usku kirjutas:
täitsa teine teema, seepärast postitan siia omaette postina.
praegu on lugejate autode all teemad autode kaupa. Aga tegelikult võiks ju asja puhastada ning teha teemad kasutajate kaupa? Usku tegemised, oopci jutunurk, m-techi ebaönn ja muud sellised

Sellest sünniks rohkem blogilaadne paremat ülevaadet pakkuv ja ilmselt ka huvitavam teema. tahes tahtmata on nii, et ühel inimesel jätkub aktiivselt aega üheks asjaks korraga. Ma näiteks ei ole oma austiniga juba aasta midagi teinud, fiesta kohta ei ole ka praegu midagi kirjutada, sest see lihtsalt "kalla ja talla" reziimis. Küll aga on palju tegevust toyota ja mersuga ning ... äh, eniveis, minule tundub, et ma tahaks pigem kasutajate kaupa teemasid lugeda kui et autode kaupa. mis rahvas ideest arvab?
ehk veel mäletate mu teemasid enne "pausi" ja teemade kustutamist? ma hea meelega kirjutaks sinna muudki põnevat, sest homo sapiens õpib kuni elab ja elab kuni õpib. Nii on ka minu elu katse-eksituse meetodil erinevate asjade tegemine ja seetõttu on sellest kirjutamine mitmekülgne. Ma saan aru, et SR foorum peaks ikka auto ja kummisuitsuteemaline olema, aga ega ju iga päev autot ei tuuni!
nt mind huvitaks hullult krss'i tegemised ja seda mitte ainult autoalalt!

Minu meelest väga hea idee. Ise olen vilets kirjutaja, aga lugeda on mulle alati meeldinud ning sellised järjepidevad teemad (mitte ainult autodest) oleks kiiduväärt tegevused.
Kui ilma naljata veel edasi filosofeerida, siis see on vist küll minu probleem, aga vahel ma vaatan, et netist polegi midagi enam lugeda. Delfi ja postimees on pühendunud üksnes Savisaarele ja Ansipile. no ausalt, ei paku enam pinget ja seetõttu loen kodumaiste uudisportaalide asemel juba dailymaili

Autoteemade puhul on insideline.com ja autobild.de. Spordi leheküljeks on skysports.com. noh ja siis vaatan vahel rahvusvahelisi foorumeid, kuid need jäävad tihtilugu kaugeks.
Muidugi, pole halba ilma heata. Jääb rohkem aega raamatutele