mehikemetsast kirjutas:
Krt, mõtsin kurki sisse teha...teinekord sakummiks hea võtta jne. Ühesõnaga läksin siis turule koostisosasid ostma ning avastasin, et üks väike s*tane sõstra oks maksab 20 senti...tillivars oli umbes sama. Kurat, see silo pole kunagi nii palju maksnud, kui nüüd jevro ajastul (lisaks tekitas meelehärmi ka fakt, et ma paar nädalat tagasi sai Saaremaal olles neli põõsast üles kistud ja metsa toimetatud).

. Teine ulme teema oli kaantega...no krt miks peab olema 100 erineva suurusega neid toodetud...valed kaaned ühesõnaga ostsin.

Ma käisin ka üle aja turul täna. Nõmme turg on suhteliselt tsiviliseeritud moega olemuselt.
Tahtmine tuli kukeseeni osta. Turul on nad vast vähe värskemad, kui kusagil poeletil. Ma pole tegelikult poes näinudki.
Hinnad kõik enamvähem ühte auku, suuruse järgi. Ma lõpuks ei viitsinud edasi jalutada, küsisin ühe kena tüdruku käest oma kilo ära. Et üks käimine, siis võtsin kartulikoti ja tillivarre ka korraga sealt, kaaluti ka kõike korralikult. Ja siis hind tuli kokku väiksem, kui ma ainult kukeseente eest arvasin küsitavat.
Saa siis nüüd aru, kas sain mingit alet või olid seened ikkagi odavamad, kui ma arvasin. Vähemasti on till turul paremini pakitud kui poes.