Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 17:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 03.11.2014 11:43 
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
Tanel kirjutas:
Vabandust, ma ei vastanud sulle vaid paar postitust üleval olevale jutule.
Kilulinnast sama hinnaga sitta ei saa mis Tartust. Olen siin ka rääkinud ja arutanud ja ainus loogiline lahendus miks Tartus on rämps nii palju odavam on maksupettus, sest päälinnas on vist ainult mõni üksik urgas kus sarnaselt heade mõtete linnaga hindadega sööki saab ning need küll ei kvalifitseeru

Erinevalt Tallinnast puudub ju Tartus konkurents praktiliselt. Sirius ja Fasters.

Konkurents ajab just ju hinnad alla. Miks ma peaks odavalt müüma kui konkurente ei ole ja nii või naa ostetakse?
Tallinnas on rahabossid koos ja kui keegi ostab 8 euro eest mingi hunniku sibulat paari tüki lihaga siis palju õnne. Juu Tartus selline asi läbi ei lähe. Mina igatahes küll Tallinna hindadega kiirsööki ei ostaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 11:57 

jarxz kirjutas:
Konkurents ajab just ju hinnad alla. Miks ma peaks odavalt müüma kui konkurente ei ole ja nii või naa ostetakse?
Tallinnas on rahabossid koos ja kui keegi ostab 8 euro eest mingi hunniku sibulat paari tüki lihaga siis palju õnne. Juu Tartus selline asi läbi ei lähe. Mina igatahes küll Tallinna hindadega kiirsööki ei ostaks.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 13:27 

Krt, jälle see uhke papist pakend. See uus trend ajab närvi krt, pilkupüüdev ja uhke on küll, aga sõna otseses mõttes põrsast kotis(karbis) osta nagu ka ei taha. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 13:47 
Kasutaja avatar

Mrk kirjutas:
Idee on hea, aga hind on normaalsusest kaugel, mingi 3.3 vms euri 300gr eest.
Ootaks, et teised lihatööstused tulevad kaasa ja konkurents viib hinna kuskile 2.00-2.50 kanti, siis on realistlikum..

Osta siis prismast. Seal oli mnumeelest alla 3€ hind.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 14:01 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Vabandust, ma ei vastanud sulle vaid paar postitust üleval olevale jutule.
Kilulinnast sama hinnaga sitta ei saa mis Tartust. Olen siin ka rääkinud ja arutanud ja ainus loogiline lahendus miks Tartus on rämps nii palju odavam on maksupettus, sest päälinnas on vist ainult mõni üksik urgas kus sarnaselt heade mõtete linnaga hindadega sööki saab ning need küll ei kvalifitseeru

Urka üürihind + palgad on ka seal väiksemad, ma eeldan.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 16:46 
Kasutaja avatar

täna hommikul siis proovisin Tanni poolt soositud mäkdoonaldsi hommikumenüü ära. Suur peekoni-muna mingi burgeriasjanduse eine. Fiikate asemel pakuti ka kartulipirukat, mille ma siis prooviks ka võtsin. Ainuke toitev asi selles combos oli suur kokakoola. Burger oli nii väike, et kui ma selle pakist välja tõstsin pidin naerukrambid saama... Sellist asja pole veel näinud. Lasteeine juustuburger on ak suurem. Kartulipiruka kõige parem osa oli see pealispind, mida oli fritüüritud. Sisu oli lihtsalt kartulitükkide soe plöga... Ja nagu juba ütlesin, oli kokakooli parim selle juures (mis sest, et seda veega lahjendatakse...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 16:50 
C4V6
Kasutaja avatar

Toasti võitsid ilmselt ? Seda pole isegi proovinud, muna ma enivei ei söö.

Võta ikka suur eine ja deluxe mcmuffin nagu ma soovitasin. Mina pole sulle seda muna ja peekoni asja soovitanud, seega ära levita valeinfot.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 17:18 
Kasutaja avatar

Sa soovitasid siin tervet hommikumenüüd. Ja see ,e tsina muna ei söö, ei tähenda, et see süüa ei kõlba :D
Võtsin muna ja peekoni mcmuffini SUURE eine.
Sama asi Deluxe-na erineb vaid salati poolest (deluxil on, tavalisel pole).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 17:20 
C4V6
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Sa soovitasid siin tervet hommikumenüüd. Ja see ,e tsina muna ei söö, ei tähenda, et see süüa ei kõlba :D
Võtsin muna ja peekoni mcmuffini SUURE eine.
Sama asi Deluxe-na erineb vaid salati poolest (deluxil on, tavalisel pole).

Ma pole mingit hommikumenüüd soovitanud. Deluxe mcmuffinist olen koguaeg kirjutanud. Proovi loetud infot kuidagi talletada. http://www.mcdonalds.ee/et/products/hom ... k-mcmuffin

Aga see ka jah mingi big tasty pole, hommikusöök ikkagi.

Aga sa mine ja proovi nüüd õige asi ka ära ( mis väidetavalt ainult salati poolest erineb ) ja kirjuta siis uuesti. Selle kohta ei saa kindlasti sitt öelda.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 17:47 
Kasutaja avatar

sa ei talu, kui keegi nimetab sinu lemmiktoitu saastaks? Ega üks salatileht nüüd küll burgerit paremaks ega suuremaks muuda. Maitsed on erinevad ja minu arvamus on selline. Ei tasu päris kaheksasse ennast keerata, et see nii hea on. Ei ole. Ja kõhtu ka ei täida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 17:52 
C4V6
Kasutaja avatar

No vittudevahe sa võtad täiesti suvalise asja ja siis patrad siin midagi. Mine võta õige asi ja kui siis on pask, siis ongi pask. Mitte ükski hamburger ei ole ega saa olema minu lemmik toit.

Sama hästi ma võiks sul soovitada rääguburgerit ja siis sa kirjutad siia sai käidud ja proovitud grillvorste või whadevs nad pakuvad ja ei olnud hea.

Võrdle pildilt, kas ei paista täiesti erinevad asjad mitte ?

Mind jätab kindlalt külmaks kui kellelegi ei maitse söök mis maitseb minule, maitsed on ju erinevad. Küll aga ei talu ma sulaselgelt lollust mida sa vahel ikka poetad siia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 19:13 
Kasutaja avatar

Kui sind külmaks jätab, miks siis nii käima lähed? :D
Kuna sa oled nii veenev ja muidu lahe klemm ja ilusti palusid, siis ma lähen mingi aeg ja proovin selle salatiga sama saasta ka ära ja siis annan teada. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 19:15 

Olen ka proovinud neid hommikuvariante. Toastid kõlbavad süüa, aga parema meelega võtaks juustuburksi.
need mäkmuffinid ilma deluxeta on suhteliselt ülehinnatud kraam tõesti. Aga deluxe muffin kõlbab täitsa süüa. Tilluke on, kõhtu ei täida, aga maitselt ok.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 19:18 
C4V6
Kasutaja avatar

Ma ju põhjendasin, et ma läksin sellepärast närvi, et sa ajad sousti suust välja ju. Võrdle nüüd...

Sinu proovitud produkt
Pilt

Minu soovitatud produkt
Pilt

Ma ei saagi aru kas sa niisama mängid praegu lolli või milles teema ? :D Kui sa oleks kohe alguses kirjutanud,et proovisid seda paska mis sa võtsid ning said üle, siis mind olekski külmaks jätnud aga sa hakkasid kohe mind süüdistama asjades mida minu suust ja sõrmedest pole siit läbi käinud. Kui ma jätsin kuidagi mulje, et proovige kindlalt kõike sitta mis neil hommikusöögi menüüs on, siis ma pean vabandust paluma, sest ma pole isegi neid proovinud.

NB! Suurus on siiski jah üsna väike ka sellel, kuid kui suured friikad juurde võtta on hommikusöögina see täiesti söödav kooslus. Kõrvale kohvi või apelsini mahl (ei pea võtma cocafantasprite)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.11.2014 21:26 
Kasutaja avatar

Soovitage midagi head meie jaekettidest või Eestimaistelt lihatööstustelt. Mingit head snäkki või lihavärki. Sobivad kõik rohkem või vähem vürtsikad toidud.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 638, 639, 640, 641, 642, 643, 644 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis