Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 29.03.2026 02:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 23.09.2014 08:03 

Tanel kirjutas:
mastr kirjutas:
Tra, niimoodi näed vaeva ja siis rebid mingi Orika kõrvale... :kill

Kuule... ära ropenda raisk. Sinu õnneks või kahjuks ma ei joo orikat. Premkat olen teinekord suure sõjaga pisut võtnud.

Ja mis kuradi välja sööma, sa teed neid pelmeene ju kodus mingi.... Ma isegi ei tea seda ajakulu, kõrval ikka ei passi koguaeg. See sama keiss oligi minul ja kelul toona selle villemi poissmehe praega, et 100% igasugune vaev ja ajakulu on ju suurem sinna villemisse seda ootama ja sööma minna kui kodus teha. Selle ajaga kui villemist tagasi jõuad oled sa kodus jõudnud juba tund aega tukastada ka peale seda :D

See villemi teema oli pigem nii et kui kodus kottigi ei ole ja räme pohm peal siis pigem ootan paar minti kui lähem poodi, tuoen tagasi ja hakkan keevitsma midagi. A vahet pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2014 08:05 
C4V6
Kasutaja avatar

No kui juba poodi peab minema, siis poleks tõesti vahet. Minu uba oligi selles, et hui ma suudan pohmelliga mingit tooli lihvima minna kuhugi kui kodus saab selle sama asja hetkega valmis lükata ja meibi isegi veel parema :D

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2014 08:15 

Kuna ma ei viitsi väga tihti kodus midagi keevitada...talvel vb rohkem, suvel küll mitte, siis ongi külmkapis ainult maitseühtlustajad ja õlled...
Aga juhul kui midagi on siis muidugi viskan lampi pannile kokku mis külmas on ja ongi bueno praad...kuigi jah, suure pohmaga midagi peale kanapuljongi alla ei lähe ka...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2014 19:42 
Kasutaja avatar

Ma ei saa aru, kas teil on tervised nii sitad või mis paska te sisse joote, et hommikul surema hakkate?

Krt, ma olen ka joonud maa nii mustaks, et kiirabi on käinud elustamas või ei mäleta kuidas autopiloot koju juhatas aga sellist pohmelli pole küll olnud, et isegi mõelda ei jaksa...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2014 20:41 

Vot ei tea, varem nagu ei olnud, viimastel aastatel just. Viimane kord sai alustatud õllega, vahele väike klaas shampust ja edasi hommikul 7ni sauna, aurusauna ja tünnisauna vahele lademetes õlut. Kell 10 hommikul ärgates oli päris sant olla... Aga vale teema vähe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.09.2014 22:27 
Kasutaja avatar

Tuleb meelde küsitud küsimus!
Riga Black Balsam- Coca Colaga proovitud 10/90. No esimene väike lonks ja mõtlesin 10 minutit, mis nüüd edasi teha.... Kraanikausist see alla läks.
Nüüd tuleb mustsõstra mahalaga veel proovida. Kui see ka ei lähe, siis peab tõedema, et lätlased on ikka erilise rämpsu joojad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 06:51 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Vot ei tea, varem nagu ei olnud, viimastel aastatel just. Viimane kord sai alustatud õllega, vahele väike klaas shampust ja edasi hommikul 7ni sauna, aurusauna ja tünnisauna vahele lademetes õlut. Kell 10 hommikul ärgates oli päris sant olla... Aga vale teema vähe.

Sel juhul ei saa muud olla, kui vanaks hakkate jääma mu noored sõbrad. Vanaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 06:53 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Riga Black Balsam- Coca Colaga proovitud 10/90. No esimene väike lonks ja mõtlesin 10 minutit, mis nüüd edasi teha.... Kraanikausist see alla läks.
Nüüd tuleb mustsõstra mahalaga veel proovida. Kui see ka ei lähe, siis peab tõedema, et lätlased on ikka erilise rämpsu joojad.

Kas selleks, et teada saada, et sitt maitseb nagu sitt, peab seda korduvalt proovima? Lusikaga, söögipulkadega ja keelega limpsama?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 10:08 

Tsiteeri:
masohh`ism <22e: masohhismi, masohh`ismi> med seksuaalperverssus, kus rahulduse saamiseks lastakse partneril end piinata ja alandada; ülek oma kannatuste nautimine.

Mul on sama teema õllega, maitselt on ikka solk mis solk, aga ülimalt harva jõuab ikka mõni purk pudrumulguni

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 10:40 

MrIroonia kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Sel juhul ei saa muud olla, kui vanaks hakkate jääma mu noored sõbrad. Vanaks...

MItte vanaks vaid tervis veel korras.
Terve organism ikka puhastab end ise ja ajab sitta välja maost ja verest ja whatnot.
Kui maks läbi, neerud pärakus jne, siis on tõesti pohui kehal ja kannatab kõik ära. Mul tuttav on stabiilselt vine all, ise noor inimene. Ja elu on lill.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 12:44 
Kasutaja avatar

See tervise jutt küll paika ei pea :D 4 aastat tagasi võisin juua midaiganes sisse, absinti tekiilat ja kõike korraga, hommikul ei olnud muhvigi, võtsid ühe õlle või siidri peale ja pidu läks edasi, nüüd on nii,et paned terveõhtu õlut ja jood gini peale ja järgmine päev kui ärkad ei taha ühtegi õlut ega siidrit näha :S. Vahel on õnnestunud ärgata ka normaalse vine all siis läheb pidu muidugi edasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 14:17 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
MDB kirjutas:

Kas selleks, et teada saada, et sitt maitseb nagu sitt, peab seda korduvalt proovima? Lusikaga, söögipulkadega ja keelega limpsama?

Selles on õigus küll. Lootus on väike, et see ka mustsõstra mahlaga hea on. Targem kohe mõnele alkoholisõbrale anda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 14:25 
C4V6
Kasutaja avatar

Põks oli täna normaalsed kartulid taastanud.

Alkoholist nii palju, et te võite kõik sisse istuda endale selle jutu.
Pohmelli on nii erinvat sorti, et kes mida pohmelliks üldse endale kujundab. Mina joon üsna igapäevaselt midagi ja enamus aegadest ei ole mul teine päev mitte midagi... kõik oleneb uneajast millega maksal tuleb toime tulla, et alkohol ära põletada. Vahel jood mõne õlle ja järgmine päev on sitt olla. Pohmell tuleb alati ühest ja samast asjast - alkohol. Alkoholi ühend on täpselt üks ja sama puhtas piirituses, viinas, õlles ja koorelikööris.

Edit: Seda tahan öelda. et Sellist asja ei eksisteeri, et rummist on sitt ja viinast ei ole. Mõlemaid variante esineb

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 16:48 

Selline pakkumine siis neile, kel huvi Sõpruse pst. kiirsöögiputka pakutava vastu

https://cherry.ee/kolm-einet-poks-burgeris

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.09.2014 16:52 
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:
See tervise jutt küll paika ei pea :D 4 aastat tagasi võisin juua midaiganes sisse, absinti tekiilat ja kõike korraga, hommikul ei olnud muhvigi, võtsid ühe õlle või siidri peale ja pidu läks edasi, nüüd on nii,et paned terveõhtu õlut ja jood gini peale ja järgmine päev kui ärkad ei taha ühtegi õlut ega siidrit näha :S. Vahel on õnnestunud ärgata ka normaalse vine all siis läheb pidu muidugi edasi :D

Niipalju kui mina olen enese peal proovinud, ongi see kurja juur GIN. Kuskil oli ka mingi kokkuvõte, mis alkohol, kuhu ja kuidas mõjub. Gin pidi viimase mõistuse viima...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 620, 621, 622, 623, 624, 625, 626 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis