Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 22:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 20.08.2011 00:10 
Kasutaja avatar

HID Udu ja kaugtuled

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 01:57 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:
hallscorpio kirjutas:
Nii täna siis taru-võru vahel.
Kui musta g2 diisel ,clean lookiga näete siis ilmselt meie :D võite käppa pilduda :D

Cool story bro

Ära tambi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 02:04 
Kasutaja avatar

AntiL, sa viska Kätlini kojusaatmise video üles, kui viitsid ja saad :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 02:52 
Eliit

Keegi UKst autot on toonud ? Sesmõttes, et läinud sinna, valinud välja ja ära toonud, mitte ümberasuja varana.. võüi noh tegelt vahet pole. Tahaks teada kuidas seal see asi käib. Ütleme, et auto on UKs müügis 1000naelaga siis palju seal muud jutud veel juurde lähevad, ja kui ma eestis seda arvele ei tahaksi üldse võtta siis mis saab ? Peaks ju kuidagi sealt arvelt maha võtma tegelt ju.. Varsti taas sinnakanti minek ja tahaks ühe masina omale osadeks tuua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 03:17 

Hendri kirjutas:
Kaks sõitu, esimene vastaseks E60 535d ja teiseks E34 540.
Minge ptsi :D :D

See tuunitud välimusega hall on 535d?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 03:27 

Õlu otsas :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 04:01 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Keegi UKst autot on toonud ? Sesmõttes, et läinud sinna, valinud välja ja ära toonud, mitte ümberasuja varana.. võüi noh tegelt vahet pole. Tahaks teada kuidas seal see asi käib. Ütleme, et auto on UKs müügis 1000naelaga siis palju seal muud jutud veel juurde lähevad, ja kui ma eestis seda arvele ei tahaksi üldse võtta siis mis saab ? Peaks ju kuidagi sealt arvelt maha võtma tegelt ju.. Varsti taas sinnakanti minek ja tahaks ühe masina omale osadeks tuua.

Käisin, tõin. Toomine ise läks kuskil 800 naela maksma (suht bensuõgard oli ka :D). Rongiga üle väina.

Müüa peab saatma ühe osa sellest paberist, mis neil O-M leping (selline mitmevärviline ning kastikestega :D), kuhu on märgitud, et asi läheb ekspordiks, kohalikku ARK'sse ning ongi asi ants.
Sinu osaks jääb saada endale kindlustus. ~50 naeltsi päev öeldi meile, et on üldiselt. Kui su diiler on päris automüüa ja mitte suvaline vend, siis ta saab sulle arvatavasti kindlustuse hankida (mul helistas oma kindlustusandjale vms ja asi oli korras, 3. päevaks 100.-). Kui ei, siis pead ise asja ajama ning seda rida ma ei tea.

Ei usu, et sinu õlul rohkem "probleeme" olema peaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 10:07 
Kasutaja avatar

Räme nohu on ja köha hakkab ka tulema :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 11:10 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas kirjutas:
Iff kirjutas:

Käisin, tõin. Toomine ise läks kuskil 800 naela maksma (suht bensuõgard oli ka :D). Rongiga üle väina.

Müüa peab saatma ühe osa sellest paberist, mis neil O-M leping (selline mitmevärviline ning kastikestega :D), kuhu on märgitud, et asi läheb ekspordiks, kohalikku ARK'sse ning ongi asi ants.
Sinu osaks jääb saada endale kindlustus. ~50 naeltsi päev öeldi meile, et on üldiselt. Kui su diiler on päris automüüa ja mitte suvaline vend, siis ta saab sulle arvatavasti kindlustuse hankida (mul helistas oma kindlustusandjale vms ja asi oli korras, 3. päevaks 100.-). Kui ei, siis pead ise asja ajama ning seda rida ma ei tea.

Ei usu, et sinu õlul rohkem "probleeme" olema peaks.

Ülevaatus MOT vist siiski ka nõutav ju. Niipalju kui ma kunagi TV6 jooksvat politseitöö saadet vaatasin, siis seal autoga liigeldes vahele jäädes (MOT või TAX puudu) auto konfiskeeriti ja väljaostmine oli megakallis ja enamus kirjutas kohe loovutusavalduse. Neil oli autodes miski automaatne tuvastussüsteem sees, et järgi sõites kontrollis kohe ära. Lihtsam oleks vast otsida selline auto, kus omanikul veel tõrts taxi järgi. Samas kuskil teemas keegi väitis, et sai oma Transitit Eestis ka kindlustada, et a la 70 euri läks kaks kuud, seal oleks nädala saanud (Auto oli siis seal registris). Mul muidu endal ka vaikselt selline plaan mõtteis mõlkumas, aga see suvi puhkuse ajal läks kiireks ja tegelikult jäi ka natuke ühe automüüja taha, kes oma kohustusi ei täitnud. Järgine kevad oma iga-aastase reisi ajal võiks ära teha ja natuke euroopas ringi ka sõita.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 11:22 
Eliit

Mõtlema paneb mind see, et kui ma auto sealt toon, siis tuleb ta Ukst arvelt maha võtta ju.. aga eestis ma seda arvele ei saa, ja ega ma ei tahagi (mul doonoriks näiteks vaja) siis mis saab.. igaveseks UK arvele ka ei jäta, sellest võib vast jamasi tulla, eelküõige eelmise omaniku nimel oleva varana nt. Huvitav kuidas autolammutused toovad.. juba seal mahakantud ja ainult "lammutusõigust omavatele isikutele" müüdavaid autosi ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 11:46 
Kasutaja avatar

ValgeKotkas ju kirjeldas, et omanik saadab teise osa passist sinna ARK-sse, et auto läks ekspordiks. Kuidas seal see asi nüüd füüsiliselt välja näeb või ei, ei oska öelda. Ma ka kuskilt lugesin jah, et seal autot regades saab omanik kohe 2 tehnilist passi ja kui auto hiljem ekspordiks läheb, siis müüja annab selle eksportpassi uuele omanikule kaasa ja enda passi saadab ARK-sse. Kas see siiski üles jääb on hea küsimus. Ma olen tegelikult samal viisil saksamaalt paar autot toonud ja mina pole küll midagi toimetanud selles osas. Saksamaal ju samamoodi eelmine omanik teeb mingi arvele maha võtmise või miskit sellist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 15:02 
Kasutaja avatar

Hommiku oli aku nii tühi et isegi süüdet ei võtnud sisse(armatuuris näitas õrnalt kellaaega siiski). Sõbra diisel andis täkku ja matsust läks käima. Mis aku tühjaks tõmbas - pole õrna aimu ka mitte.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 15:50 
Kasutaja avatar

Sulgen/avan võtmest uksi. Signa muidu olemas, aga mahuandurid jebivad.
Mul on muidu süütelukus selline tore lühis(hiljuti läks süütelukupõhi ja starter käib nupust nüüd) kuskil sees et kojamehi, lähitulesi, el aknaid saab kasutada ilma et võti oleks augus. Varem oli nii et ainult siis kui süüde sees saab neid asju kasutada. Kui auto seisma jätan siis on võimalik süüde muidu ilusti välja keerata, aga vahepeal juhtub muidu, et keeran võtmest mootori kinni siis jääb mootor sekundiks seisma ja hakkab iseenesest uuesti tööle :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 16:48 

Blj*t, kammisin täna müügiportaalid ja autofoorumid läbi, tahtsin vaadata kas on normaalse hinnaga talvemasinaid juba võtta või ei. Brr, turg vägagi tühi, hinnad kuradi laes ja mõnda väga üksikut masinat saab võtta. Mingid geeniused küsivad žigullide eest, saate aru t*ra, žigulide eest 400-500 eur :kill ja ei ole need midagi prillkivid... Sierrasid pole ühtegi normaalset. Millest me siin räägime veel. Ja pole talvegi veel noh, ma ei kujuta mis siis talve hakul selliste pillide hinnad on- a la 800 eur poolvigase ziguli eest vist. :D Ja krt, ma ostsin talve ajal eelmisel aastal üv ja kindlustusega TÄIESTI normaalse sierra 360 euri eest, pold roostes ega si*tagi. Ausalt no :kill .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2011 17:04 
Kasutaja avatar

Sai käidud eile Perakülas lesta püüdmas. Kamba peale 1 lest ja 3 haiget pead :D Õnneks pold seal lesta kellegil, terve rand oli kalamehi paksult täis. Korralikku tormi oleks vaja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 635, 636, 637, 638, 639, 640, 641 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis