Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 19:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 11.08.2011 00:44 
Kasutaja avatar

pokemon kirjutas:
torms kirjutas:
Issand jumal, mis te isad arvasite, et ma parkisin mingi ristipõiki sinna katuse alla, jptvmt need kes tankisin mu auto kõrval tegid seda rahumeeli edasi ja sõitsid ilma probleemideta minema tankuri juurest. Ma kavatsen nii VEEL ja VEEL ja VEEL peatuda vms

Keegi ei arvanud, et risti ja põiki sinna katuse alla parkisid.

Aga kurb on see, et inimene karjub kõvasti foorumis välja, kuidas ta reaalne m*nn on.

PS! Ära imesta, kui ükskord seda autot enam ukse eest ei leia. Tean inimest, kellele meeldib selliseid parkijaid ära lohistada.

pfff, tahaks näha kuidas 10 sekundiga auto ära lohistatakse. See mind üldse ei huvita keda sa tead või mida keegi teeb, ma tean ka inimesi kes võivad igast huvitavaid asju teha. Ja kui sa oled tähele pannud siis enamus stattide ees kõrgem tee osa jalakäijatele, mis tagab piisava ruumi autost möödumiseks või ma ei tea milleks veel. Aga oleme nüüd viisakad ja mina elan oma elu edasi ja sa tee mida iganes heaks arvad, ärritu valesti parkijate pärast või mida iganes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 07:23 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
AntiL kirjutas:
oot, ma pole ammu ammu statoilis tankinud. Seal siis ikka on mingi automaat?

Mu meelest juba enamus Statoilides on automaate teiste hulgas, ent eestlane vist ei julge/oska neid kasutada, kuna enamus ajast mis ma käinud olen, ei kasuta neid keegi, vaid seistakse kenasti sees järjekorras.

Automaat tankurid on olemas jep. Igalpool pole, aga üldiselt tundub et 90% jaamadest on see olemas.
Põhiline probleem on selles, et seal ei saa maksta tavalise pangakaardi ega sularahaga. Statoili spets deebetkaart peab olema.
Ise kasutan, väga mugav. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 08:28 

ht99 kirjutas:
Põhiline probleem on selles, et seal ei saa maksta tavalise pangakaardi ega sularahaga. Statoili spets deebetkaart peab olema.

:bs
Tavaline pangakaart töötab väga hästi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 08:35 
Kasutaja avatar

Mingi hetk oli et saab maksta ainult Statoili kaardiga, Visad jne olid maha tõmmatud. Ju siis nüüd saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 09:19 
Eliit

Kasutaja pokemon on jälle kuskilt buduaarist või perekooli foorumist siia eksinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 09:36 

Panin äratusele Stoppp! hommikul ja saabusin kontorisse tund hiljem kui peaks, muidu isegi kõlaks usutavalt, et pidin rehvi vahetama autol hommikul, aga padja voldid on endiselt näkku sisse pressitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 09:40 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Panin äratusele Stoppp! hommikul ja saabusin kontorisse tund hiljem kui peaks, muidu isegi kõlaks usutavalt, et pidin rehvi vahetama autol hommikul, aga padja voldid on endiselt näkku sisse pressitud.

Pole hullu ma jõudsin umbes kuu aega tagasi kell 4 tööle, ehk 1 tund enne tööpäeva lõppu. Sinine esmaspäev.. mis teha :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 09:43 
Kasutaja avatar

Mitte juua pühapäeval.
Jätab tööandjale ehk parema mulje ka töötajast...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 11:09 

ht99 kirjutas:
skyaudi kirjutas:
AntiL kirjutas:

Mu meelest juba enamus Statoilides on automaate teiste hulgas, ent eestlane vist ei julge/oska neid kasutada, kuna enamus ajast mis ma käinud olen, ei kasuta neid keegi, vaid seistakse kenasti sees järjekorras.

Automaat tankurid on olemas jep. Igalpool pole, aga üldiselt tundub et 90% jaamadest on see olemas.

Või siis minna üldse Statoili 1-2-3 automaattanklatesse ning saada sama kütust odavamalt. (Konks on muidugi see, et seni ma pole aru saanud, kas ja kuidas nende sooduskaarti seal kasutada...praegu kuldtasemega tuleb mulle ikkagi tavaline teenindusjaam soodsam.)

Viimati muutis mehikemetsast, 11.08.2011 11:31, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 11:19 

Iff kirjutas:
Kasutaja pokemon on jälle kuskilt buduaarist või perekooli foorumist siia eksinud :D

Ma pole kumbagi foorumit mitte kunagi kasutanud, võiksid vaadata ka liitumiskuupäeva, kui varem ei ole seda teinud.

Ma ei loe üldiselt foorumit sisselogitud kasutajaga ja ei näe mõtet igale vennale lugejate teema all kommentaare pilduda, kui midagi öelda on, siis ütlen.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 11:20 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
ht99 kirjutas:
skyaudi kirjutas:
AntiL kirjutas:

Või siis minna üldse Statoilide 1-2-3 automaattanklatesse ning saada sama kütust odavamalt. (Konks on muidugi see, et seni ma pole aru saanud, kas ja kuidas nende sooduskaarti seal kasutada...praegu kuldtasemega tuleb mulle ikkagi tavaline teenindusjaam soodsam.)

Minuteada see kaart seal ei kehtigi. See ongi ainult teenindusjaama sooduskaart, kus ainult kuldklient tegelikult kopika odavamalt saab kui automaattanklast. Kuna Swedbank minust ka Statoili kuldkliendi tegi, siis ise ka viimasel ajal ikka aegajalt seal tangin ja kirun. Küll on keegi burksi järjekorras või siis kuna maksan American Expressiga, siis selleks on neil ka veel eraldi terminal ja jookse ühe kassa juurest teise juurde. Viimati nad ei saanud üldse oma terminali tööle ja lõpuks pidin üldse ikka teise kaardiga maksma. Aga et seda summat uuesti kassase ette saada pidin veel 2-3x oma kliendikaarti seal läbi tõmbama jne. Täielik jama, igakord ei viitsi jebida ja maksan pigem Nestele paar kopkat rohkem.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 12:53 
Kasutaja avatar

no statoilis on kõige hullem kui miski seltskond tuelb sisse ja igamats tellib omale 16 kabanossi, sisi tädi vaaritab ja ma yritan kytte eest ära maksta, ma korra kysisin ka,et vabandage,et mul on hirmus kiire,et ma tulen maksan hiljem oma kytte ära,et teil tegemist. siis saadi aru ja teenindati mind mu bensiiniga kiirelt ära. aju vaba on seista kuradima 10 minutit järjekorras sest noh vaja on vaaritada kabanossi, kabanosside jaoks võiks eraldi lett olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 12:59 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
no statoilis on kõige hullem kui miski seltskond tuelb sisse ja igamats tellib omale 16 kabanossi, sisi tädi vaaritab ja ma yritan kytte eest ära maksta, ma korra kysisin ka,et vabandage,et mul on hirmus kiire,et ma tulen maksan hiljem oma kytte ära,et teil tegemist. siis saadi aru ja teenindati mind mu bensiiniga kiirelt ära. aju vaba on seista kuradima 10 minutit järjekorras sest noh vaja on vaaritada kabanossi, kabanosside jaoks võiks eraldi lett olla.

totrus on see, et seesama tädi, kes letitaga on, neid ise küpsetama hakkab.
võiks ju mingi teine johv neid kokku lappida samal ajal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 13:15 

oopc kirjutas:
Kadaka säästuka juurde luqoili on ka mingi joogi masin pandud .pole uurinud täpsemalt.lähedalt .et mida kui palju ja mis raha eest sealt saab.Täna paistis eemalt veel terve see olema :D

Kohvi saab sealt masinast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2011 14:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ja täna jälle läks säästuka trall edasi.jälle müüiad oma kärude ja riiulitega upitavad kõikjal.jalutavad harjaga ringi ning 1 k assa lahti.Tahtsin jäätist võtta aga müüja upitas otsapidi külmikus .stringit paistsid +tema ümber igasugu kärud ja kastid ning kui ma kaugemalt püüdsin vaadata kas lemmik jäätist on seal segasumma suvilas siis tema jõllitas .Kindlasti saanuks ka lähemalt .täpsemalt uurida. sobrada aga ebamugav.meeldiv on nõnda.Jälle unustasin võtta fotoka poodi kaasa. kahest sibulast oleks ka üle sõitnud ja paldiskimaanteel oli fooritaga oleva juhi seelik nii lühike .et drussikud paistsid pruunide säärte vahelt +nobedalt lipsas minema .raiudes käike sisse-õrnem sugu.

Viimati muutis oopc, 11.08.2011 14:38, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis