Aiaa.... kõik käivad koolis...
Mul esimene aasta kus ei ole koolis. Päris hea on olla. Praegu peale nende jubedate tunnete lugemist hakkas veel parem, et kusagile istuma ei pea minema

. Kaastunne poisid
Ärkasin täna ootusärevusega, mõtlesin eile, et sitta kah, ei viitsi paari tonni koguda ja võtan ehk järelmaksu peale mõne a4, a6 diisli. Hakkan siis rõõmsalt vaatama ja..... polegi nagu sobivat. Ühe masina leidsin (2003 diisel a6 ja BAU mootoritähisega, nahk ja musta värvi)
Automaat raisk

. No okei, elan üle ehk. Siis hakkasin uurima igaksjuhuks tehaseandmeid ka veel. No ja ei sobinud mulle see variant kus kütet rüüpab 8-9 sajale keskmiselt ja edasi läheb ca 10 sek sajani. Nõu tänks, pea 6k eest vist hetkel jätan vahele...
Edasi vaatasin autoweeki e46-si ja näen, 320D automaat isegi mõtekam kui a6. Okei, ehk leian midagi. Lappan lahti ja otsin ja otsin ja otsin. Ei ole mulle sobivat (must, must nahksisu, sedaan või kupee, mis oleks endale ka sobiv).
Viimased lootused panin e39 peale, kuigi seda ei tahaks kallimate ülalpidamiskulude tõttu võtta. Lappan ja lappan- tulemus sama.
Ühesõnaga

mulle. Peab vist ikka kas e34 kohe välja ostma või paarisaja eurose auto ostma, talve nautima rõõmsalt, raha koguma ja ootama ehk turg läheb paremaks.