Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 22.05.2010 10:34 
Kasutaja avatar

praegusel hetkel käib tõsine rehvikampaania ja kontrolle ikka tehakse usinasti. Tuttav jäi ka selles Tartu reidis vahele ja pääses vaid tänu sellele, et ta ise rehvikojas töötab ja mingid nagamannid olid 2 rehvi läbi torganud, et ta pidi need välja vahetama ja siis tal olid rattad taga kaasas ette näidata.. Aga jah, alguses oli küll, et tavai, nüüd teeme 3000.- trahvi...

Ja siis mingi nädalapäevad tagasi, vahetasin ka suveratastel rehvid ära, panin kulunud talvekad alla, tirisin naelakontsud välja ja sai hea.. ja paar päeva tagasi oli hommikul Viljandisse sisse sõites suur kontroll Kõik Imevad.. Vaadati ka rehve, kiideti, et tubli poiss, viisakad rehvid all. Ütlesin, et tegelikult on masu ja pidin talvekad ohverdama, kuna sellist mõõtu suvekaid ei ole saada.. Siis rääkis veel pikalt laialt nendest kamikaze'dest, kellel juba kulumispiirgi on ära kulunud. :D :D Ja soovis head päeva.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 16:12 
Kasutaja avatar

@ kaabakaz
Ma oleks nad jaoskonda siis kausta järgi saatnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 16:23 

Mul isal oli kunagi hea nali rääkida tema piiripunkti ületamistest leedu ja läti kandis täpselt ei mäleta kus see oli aga igatahes tuleb tema õhtul kedagi teist piiripeal pole ja hakati siis teda peedistama aga ega ta ka lase kõigil tühikargajatel omale pähe istuda nemad siis ma täpselt ei mäletagi mille pärast aga hakkasid peedistama, et üle ei saa (tahtis koju tulla) ja et kui nemad saaksid kuidagi omale kohvikõrvale saiakesi osta, et siis nemad läheksid kohvile ja piir oles avatud :D ta siis alguses mängis natuke kaasa uuis palju tahav oli ka mingisugune summa nagu 10 latti, et noh neid 2 tükki ja tahavad ikka mittu saiakest süüa :D see peale võttis vanamees kisa üles ja ennem ei rahunenud kui oli kohale kutsutud selle piiripunkti kõige kõrgem ülemus :D see oli kusagilt 10km kauguselt oma kodunt vist üles aetud ja lendas kohale rääkis talle sis loo ära, need 2 tolgust kes seal punktis olid olnud näost kaamed nurgas istud :D ütles, et arvatavasti nemad enam seal ei tööta, aga see pole kõik ta on neile seal maadel kunagi ikka päris palju liiklus seaduseid ka politseinikele õpetanud :D ja nalja on palju saanud olen ise ka kaasas olnud ja näinud neid lolle nägusid kui neil suud kinni pannakse :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.05.2010 19:02 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
Mul isal oli kunagi hea nali rääkida tema piiripunkti ületamistest leedu ja läti kandis täpselt ei mäleta kus see oli aga igatahes tuleb tema õhtul kedagi teist piiripeal pole ja hakati siis teda peedistama aga ega ta ka lase kõigil tühikargajatel omale pähe istuda nemad siis ma täpselt ei mäletagi mille pärast aga hakkasid peedistama, et üle ei saa (tahtis koju tulla) ja et kui nemad saaksid kuidagi omale kohvikõrvale saiakesi osta, et siis nemad läheksid kohvile ja piir oles avatud :D ta siis alguses mängis natuke kaasa uuis palju tahav oli ka mingisugune summa nagu 10 latti, et noh neid 2 tükki ja tahavad ikka mittu saiakest süüa :D see peale võttis vanamees kisa üles ja ennem ei rahunenud kui oli kohale kutsutud selle piiripunkti kõige kõrgem ülemus :D see oli kusagilt 10km kauguselt oma kodunt vist üles aetud ja lendas kohale rääkis talle sis loo ära, need 2 tolgust kes seal punktis olid olnud näost kaamed nurgas istud :D ütles, et arvatavasti nemad enam seal ei tööta, aga see pole kõik ta on neile seal maadel kunagi ikka päris palju liiklus seaduseid ka politseinikele õpetanud :D ja nalja on palju saanud olen ise ka kaasas olnud ja näinud neid lolle nägusid kui neil suud kinni pannakse :D

Punkt on tundmatu kirjavahemärk?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 12:25 

Vahepalaks midagi.....uskumatu ikka :kill

http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/eestiuudised/kas-rapla-politseinikud-valetasid-kohtus.d?id=31578395

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 12:33 
Kasutaja avatar

matu7 kirjutas:

Pole midagi öelda, isiklikult minule meeldivad need vennad kes oma õiguste eest seisavad ning katsuvad õigluse jalule seada. Müts maha! :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 14:01 
Eliit
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
keegi tasulist teksti ei taha kopida siia ?

Kroon ei ole väga kõrge hind maksta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.06.2010 14:14 
Moderator
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
keegi tasulist teksti ei taha kopida siia ?

Tsiteeri:
Ja ennäe imet – aprillis sai Härmaste sisekontrolli vaneminspektorilt vastuse, kust tuleb välja, et politseiauto peatus “raudteest ca 50 meetri kaugusel” ehk pärast raudtee ületamist kell 10:04! See tähendab – minut pärast raudteesõiduki möödumist.

Härmaste: “Kõige üle võib vaielda, aga seletatagu siis mulle ära – kui ma ületasin raudtee enne rongi möödumist, s.o enne, kui kell sai 10.02, siis mida tegi politseiauto need kaks minutit, enne kui mulle peatumismärguande andis?! Kaks minutit – selle ajaga jõuab päris palju – sõita normaalkiirusel kolm kilomeetrit, aga neil, tuleb välja, kulus see aeg 50 meetri läbimiseks. Midagi siin ei klapi!”

Tõepoolest – midagi siin ei klapi. Kui uskuda Härmastet ja Edelaraudteelt saadud andmeid, et tuled fooris kustusid kell 10.02:59, alles seejärel hakkas mees oma VW Jettaga liikuma ja sai peaaegu kohe peatumismärguande, oleks GPS-seadme järgi fikseeritud politsei-Škoda peatumisaeg 10:04 loogiline. Kui aga uskuda politseinike versiooni ehk siis seda, et Härmaste lipsas raudteesõiduki nina eest läbi ajavahemikus 10.01 kuni 10.02, jääb arusaamatuks, mida tegid õigusrikkuja ja politseinikud teisel pool raudteed umbes 50meetrises vahemikus vähemalt kaks minutit enne, kui peatuda otsustasid.

Välistada ei saa ju sedagi, et GPS-seade näitas paar minutit siia-sinna valesti ning Härmaste kasutab seda enda huvides ära. Ent küsimus jääb – miks peaks ta sel juhul veel tänase päevani nõnda kirglikult politseinike vastu sõdima?

“Kõik vastab tõele,” kinnitab Härmaste, kes otsis üles isegi inimesed, kes sel hommikul raudteel liikusid. “Minu juttu võivad kinnitada ka vedurimehed. Õigemini ei ole neil midagi kinnitada, sest nad ei näinudki politseiautot. Aga kui mõlemad, s.t politsei ja minu auto, oleks seisnud raudteest veidi eemal, siis vilkurite põledes seisvat politseiautot näeb ka halva nägemisega inimene. Arvan, et vedurijuhtidel nägemist kontrollitakse.”

Härmaste teab rääkida veel ühest sarnasest juhtumist: “Samalaadne rikkumine on fikseeritud ka minu tuttavale umbes samal ajavahemikul. Sel juhul ületati raudteed pärast tõkkepuude tõusmist. Inimene kaebama ei hakanud ja maksis lihtsalt trahvi. Seda nägid pealt mitmed inimesed ja on valmis tunnistama.”

Igati müts maha, sellise asjaajamise eest. Siit ka väike õpetus, et kui vaja, siis saab ikka kõik asjad teada :) Ise näiteks ei teadnuki, et nii sekundi/meetri pealt saab kõike välja uurida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2010 13:29 
Kasutaja avatar

Mis jutt see on, et GPS seade näitas mõni minut valet kellaaega? Näidake mulle mõnda GPS seadet millel kellaaega saab seadistada. Ma ise olen kasutanud vist kolme erinevat käsi-GPS seadet ja kõik nad panid oma kella alati ise paika ja kuvasid ka päikesetõusu/loojangut/parimat kalastusaega jne. GPS'i põhimõte seisnebki ju selles, et nii satelliitides kui ka klientseadmes on kellad sünkroniseeritud ja mõõdetakse signaali jõudmise aega satelliidilt mistahes seadmesse. Või on politseimasinatel, nagu ka taksodel vastav nupuke kus kellaaeg logisse läheb vastavalt vajadusele :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2010 10:48 

ck- kirjutas:
Mis jutt see on, et GPS seade näitas mõni minut valet kellaaega? Näidake mulle mõnda GPS seadet millel kellaaega saab seadistada. Ma ise olen kasutanud vist kolme erinevat käsi-GPS seadet ja kõik nad panid oma kella alati ise paika ja kuvasid ka päikesetõusu/loojangut/parimat kalastusaega jne. GPS'i põhimõte seisnebki ju selles, et nii satelliitides kui ka klientseadmes on kellad sünkroniseeritud ja mõõdetakse signaali jõudmise aega satelliidilt mistahes seadmesse. Või on politseimasinatel, nagu ka taksodel vastav nupuke kus kellaaeg logisse läheb vastavalt vajadusele :kill

Satelliitide kellad on niii täpsed, et sekundi murdosa erinevus kajastuks gps seadme eksimises mitmekümnete meetritega ... neid reguleeritakse iga natukese aja tagant spetstiaalsest keskusest ameerikast, jah, satelliitide kellad vajavad iga natukese aja tagant sättimist, kuna nende liikumiskiiruse pärast kosmoses möödub aeg erineva kiirusega meie suhtes.

Aga see juhtum politseiga on igati häbiväärne - no WTF? - see peaaegu meenutab jalgpalli, kui üks mees teisele jala ette paneb ja siis teeb kohtunikule näo "mis viga? mina? mina ei teinud mingit viga?", kuigi terve maailm näeb video kordusest kuidas ta tegelt käitus... :bs

Politsei autod peaks olema nagu ark autod, videokaameratega. Selliseid vaidlusi oleks päris tõhus vältida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2010 12:44 

TC:Elite kirjutas:

Politsei autod peaks olema nagu ark autod, videokaameratega. Selliseid vaidlusi oleks päris tõhus vältida.

Ongi ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.06.2010 14:46 

mehikemetsast kirjutas:

Ongi ju.

On, aga need ei salvesta koguaeg ju. Hakkavad alles siis salvestama, kui härra korrakaitsja vastavat nuppu laia naeratuse saatel pressib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2010 02:50 

rostal kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:

Ongi ju.

On, aga need ei salvesta koguaeg ju. Hakkavad alles siis salvestama, kui härra korrakaitsja vastavat nuppu laia naeratuse saatel pressib

ARKi autod ka 24/7 ei salvesta ju..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2010 07:54 
Kasutaja avatar

enne masu aega miski 2006 kui need golf 6 tekkisid ja ise ark s6idu eksamit tegin siis eksamineeria s6nul ned pidid sellest hetkest töötama hakkama kui algab esimene eksam.

aga teemasse just eile tuttav rääkis kuidas tolle sõber olevad radarisse läinud autoga ja pyssid näitasid 160 tuuri... peale peatumist olla äss öelnud et oleks te mehed varem mõõtma hakanud oleks 200 ka ette saanud, kahjuks jäi lõpp kuulmata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2010 19:34 
Kasutaja avatar

no nende sõprade sõpradega juhtub alatasa igasugu imelisi asju :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis