Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 21:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 19.09.2010 14:02 
Kasutaja avatar

Ise võtsin Pärnu macist prooviks lasteeine :D :D
40krooksu maksis ja mänguasja sai ka :D Pärast tsekilt vaadates, et mänguasi 15krooni maksis, siis mõtlesin küll, et kui saaks ilma mänguasjata osta, maksaks kompott 25eek ja selle raha eest oleks suht normal (burx, friikad ja 0,33l coca siis).

Ega ta midagi erilist pole, ainuke mõnus asi ongi drive-in. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 19:59 

Maci ja Hessi ei anna võrrelda. Mac on sittaks kallim ja purksid on väiksed.
Ültse on mõttetu igasuguseid einesi osta. Maksab pea 70 krooni suur eine. Mõnes kebabi kohas saab selle raha eest end tükkideks süüa ja toit on tervislikum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:01 
Kasutaja avatar

OldCars kirjutas:
ainuke mõnus asi ongi drive-in. :)

+7

on küll ka maxima hessis see drive in olemas aga ma juba kujutan ette mismoodi ma sealt mööda kõnniteed sõites vilkuritesaatel dokumente välja võtma pean :kill

maailma jaburaim drive in lahendus mumeelest. peale selle on see vaid kella 23ni lahti ka.

notme kirjutas:
Ültse on mõttetu igasuguseid einesi osta. Maksab pea 70 krooni suur eine. Mõnes kebabi kohas saab selle raha eest end tükkideks süüa ja toit on tervislikum.

mäk on trendikaup. keegi võiks teha eestimaale ka sellise korraliku türklaste kebabirestorani. tajoobalt tervislikum, ning unustaksin ilmselt kõiksugu burksid ka ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 09:46 

Sai võetud maxiburger mingist Viljandiligidasest Premiumi parklast.
Paistis, et see on lihtsalt kahest burgerist kokku pandud ja mingi hapukoorega üle kallatud.
Igatahes terve molu oli kastmega koos kui süüa.

Hädapärast käis kah, väga tihti siiski ei ostaks. Teinekord sinna satun, siis proovin praadisid võtta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 10:07 
Moderator
Kasutaja avatar

notme kirjutas:

Ei ütleks, et Mac kallim on, viimati käisin sõpruse pst ja tammsaare tee ristis olevas Macis ja sealt sain suure Big Mac eine 53.- eest. Võrreldes nüüd Hesburgeriga, kus selle raha eest saad sisuliselt kõige väiksema eine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 10:58 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Hessi burgerid on way tihedamad. big mac on a'la hessi kalaburged mis maksa 38.- vist. Samas suur megaeine paprika majoneesiga tuleb mingi 85 vist.

1. See eine on suurem kui ükskõik mis maci eine, ikka kõvasti
2. Saad süüa normaalselt + majonees maitseb hea
3. Puudub raipe maitse burgeri vahel ja friikaid süües ei teki tunnet, et sööd soola (ometigi ma olen soolase sõber aga maci omad on liig)
Minuteada 58 eegi eest saab hesburgeri eine mis on suuruselt sama mis big mac eine

ja suur big maci eine maksab 60 eeku :) , POle mulle kuangi hesburger peale läind :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 11:41 

Toivoku kirjutas:
Tanel kirjutas:
Hessi burgerid on way tihedamad. big mac on a'la hessi kalaburged mis maksa 38.- vist. Samas suur megaeine paprika majoneesiga tuleb mingi 85 vist.

1. See eine on suurem kui ükskõik mis maci eine, ikka kõvasti
2. Saad süüa normaalselt + majonees maitseb hea
3. Puudub raipe maitse burgeri vahel ja friikaid süües ei teki tunnet, et sööd soola (ometigi ma olen soolase sõber aga maci omad on liig)
Minuteada 58 eegi eest saab hesburgeri eine mis on suuruselt sama mis big mac eine

ja suur big maci eine maksab 60 eeku :) , POle mulle kuangi hesburger peale läind :D

+1

Aastas paar korda ikka yritan hessist midagi rabada, ja ei saa öelda et halb oleks, aga millegipärast meenub mulle alati ,mix ma aint paar korda aastas hessis käin, ja on jälle mitu kuud rahu majas. Aga yldiselt võiks mõni ägedam kett Eestis oma putkat lahti lyya Burger King vms...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 12:24 

4wd kirjutas:
Pets525 kirjutas:
Viimsis on tekkinud ka uus söögikoht. Selle nimi on Eldurburger :) :) :) :) See asub samas kus see viimsi haigla ja 1a lõpp peatus. Nimi on vist saanud ideed siberi rahabossist. Burgerid on nimedega eldurburger ja rahaboss :) :) Proovisin ise rahabossi. Ütlen ausalt et üks parimaid burgereid mida viimasel aja proovinud. Reede ja laupäev on kuni kella 12ni lahti öösel. Soovitan soojalt :)

Niihea oli ,et pidid kohe selle teatamiseks konto siia tegema :kill

Aga tõesti on. Rahaboss maksab küll 45 krooni kuid on igat senti väärt. Ei ole mikrouunitamist ja kotletile pannakse isegi pipart peale just õiges koguses. Ainult juustu võiks üks leheke juures olla. Kui see taldrikutele friikate vahele panna, siis sobiks vabalt Babybacki või Macki menüüsse.

Teiseks sai proovitud Janseni poe küljes asuvat pitsakoha maxiburgerit, mis oli kõige maxim burger, mida ma seni vist näinud olen. Esimest korda ei suutnud nö rotikat lihtsalt ära süüa. Pean küll tunnistama, et suurus oli üks väheseid positiivseid asju (ahjaa, sai tehti pitsaahjus, mis oli ka mõnus).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 14:40 
Kasutaja avatar

sain siis laupäeva ööse väga huvitava koguse osaliseks. Nimelt siis Suur Karja 18 meriton grillist sai keset ööd võetud hot-dog, aga suur oli üllatus, kui hot dogi nime all anti lavašši sisse topitud viiner millele surakas ketšupit ka lastud. Ahjaa klienditeenidaja ei osanud sõnagi eesti keelt, suheldus sai inglise keeles :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 14:42 

suppiköögid on toredad kohad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 14:43 

Hessi suur pluss minujaoks on see, et burger on kiles, mitte karbis. Oluliselt parem süüa kui kile sees. Aga noh, need aastas paar korda kui ma üldse taolistes kohtades käin, siis väga suurt vahet pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 15:26 
Kasutaja avatar

eee. esiteks mis kilest sa rääid?

teiseks tegin tänaprouaga ka mäkilitaka ära. hess on siiski parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 15:44 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No paberit mõtleb, macis pead ju kätega neid lägaseid jäänukeid sööma

no mäkis on ka väisked burksid kõik paberisse mässitud, nii nagu hessis. samuti on hessis osad suuremad burksid karbisees, seega vahet nagu väga pole. ja see, et kõik karpi tilgub, on sööja süü rohkem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 15:56 
Kasutaja avatar

hessi/mäki burksidel on veel see huvitav asi, et valmis toode võib olla maksimaalselt 13 minutit ootel. pärast seda on prügikasti kaup. Endalgi kogemusi mäkist, kui sain öösel kuivanud ja külma burgeri ja küsisin siis, et kaua see seisnud on ning sain vastuseks et kuskil 30 minutit. Pärast pikemat seletamist sain ikkagi värske burgeri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.09.2010 17:03 

Ma pole kunagi Hessis karbis burgerit saanud/näinud. Ju siis vähe käinud. Selle paberiümber mässituna on teda mugavam süüa, ei pea näppudega burksi sonkima.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis