kelu kirjutas:
See on mingi päevapakkumine vms, aga mitte sellest ei taha ma täna rohkem rääkida, vaid minu suureks rõõmuks on leitud riigi parim hiinakas.
Tõsiselt head toidud. Sama kutt lükkas kunagi ka Drumsticksi käima, aga müüs selle maha ja me kõik teame kui mõttetuks see tänaseks on muutunud. Oleme nüüd naisega 2 päeva erinevaid asju testinud ja ikka puhas kuld siiani olnud. Kunde ise rääkis, et ta kuu aega nüüdseks tegutsenud. Sama käitis on tegelikult umbes aastakese vist samas kohas olnud, aga nende eelmiste taatide tegemistest ei tea ma midagi. Koduleht vist on ka veel uuendamata, sest ta pidavat kohe-kohe puhvetil nime ka muutma. Igatahes... Sütiste tee 30.
http://www.chowmein.ee/Kunagi ammu lugesin seda soovitust, kuna hiina toit meeldib siis käisin proovisin ära.
Valesti oli seal nii palju et ei tea kust alustada ja kas alustadagi. Koht oli oma nime ära muutnud selle ajaga. Nüüd mingi Asian express. Toidud tellisin läbi telefoni öeldes numbreid, kuna eesti keelt ei räägitud sõnagi, inglise keeles midagi nagu saadi aru. Sinna läksin siis riisi asemel oli keedetud suppi, kana asemel pandi lammast jms. See lammas, mida anti maitsta maitses täpselt nagu guljašš. Selles süüdistati sisuliselt meid, et me vana menüü järgi tellisime.
See selleks, lõpuks keedeti uued toidud. Riis ja kana olid mõlemad soolatud tugevalt üle, raha küsiti 2xriisi ja 2xkana eest 20€ kanti. Chopsticks ega Mandarin ka head hiinaka kohad pole, kuid see Asian Express oli üks õudsamaid üldse.
Mina ei saa nende kilide toitudest eriti aru. Juba pikalt olen pead murdnud... Nimelt on menüüs nuudliroad kana ja krevettidega jne. Samuti on menüüs olemas sealiharoad ja lambaliharoad. MIKS ei saa tellida nuudleid erineva lihaga sea- ja lambalihast?
Bombajio kirjutas:
bugybear kirjutas:
Ma ei mäleta, mis selle hurtsiku nimi oli, mis seal Järve keskuse peal asub, aga no selline jama peaks seadusega keelatud olema
Võtsin strogonovi, sain täpselt 4 ahjukartuli viilu ja 5 väikest lihatükki. Ilma liialdamata!
Vaatsin, et paneb mulle ühte nurka nii vähe toitu, et üritasin seda suureks praeks parandada, neil pidi ainult üks variant olema. Ülejäänud osa pandi mingit lehtsalatit täis.
Arve oli üle keskmise, 0,5 coca maksis kassa kõrval veel mingi 2-2.20, keefir oli poolik klaas.
Sellele kohale annaks mina Tallinna halvima söögikoha tiitli!
Sahver?
Kas seal üleval Gnomo vm mitte polnud?
Rocca Gnomo on küll suht ok. Ei hiilga mingi erilise valikuga, aga toidud norm suurusega.