Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 18.06.2025 11:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 20.01.2011 12:08 
Kasutaja avatar

ULME.

Cordoba juht võib küll teist sünnipäeva pidada - ei ole reaalne, et sealt autost saaks keegi elusana välja tulla

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 15:16 

Leon20vT kirjutas:
Hendri kirjutas:
Sai just nähtud üsnagi tõenäoliselt korralikku laibakat Keila maanteel :err

Kokkupõrkes olid osalenud mingi metsloom, miski valge kaubik (traffic, vito vms) ja punane seat toledo vms. Vanema kerega.
Buss eest sees ja Seat sõnaotseses mõttes pooleks. Auto keskelt rebitud kaheks osaks, mõlemad osad äärmiselt deformeerunud. Seati perse istus hanges ja esiosa teepeal. Kiirabi auto uksest nähtud mingit meest istumas pea sidemes, aga muu paistis nagu korras olevat niimoodi kiirelt nähes...
Minu versioon on, et punane seat pani kokku loomaga mistõttu paiskus risti vastassuunavööndisse, kus buss temast lihtsalt läbi sõitis...

Sai ka eile öösel seda nähtud :S . Bussiks oli VW Transporter ehk ning Seati õiget mudelit ei kannatanud küll sealt rusudest välja lugeda. 1-e Paiku enam kiirabi ega looma ei näinud, kuid politsei ning päästeameti poolt seal mingi sagimine käis. Igaljuhul, vaatepilt ei olnud ilus - ei ole oma silmaga näinud, et auto võib niimoodi pooleks murduda.

http://www.tallinnapostimees.ee/?id=375252

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 16:04 
Kasutaja avatar

iff182 kirjutas:

Kas tõesti kahest kokkukeevitatud auto :err ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 16:48 
Kasutaja avatar

Mineeee. Teades, et kõik läks õnnelikult pakub mulle nalja mõtlemine, et mis võis küll Seatis sõitja mõte olla kui ta virrvarri lõpus silmad lahti tegi ja end kabrioletis leidis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 17:35 
Kasutaja avatar

kus need kõvad auto uuesti/kokkukeevitamise mehed on nüüd, et ei juhtu midagi sellega, sama tugev või veel paremgi kui enne..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 17:57 

Sain kah siis täna oma ip-bänni maha, mis oli 2 päeva peale... Täis vigane ikka ;) ple aru saanud siiamaani mille pärast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 18:05 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Hei ma sain ka bänni täna maha ,mul oli üheks päevaks.Ma muidugi ei tea mida sa tegid või ei teinud.
Enda värk ka segane aga mis teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 18:17 

Kuule, sa hakkasid rääkima kuidas sa pagassist lillepotte võtsid ja neisse bensu tankisid ja kuidas sa joobes peaga tankimas käisid, panid kraavi, kaotasid teadvuse ja pärast mäletasid, et paak bensu täis... Täiesti ulmeline iba ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 19:18 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kui ühele asi ei sobi siis pole äkki päris õiglane bännida teist.Võiks suurel vajadusel kui muud üle ei jää näiteks arutada kasvõi ,sest tegu foorumiga ja antud teema välja elamine jne ,et jah.
Ma ei pöördu moderaatori poole põlvele vesistama ,et ma ei saa aru sellest ,et bänniga ta.Moderaatorite ,mitte muidugi kõigi tegutsemine ka selline nii ja naa.
Pange mingid piirangud kõigele ,et palju võib rääkida ,milliseid sõnu kasutada jne jne.Milleks on üldse näiteks foorumis vaba ,flashi jne teema ning osade teemade all omakorda tõepoolest autondusest kauged teemad jne.Kui on näiteks aint lugejate autode teema siis võimalik ,et seal nii suuri arutelusi ehk ei toimuks jne.
Mina kui midag i aru ei saa siis tegelen muu asjaga võ iei tee välja aga minule tullakse tihedalt muredega kui g ikirjas minul ,et muredega pöörduda PS-i jne ning kes on min uasjadele igno peale pannud aga ikka on jamasi.Ma tõesti ei tea.

Viimati muutis oopc, 20.01.2011 19:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:12 
Kasutaja avatar

Viin kirjutas:
iff182 kirjutas:

Kas tõesti kahest kokkukeevitatud auto :err ...

pakuks kah,et on kahest kokkukeevitatud.. seat nii väikene ja kerge auto,et iseenesest laksu tagajärjel ei tohiks katki minna niimoodi..

Siin Viljandist 35km eemal üks A8 tean,et lendas vastu puud vms ja läks ka keskelt pooleks - aga seal on see loogilisem,kuna tegu alumiiniumiga kerega :)

edit: oopsile kah +1

Viimati muutis Inferno, 20.01.2011 20:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Oopc. Täpselt sellise sisutühja iba pärast võib vabalt banida. Ja kui sellist tühja loba jätkad siis saad uuesti. See, kui sa ise aru ei saa, et sa ajad seosetud juttu tähendabki seda, et sind tuleb lihtsalt eemaldada ning postituste kustutamisel pole pointi - nagunii sa end parandada ei oska, sest sinuarust on ju kõik ok.

Ja tegu ei ole kellegi "kui ühele ei meeldi" olukorraga. Kogu foorumile ei meeldi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:23 

Kellele sisu tühi ,kellele mitte kas see tundub võimatu variant.Ma ei tea kellele ma ei meeldi või meeldin arvuliselt.Isegi need kes otseselt märku andnud ei tekita teglt endas põhimõtteliselt muret aga mõeldes ,et ma üksi suudan nii võimatuks osadel foorumi kasutamise muuta ,et jumal ka e iaita siis see huvitav.
Ma räägin oma asjadest ja kasutan foorumit oma huvides,mitte selleks ,et kas kellegile tunduda sisukas või olla meele järgi.
Kui ma olen ka näiteks jumala erinev absoluutselt kõigist siis oleks patt näiteks bännida kui pole midagi jõhkrat teinud.
Ku iaga päris iskilikuks minnakse ja mitte ilusti ei käituta siis kasutaks kül karmimaid meetmeid näiteks.
Kui ma teen oma asja ja kellegile ei tundu see sisukas millest minule ükskõik kuid see teine arvaja pasundab jõkralt ,inetult teise kasutaja suunas siis ammuste laegadel kesteab mis oleks kusagil raekoja platsil sellistega juhtunud.
To Blacku palju on siin foorumis kasutajaid üldse ning kuda siin mingit hääletamis värki üldse võimalik teha on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:28 
Kasutaja avatar

Su postitusi igal pool. :D
Sa raamatu kirjutamisele pole mõelnud või tegeled seal rakveres ainult pildistamisega

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:31 

oopc, see ei olegi koht, kus arvamust omada! Püüa lihtsalt smaile panna ja kaasa kaagutada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.01.2011 20:50 

Blacku kirjutas:
Oopc. Täpselt sellise sisutühja iba pärast võib vabalt banida. Ja kui sellist tühja loba jätkad siis saad uuesti. See, kui sa ise aru ei saa, et sa ajad seosetud juttu tähendabki seda, et sind tuleb lihtsalt eemaldada ning postituste kustutamisel pole pointi - nagunii sa end parandada ei oska, sest sinuarust on ju kõik ok.

Ja tegu ei ole kellegi "kui ühele ei meeldi" olukorraga. Kogu foorumile ei meeldi.

aga miks chris sai banni paariks päevaks vms ? oopci oma põhjendasid aga tema oma mitte.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis