MantaOwner kirjutas:
Tsiteeri:
"Due date" - "naera tilgad püksi" sorti film. Suhteliselt sarnane filmile "Hangover"
Ma küll varem olen juba kommenteerinud seda Due Date filmi, aga ei saa mitte vaiti olla - sarnased need kaks filmi on ainult selles osas, et seal mingi paks tüüp mängib. Hangover oli ikka naljakas film, Due Date aga täielik crap ja hiilgas ainult labasusega, eelmise aasta vast kõige kehvem USA film, mida ise näinud. Kamoon, tüüp sülitab koerale näkku - kas see peaks naljakas olema?
Tõnu
Ma nõustun sinuga selles, et tegu ei ole just kõige "tavalisema" komöödiaga.
Samas on ta piisavalt hästi tehtud ja humoorikas, et mitte olla pa*k nagu üsnagi mitmed siin varem kommenteerinud on

Mulle ta meeldibki just sellepärast, et tegu pole igapäevase komöödiaga.
Samas on maitsed erinevad ja nende üle võikski lõputult jagelema jääda
EDIT: Tuli meelde imeline näide - Paranormal Activity. Ma ei jõudnud ära kuulata selle filmi ülistusi ja kui äge ja õudne see on. Et see kõik päriselu ja ma ei tea mis veel.
Fakt oli aga see, et see oli konkreetselt selges eesti keeles IGAV PA*K. Ei leidnud ühtegi vähegi õudsat kohta ja lisaks kõigele ei olnud see pärisluga isegi natuke seotud.
Joonas
EDIT 2: Jackass 3 (D) ära vaadatud. Kõigist eelmistest oluliselt nilbem ja rõvedam aga parem. Nüüd sain ka aru, miks eesti kinod seda näidata ei julenud. Jalaga perse huumor on õigete tegelaste poolt tehtunua naljakas