagu nt suvalised kullerfirmad oma berlinkside ja cliodega) - kas siis kah räägite veel igiliikuritest? Omal see kogemus olemas ja igiliikuri asemel tunduks sobivama väljendina Audide kohta pigem remondirõõm või mustade küünealuste klubi, kuna isegi esinduses teha lastud sillatööd ei pidanud garantiiaegagi vastu, paljud detailid garantii jooksul 3x vahetatud jne. Õnneks ei mädane ükski auto nii kiiresti, kui suurema läbisõiduga inimese käes sakslased lagunema kipuvad
PS: ei vihka Audisid, esimese C3 (diisli) ostsin omale peaaegu 20a tagasi ja praegune Quattro teeninud peres alates 1998 aastast, aga see pidev kiidulaul foorumites ajab juba ammu iiveldama, kuna auto võib olla hea ka millegi muu kui vastupidavuse tõttu ning valetavad (ja igas ostuabi teemas soovitavad) omanikud devalveerivad Audide mainet ikka väga räigelt.
See Audi ikka sõidab kah, lihtsalt mina olen vaadanud seda õudust siis, kui ta seisab.