kelu kirjutas:
Nii kummaline kui see ka ei tundu, kõlbas Põks burgeri veiseliha topelt grillburger ka 3,70€ eest täiega.
2-e külastuse põhjal ütleks, et nagu Tallinna Sirius või nii

Kõige odavam ja kõige kallim burks igatahes töötavad.
Suured poisid teevad, mina kaaa - mina kaaa..... Ehk siis Kelu söögivärki ma võin pimesi usaldada.
Vihma trotsides ja näljast nõrkemas kihutasin täna päeva ainsal vabal hetkel Põksi ja hetkel mälun viimast ampsu veiseburgerist.
Ma ei hakanud menüüd isegi uurima kuna ma juba teadsin mille järgi ma sinna lähen. Selle sama topelt veisegrillburgeri. Seal on miskid combod. Menüüs seda küll polnud aga kauplesin endale Topelt veisegrillburgeri combo (menüüs on tavalise grillburgeriga). Arve 5,XX
Selle eest antakse sulle tuutu sektorkartuleid, 0,33 purk PEPSIT (saate aru, pepsi mitte coca.. thumbs up) ja siis kelu kirlejdatud 3,7 rutsine burger. Kaalu oli turskelt, kaste vahel meenutab mu esimesi burgerikogemusi mürsikuna 90ndate alguses.
Boksipeatust just praegu nokki ei löödud aga normaalselt möödaminnes tõmmati jalaga mun*i küll.
Kui mingi säärase combo eest mis maksab alla 6 valuuta suudetaks nendele kartulitele mingi kaste ka kuidagi kaasa organiseerida oleks saebis. Burgeri vahelt leidis veel normaalset sibulat ja muud silo nagu ikka. Hapukurk oli ka mis mulle alati vastuoluline on burgeri vahel aga see kurk oli täitsa ok, polnud sellise pealetükkiva magusa äädika maitsega, tundus mingi vanaema retspeti ots olema.
Boonuspunktid pepsi eest
NB ! Kõrvale rajooni saab auto jätta, 20-50 metra peate jalgadele valu andma lillekesed.