Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 19.08.2011 14:00 

oopc "Troll" blocker

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 14:24 
Kasutaja avatar

//maailmaparandaja mõud ON//

TõnisS, oled veidi imelik või mis? See, et me iseennast tappa soovime on meie enda probleem, kuid milleks reostada loodust?
See loodus on muidugi siinkohal minu arvates "vähim" mure meiesuguste jaoks.
Ma kardaks, et pigem milleks maaomanikul (riik?) seda läga tolereerida? See kord lasti poolteist tunnikest sõita, järgmine kord saad 5 minti...nagu Jüris paar aastat tagasi, pannakse veel järgmine päev maad korrastama :) On seda kellegil vaja? Pärast foorumis haliseme, et miks kurat küll keegi ei lase kuskil välja elada ennast, miks ei tohi võistu sõita tühjal öisel teel ja blabla.
Täpselt samamoodi parklas triibutamine. Kui ma omanik oleks, siis püüaks võimalikult kiiresti vilkurid välja kutsuda :). Muidugi tuleb halin, et nüüd isegi ei lasta normaalselt kokkutulekule tulla :o Üldse tead ei mõista, miks küll...

Vast kehtib printsiip "nagu koer külale..."

"Olgem striiträsserid, kuid jäägem inimesteks" ("Olgem eurooplased, kuid jäägem eestlasteks" sõnade järgi :D)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 15:02 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Kõikke annab ka arukalt teha ja sellsit klubi üritust ka ohutult .igaüks kasutades oma aju maximum potentsiaali.Prügig maha loopides ja see sinna jättes või tull selle laiali kandes võib põhjustada kära aga kjui vaikselt .ohutult.inimlikult.lägastamata asi teoks saab on palju süütum.Tänava võistlused võivad ohutud olla kui kõik ananvad endast parima .et see oleks ohutu.
Suuremaltjaolt kipub siiski kilavate piiksude seldskond olema just väga nooremapoolne .kel põhiline .et kes rohkem joonud või kellel eelmise päeva üritusest on kõige nigelam olla .
Kas toituda mujal ja tarbida ajutegevust moonutavaid tooteid mujal kui selleks niigi salajane üritus.
Paljud asjad kui oleks korrektsemad .oleks palju süütum kõik.Aga ku ikontrollima tullakse ja leitakse mõistuse kaotanud lapsed kes masina roolist kes mujalt tihnikust siis see paneb ka kõik teised organid asjaga põjalikumalt tegelema ja igaüks kes vales kohas silma pilgutab saab oma karistuse.
Kohalikud metsavahid kes hommikul oma maamajakese hoovist leiavad prügijäätmeid mis tuul sinna kandnud siis mina armu ei annaks piiksudele.
Alles olid mingid inimeste üritused aga nüüd on tulnud mingid suvevaheajal laagrite korraldajad kes jälle kirikukella kolistavad kogu elanikonnale ja tõmmavad kriipsu peale asjaarmastajatele.
VIRU keskuse ümbruses peaks küllalt tsill olla olema.
Siit foorumist ka jäänud silma tekstid küsimustega .et kas keegi täna õhtul siit ka kuhugi minemas onn .et tekib küsimus mis üritusest siis üldse jutt ja kes ajsaga tegelevad kui siin küsitakse kas keegi minemas ka.
Kohalikel liikmetel ja siilidelegi on osad asjad selged.Ei lähe ju räägupessa küsimusega kas teil burksi müüjakse.

lugesin seda 2 korda läbi. väga raske oli, aga ikka ma ei saand sittagi aru. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:29 
Kasutaja avatar

Mina sain oobiku ideest juba esimesel lugemiselt aru, tuleb veidike aega võtta ja rahulikult veerida. Eks veidike hakkab harjuma kah, nagu ikka võõrkeelega. Igatahes on ta jutus point olemas. Õigekirjaga on väheke probleeme aga aju ei tundugi väga invaliidistunud olevat.
Head nädalavahetust! :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:34 
Kasutaja avatar

Kergem on vist tõesti ignoreerida. Jube palju aega peab võtma ja tugevat närvi, et suudaks ühe korraga läbi lugeda ja asjast aru saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:40 
Eliit

Hala oobiku, tema möla, tema tekstide ja tema lihtsalt maha tegemise kohta on foorumis 20 korda rohkem kui oobiku postitusi üldse kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:50 
Kasutaja avatar

lugesid üle?:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 16:53 

ValgeKotkas kirjutas:
TõnisS, oled veidi imelik või mis? ...

Ära siis kohe nii kurjasti - ega ma paha pärast! Lihtsalt see paradoks hea ja halva vahel oli omamoodi huvitav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 17:19 
Kasutaja avatar

Viimased 2 päeva-ööd veetsime sõpradega Pärnus. Tõenäoliselt lahedaimad päevad käesoleval suvel 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 17:24 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Viimased 2 päeva-ööd veetsime sõpradega Pärnus. Tõenäoliselt lahedaimad päevad käesoleval suvel 8)

Ma pole sel suvel rohkem kui 3h Pärnusse sattunud, aga siiski oli juba nii kift, et ei tahtnud ära tulla :) Meenutagem siinkohal Salleri sõnu "..päike ja pärnu tüdrukud" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 17:28 
Kasutaja avatar

Tõnis_S kirjutas:
ValgeKotkas kirjutas:
TõnisS, oled veidi imelik või mis? ...

Ära siis kohe nii kurjasti - ega ma paha pärast! Lihtsalt see paradoks hea ja halva vahel oli omamoodi huvitav.

Selge :D Vahel lihtsalt viskab üle mõne venna ättitüüd siin, nagu oleks kõige karmimate meeste autofoorum, kes absoluutselt ühtegi reeglit ei järgi ning millestki muust kui reissimisest ei räägi.

Nii head mainet on, et kui ütlen mõnele teadmatule ala. "...striitreissi foorumis..." (näiteks söögikohtade kohta) siis arvatakse kohe et ahhhaaa, ossidest räägin, mida nad ka teavad, ainult burksi mugivadki. Tegelikult aga on siin ka gurmaane ning täiskasvanud, kes restodest kirjutavad ning muidu pole üdini "paha" foorum :D On ju?

-----
Shit, ma vist kõlan nagu oobss?
:rokib

//maailmaparandaja OFF//

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 17:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To interface ma võin olla invaliid aga sinul on see juba ammu mälestus.Rohkem ma hetkel ei kriba .sest see tekst võib minna liialt inetuks ja pöörduda jaba reeglite vastaseks.Osadel on ka põhimõte lihtsalt laliseda .et uhh .uhh ma ei oska ja ma ei saa .ikka ma ei oska ja ikka ma ei suuda uhh .uhh.midag ipole teha kui aru ei saa.
Osad saavad aru ja osad mitte . järelikult asi lihtne .et mure on selles kes aru ei saa. Kui mina millegist aru ei saa siis olen mina süüdi .sest ega kõike ei pea kõigile erineval viisil pähe raiiuma nagu ka koolis öeldud on .et igaleühele ei jõua lihtsalt selgeks teha.Ku iiese ka vaeva ei näe ja oledki silline niu niu siis .....
Koolides kah ehk osad ägisevad ainult valjult .et midag iei saa aru ja midag iei saa aru .mõni popim eh ksellepärast juba .et lihtsalt õpsi nokkida aga edu sellistele .....
Mind ses mõttes ei liiguta eriti ja vajadusel võin sama lälinaga vastata kel soovi.
See tekst neile suuremaltjaolt kelle pakub see kõik lõbu.huumorit ja ei tea mida kõike veel.Nagu teada siis osadele meeldib paukuda ja kui vastu paugutakse veel siis see pakub rahuldust .

Viimati muutis oopc, 19.08.2011 17:43, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 17:42 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 18:04 
Kasutaja avatar

kirjutasin lahkumis avalduse..imelik olla,kurb ja rõõmus sama aegselt :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2011 18:07 
Kasutaja avatar

tim1 kirjutas:
jyrgenpii kirjutas:

Ma pole sel suvel rohkem kui 3h Pärnusse sattunud, aga siiski oli juba nii kift, et ei tahtnud ära tulla :) Meenutagem siinkohal Salleri sõnu "..päike ja pärnu tüdrukud" :D

Päikest näitas vähe, aga see-eest Pärnu tüdrukud... :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 633, 634, 635, 636, 637, 638, 639 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis