Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 17:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 25.01.2012 12:31 

jokerAudi kirjutas:
skyaudi kirjutas:
Tundud väga kibestunud inimene olevat, võta enne liiklusesse tormamist rahusteid.

Kui sina kuulud nende hulka, kes kerge lumega roolis südamerabanduse saavad, siis jää parem koju, ära üldse liiklusesse mine. Saan aru, kui teel on kiilasjää või on tõesti lumine ja halb sõita...okei, kiirust alandada, midagi ei ole öelda. Peabki. Aga, kui on normaalsed olud, siis ei ole nagu mõtet magada? Või siis võiks vähemalt rohkem teeääres sõita, kui ei julge inimesemoodi sõita.
Sr.org on küll viimane koht, kust ma moraalijüngreid leida loodan, seega, take a chillpill, dude ;)

Kui tee on puhas (puhas - ühest sõidurea äärest teise sõidu rea ääreni puhas asfalt) siis ma tõesti ei näe põhjust sõita 70 kh/h, kui aga mul on ainult neli rööbast lumest väljas, siis nagu eriti üle 70km/h ei kisu, sest äkkmanööverduse peale oled ikkagi 4 rataga lumel ja pidurdusmaa kasvab eksponent funktsiooni alusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 13:04 

jokerAudi kirjutas:
Järjekordselt sai kirutud 60-ga maanteel magajaid. No kurat, sõitke ometi! Tee on kergelt lumine ja kolonn venib...mis siis ikka, käik alla ja tuld! Aga siis oled kohe rullnokk ju! :ouh

Ära muretse, kui sul bmw-d pole, võid liikluses kõike teha, saad vb pahase näo ja see on ka kõik. Kui oled bmw-ga ja teed äkilisema liigutuse, oled delfis, auto24 ning igal pool mujal ala bmw-d on niii väärakad, nad ei oska sõita jne. Vähemalt opeliga sõites ma ei tunne kuskilt otsast sellist kohtlemist kui bmw roolis olles, vb see on ainult mu peas kinni(vaevalt).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 13:49 
Kasutaja avatar

Harri_K kirjutas:
jokerAudi kirjutas:
Järjekordselt sai kirutud 60-ga maanteel magajaid. No kurat, sõitke ometi! Tee on kergelt lumine ja kolonn venib...mis siis ikka, käik alla ja tuld! Aga siis oled kohe rullnokk ju! :ouh

Ära muretse, kui sul bmw-d pole, võid liikluses kõike teha, saad vb pahase näo ja see on ka kõik. Kui oled bmw-ga ja teed äkilisema liigutuse, oled delfis, auto24 ning igal pool mujal ala bmw-d on niii väärakad, nad ei oska sõita jne. Vähemalt opeliga sõites ma ei tunne kuskilt otsast sellist kohtlemist kui bmw roolis olles, vb see on ainult mu peas kinni(vaevalt).

See on suht hämmastav kuidas suvalises konditsioonis punane e34 suudab inimestel vere keema panna, ilma mingeid imetrikkegi liikluses tegemata :think

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 15:06 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Nu, maitea, mind nad ei häiri, sõidan mööda ja kogu lugu, milleks endale mingi vihastamise ja vingumisega mingit stressi tekitada, vbl oled roolis ebakindel, et möödasõit sind nii pingesse ajab, mingid probleemid sul igaljuhul on.

Eks mõni kord, kui lihtsalt ei ole möödumis võimalust, tiheda vastu tuleva liikluse tõttu, siis on küll vähe jama venida. Aga see pole põhjus ulguda jah :D Ma naudin möödasõite ja ei kiru mitte neid, kes ees uimerdavad vaid neid, kes lollakate vahedega vastu tulevad, kus pole võimalik isegi möödumis kähkukas teha. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 15:11 
Moderator
Kasutaja avatar

revolt kirjutas:
... vaid neid, kes lollakate vahedega vastu tulevad, kus pole võimalik isegi möödumis kähkukas teha. :D

Seda nimetatakse meie, vanakoolimeeste poolt Rumvolt'i reegliks. (mäletame ju vanu saateid, kus kadunud Hellat Rumvolt liiklemisest rääkis, kõnelemata õpikutest. Ja Troonide Mängu tõlkija Mario Kivistik oli siis kah veel tuntud kui miilits...)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 15:46 
Kasutaja avatar

Kahjuks ma veel nii vana ei ole, et mäletada Teda. Aga interneti avarus on lai ja leiab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 16:40 
Kasutaja avatar

Minuarust pole nagu mõtet vinguda. Äkki on selle uimerdjal nii sitad rehvid et ei julge rohkem vajutada, või mootorsis on õli alles ainult mingi 0.5 L siis peabki 60ga minema :D

Mul on pigem heameel et inimesed võtavad mõistusega asja ja sõidavad oma võimete piiril. Siis on natuke pahapaha jah kui mööda ei anna sõita. Ise tegin mingi 300-400 km otsa siis kui Tartus tuli esimene lumi jaanuari alguses, siis oli lääne virumaal nii hull lumetorm et ei näinud isegi 30m kaugusele. Nähtavus oli täiesti 0. Aga mööda sõitsin pärispäris mitmest autost. (kell oli öösel kell 2-3-4 vms)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 19:05 
Kasutaja avatar

jokerAudi kirjutas:

jokerAudi kirjutas:
Mitte, et tahaks norida vms, aga ehk ei ole autoroolis olemine sinu jaoks üldse õige tegevus, kui sa ei talu ka seda, kui su seljataga keegi sõidab?! Ja pealegi, kui sõidad mööda, sõida eest ära ka siis juba. Iga asja peale pole ka mõtet nagu erutuda ju?

Mitte, et tahaks norida aga ehk ei ole autoroolis oleminue sinu jaoks üldse õige tegevus, kui sa ei talu ka seda, kui keegi su ees sõidab?! Ja pealegi, kui sõidad mööda,siis sõida ja ära vingu. Iga asja peale pole mõtet nagu erutuda ju!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 19:20 
Kasutaja avatar

60`ga sõitvast autost saab igalpool mööda. Möödumisteekond on nii lühike.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 19:40 

Ega endalegi need uimerdajad ei meeldi aga ma olen arvamusel, et las ta uimerdab 60-ga, kui, et uisutab 80-ga kellegile sisse oma sõiduoskamatuse pärast(parem kaotada sekund ning võita seeläbi elu) . - Koju ei ole mõtet soovitada sellistel jääda. Kodus istudes ei õpi rallit sõitma. :)- ning kui juba load ja auto on, ega erilist isu ei ole bussis loksuda.

täna juhtus see, et sain abs anduri kätte ja oli niisama vaba päev. :)- Ei miskit huvitavat.

Ainuke tüütu asi on see, et müün autot. Kuulutuses on lisainfos selgelt kirjutatud, et vahetan vaid raha vastu. Ning seda lausa kolm korda. Lisainfo alguses,keskel ja lõpus... Kuid siiski... Kolm inimest on tänase seisuga juba pakkunud oma autot vahetuseks.... :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 19:57 

Täna ajas poes muigama kui nägin, et about 70 aastane mammi tahtis endale osta imaci 27" :uhoh
Ise veel küsis apple vennalt "aaaaga kuidas ma meile saan lugeda selle arvutiga ?!?!"
Milleks on 70a surmale võlgu vanamutil vaja osta über kallist maci arvutit? Kui ise ei oska kindlasti midagi tehagi sellega..
Vot sellest ma ei saa aru...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 20:02 
Kasutaja avatar

miks on üldse kellelegi mac`i vaja?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 20:06 
Kasutaja avatar

mu 74 aastane vanaema ostis endale uue Asuse läpaka eelmine nädal :D
loomulikult olin kaasas ja aitasin valida.
Päris piin on talle selle kasutamist õpetada :uhoh :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 20:12 
Kasutaja avatar

Nii lammas ka ju olla ei saa :D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.01.2012 20:18 

ega see midagi halba autole ei tee :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis