valhalla kirjutas:
Sai siis ka lopuks yks palju kiidetud pitsarestoran lopuks ara proovitud. Tegemist siis Parnus asuva Steffani restoraniga. Asub kuninga tanaval asuva kiriku taga. Teenindus hea. Pitsavalmimise aeg, natuke liiga kaua minu jaoks. Kuid tasus see ara. Votsime 2 pannipitsat 3 peale, ning ausalt oelda on siiani vaga raske olla. Pole ammu end nii yle soonud. Hinna poolest keskmise eestlase rahakotile teeb kyll haiget, kuid omaltpoolt soovitan kindlasti kylastada. Voiks isegi niikaugele minna ja oelda et senini eestis soodud pitsadest koige parem.
käisin ka reedel pärnus ja külastasin esmakordselt steffanit. Võtsin miski suure salaami ja seentega pitsa (nime ei mäleta), õhukese põhjaga. Paks põhi ei ole minu teema, läheb liiga sajaseks ja nätseks see asi. Hind oli vist nõks üle 90EEK, aga kõhtu täitis ikka korralikult. Valmimise aeg oli tõesti ehk natuke pikk, aga kui arvestada, mis mass tol hetkel restoranis oli, siis võib selle vist andeks anda. Aga jah, steffani pitsast paremat vist olen söönud ainult itaalias pisikeses perefirma pitsarestos, aga eestis pakutavatest pitsadest on steffani oma ilmselt parim.
Kui siinsetel aktiivsetel purksi- ja friikanägudel aega üle jääb ja paari purksikorra jagu raha kokku hoida, soovitan ka midagi kultuursemat proovida steffani pitsa näol.