Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 02:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 21.06.2010 19:35 
Kasutaja avatar

Ega jah.
Need tuttava tuttavad ei ole kunagi lihtsad vennad.
Ei tea kas nad on ühest perest või on lihtsalt üks põkk keda kõik kuidagi kellegi kaudu teavad...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2010 12:38 
Kasutaja avatar

Selle "enne oli 200" jutu peale tuleb meelde kuidas mul klassivend oma isale rääkis, et kuidas jänes autole ette jäi... seepeale vana seletas, et on 30a rooli keeranud ja pole kordagi midagi katki sõitnud ning liiklusõnnetusesse sattunud. Seepeale klassivend lisas erilise uhkusega "ma olen koera ka alla ajanud"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.07.2010 21:14 
Kasutaja avatar

nädal tagasi umbes oli nii, et kõndisin, minust sõitis täis peaga maasturijuht mööda, sõitis ühest suunast teise,( seda suurel maanteel), oli enne kasetukast läbi sõitnud.
helistasin menti, ei võetud vastu, telefoni aku sai enne tühjaks, aga sõber sõitis järgi talle, helistasid menti, rääkisid kuidas asjad on, mendist õeldi vastu, et me ei tegele sellega v pole aega vms . pmts vend oleks vabalt võinud kellegi surnuks sõita, kuskil kiirust mõõta on tähtsam vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 16:02 
Kasutaja avatar

Sõber sõitis linnavahel, kuna siin kõvad teetööd , ilmselt unustas suunda näidata, kuna peab ikka liivahunnikute vahelt ja üle ekskavaatorite piiluma. Muidugi politsei taga, lubati suunatule kang ära murda ja muud huumorit :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 23:14 
Kasutaja avatar

ma ütleks et tulgu ja murdku. Tahaks kohe näha sellist äratõusnud ametnikku.
Ja kui isegi mingi ime läbi tõesti tuleb ja murrab siis arvata on et töökohale see tal küll hästi ei mõju. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 00:10 

hallscorpio kirjutas:
Sõber sõitis linnavahel, kuna siin kõvad teetööd , ilmselt unustas suunda näidata, kuna peab ikka liivahunnikute vahelt ja üle ekskavaatorite piiluma. Muidugi politsei taga, lubati suunatule kang ära murda ja muud huumorit :D

See sama politseiametnik on vist mitu aastat juba järjest autosid kinni pidanud ja suunatule kangi ära lubanud murda. Iga natukese aja tagant kuuleb seda juttu :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 02:23 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
hallscorpio kirjutas:

See sama politseiametnik on vist mitu aastat juba järjest autosid kinni pidanud ja suunatule kangi ära lubanud murda. Iga natukese aja tagant kuuleb seda juttu :wink:

Ilmselt on kaksikud kus tallinnas ,teine siin põlvas.
Edit: Tegelikult rääkisin loo vähe teisiti.
Politseinik autojuhilt: Tead mida tehakse välismaal kui suunda ei näita?
Autojuht: Ei tea?
Politseinik: Tõmmatakse uks lahti ja murtakse ära suunatule kang.
Muidugi , käidu 44 tiiru ümber auto ja muud sellist :D

Nüüdseks on teada ka , kes see mees oli. Tema hobiks kuulub ka perega jalgrattaga sõidul kinnipeatada juhte , teavitada mis puust tema on. :D Hr.Tiisler Põlvast, kes teab , see teab siis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 21:26 
Kasutaja avatar

Üks ööse koju jõudes, viljandisse, kaugelt põdramaalt pidasid mendid mind linnas kinni. No kysiti doke, mindi kontrollima ja teine pani puhuma. Varsti tuli dokidega vana tagasi ja kysis palju kw on autol(see jutt jääb omavahele). Ma vastasin, et vaata passist, 110kw. Ment ytles , et teab kyll , et rohkem jne. Seletasin siis, et ARks valesti dokid tehtud ja tglt 145ca peaks olema. Ment seepeale , et me siin isekeskis arutasime, et no 200 peaks ikka olema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 23:40 
Kasutaja avatar

Väga positiivne kokkupuude politseiga veidi ennem haapsalu.
P:Tere teie kiirus 115km/h
Kas siin 70?
P:Eem, ma ei tea
Ma juba kartsin,et siin 70. Teisepoolt tulles on ma tean aga tallinna poolt tulles pole märki.
P: Ma ka kindlalt ei tea, ega ma midagi tegema ei hakka kui kindel pole.
Kas ees on xenonid?
Ei tea, sõbra auto. (tgelt on isepaigaltatud 4300k aga kõrguse regull ja pesurid olemas)
P:Tagaistujal pole turvavööd?
Seal vist pole(Seal kus inimene istus polnud sest oli jäändkaubavedamisega istme taha samal päeval)
P: Kena päeva.
Selle kohta vist võib öelda,et joppas :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 00:04 
Kasutaja avatar

[quote="ozzu"][/quote]

siukesed kogemused teevad tuju heaks, tuletab meelde,et kõik ei ole tillid ja tropid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 09:03 
Kasutaja avatar

ozzu kirjutas:
Kas siin 70?
Ma juba kartsin,et siin 70. Teisepoolt tulles on ma tean aga tallinna poolt tulles pole märki.
Kas ees on xenonid?
Ei tea, sõbra auto. (tgelt on isepaigaltatud 4300k aga kõrguse regull ja pesurid olemas)
Seal vist pole(Seal kus inimene istus polnud sest oli jäändkaubavedamisega istme taha samal päeval)

Pole võimalik ,et Haapsalu politseinikud niimoodi suhtusid.
Ebareaalne, tavaliselt nssivad iga pisiasja eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 09:24 
Eliit

offline kirjutas:
ozzu kirjutas:
Kas siin 70?
Kas ees on xenonid?

Pole võimalik ,et Haapsalu politseinikud niimoodi suhtusid.
Ebareaalne, tavaliselt nssivad iga pisiasja eest.

Lukk ja kompanii - The Nussijad tegid eile taebla kandis usinalt tööd oma Opel Vectraga, ega ometi mitte nemad ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 14:51 
Kasutaja avatar

Pole küll otseselt minuga juhtunud, kuid mu sõber Valgekotkas sõitis Viru ringil oma Turbo Supraga ning kaugelt nägi, et Viru ringi juures on Politsei ning hoidis ennast väheke tagasi. Ta tuli siis Pärnu mnt poolt ringi poole. Keeras tagasi pärnu mnt poole, 2käik sees, ca 2500rpm, ptshhh, käiguvahetus, gaas, ptshhh.
Suunatuld kõik näitas jne.
Äkitselt vilkurid järel ning Valgekotkas peatab auto teeääres kinni.

P: Tere, miks te siin niimoodi kihutate?
Valgekotkas: Vabandust, kuid ma sõidan korralikult, lasin ainult 2500pööret kuskil, kerge ökosõit, näitasin suunda ja kiirust ei ületanud :D
P: Autodokumendid palun, juhiload ka.
Valgekotkas: Palun.
P: Okei, kõik korras. Aga ärge enam rohkem niimoodi kihutage!

(Kuna ma kuulsin seda juttu Valgekotkalt ning parasjagu autos ei viibinud, siis võib ka kergeid faktivigu sees olla.)

Kuid tore, et ka mõistlikke Politseinike olemas on. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 16:08 
Kasutaja avatar

Minu tuttav kellel olnud load kuskil 7-8 aastat, mitte kunagi pole ühtegi rikkumist olnud, isegi hoiatust.

Tankis statoilis ja hakkas ära sõitma, kogemata unustas tuled põlema panna (keset suve , päise päeva ajal) ja niikui tln-haapsalu maanteele keeras oli ment taga, ilma pikema jututa trahv 6 sotti :D Tuttav ise korralik viisakas inimene ka ja ega autogi mingi ront ei ole.. (mingi 2000 aasta mitsu)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.10.2010 16:20 
Eliit

offline kirjutas:
Minu tuttav kellel olnud load kuskil 7-8 aastat, mitte kunagi pole ühtegi rikkumist olnud, isegi hoiatust.

Tankis statoilis ja hakkas ära sõitma, kogemata unustas tuled põlema panna (keset suve , päise päeva ajal) ja niikui tln-haapsalu maanteele keeras oli ment taga, ilma pikema jututa trahv 6 sotti :D Tuttav ise korralik viisakas inimene ka ja ega autogi mingi ront ei ole.. (mingi 2000 aasta mitsu)

Sama lugu 2a tagasi sõbrannaga kes oli alles load saanud muidugi aga sõitis sõbra autoga, tankis statis vm ja kitsed olid Bauhofi teeotsas nagu tavaliselt. Sõitis Statist 10m veeredes välja ja siis pani tuled põlema. Võeti kohe maha ja tehti 600eek. Puhas leht, algaja juht, ilus neiu ning vabandus, et "isiklikul autol süttivad tuled ise" ei aidanud. Inspektorite nimesi nimetama ei hakka, sest pole nagunii raske arvata kes nad olid.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis