mkb kirjutas:
Sõber nägi unes 2011 aastal, et suvel (joogisena vist) hüppab vette ja murrab kaela. Kordagi ei hüpanud sellel suvel ühtegi järve.
Mina nagi mingi 6 kuud varem rasket avariid ja viibisin justkui ise sündmuste keskel, ainult autot ei näinud. 14 august käis pauk ära ja deja vu-d oli rohkem kui rubla eest.
Täna hommikul oli ka huumor. Hakkasin tüdrkut äratama, kuid tema nägi unest just huntide rünnakut. Hea, et mulle hambad suhu jäid

.
No kui keegi mulle räägiks, et nägi avariile vahetult järgnenud asju ette unes, saadaksin ta ka kukele

. Aga tõestama ei pea kellelegi midagi.
Tegelikult on unenäod väga isiklik teema ja ma olen suhteliselt veendunud, et kõigil on see võimalus neid tõlgendada. Lihtsalt kogemust ja avatud meelt on vaja. Mina olen õppinud unenägudest järeldusi tegema, ja see on mind aidanud palju. Näiteks tööga seotud probleemid, ma ennetan ja tean kust litt võib tulla, teen seal hoolsamalt. Muidugi karm on see, et sa tead et keegi sinu perekonnast hukka saab. Seni on nad kõik vanaisast, vanaemast, äiast, vanatädini olnud, aga sa tead seda juba 3-4 nädalat ette, see on paratamatu... Aga see töötab 100%. Pean veel juurde ütlema, et mu vanaema oskas ja ema oskab ka neid unenägudes juhtuvaid asju õigesti mõista.