kaabakaz kirjutas:
Tal on lihtsalt kade meel, ta loeb kuskil Hepa tanklas oma sente ja siis vaatab, et keegi tuleb päris BMW-ga kõrvaltanklase koos kena neiuga ning ostab veel seest nänni ka...
Võib ikka masendusse küll ajada, kui rekka alla jäänud bmw-ga kahe eur-i eest tankima peaks.
Ma olen ka kade, et saan Hepas praegu Eesti rahas 1eek ja 10 senti odavamalt kütet, kui Statikas, tahaks ikka rohkem maksta

Ma küll Statis tankides ennast rikkamana ei tundunud, kui need kes hepas tankisid. Lihtsalt enne sai sooduskaardiga ainult 10senti kallimalt kütet, kui näiteks hepas ja tankla jäi teepeale, aga nüüd müüb Hepa juba tohutu vahega kütet ja pean sõitma 100m rohkem tanklani. Iga paagiga tuleb juba 50Eeku vahelt

Pealegi teatud tanklas polnud enne järjekordi, aga nüüd pea alati 5 autot rivis. Pole ka imes, sest ainult loll tahab rohkem maksta, või aitab Statikas tankimine mõnel ennast rikkana tunda?
Siiani tankisin ainult Statis, aga enam mitte. Eriti nõme on Statis see kabanussi rida, krt mõlemad kassad müüvad seda korraga, sa siis passid seal nagu idioot pool tundi, et oma kütte eest sekundiga makse ära teha
Väidetavalt on Statis parem küte, kui mujal tanklates, krt tuleb sama moodi venamaalt, ajagu mis mula tahes. Lisaks on neil poes näiteks autokeemia tunduvalt kallim, kui sama asi näiteks Rimist osta. Aga jah Liibüas ja jumal teab kus mäss praegu veel käib, seepärast ju Statikal pidevalt vanad varud otsas ja uus jälle kallim. Tore, et meil siiki rikkaid leidub kes Statti ülal peavad