parm30 kirjutas:
Keegi endale läbi Ebay on telefoni ostnud?Tekkis huvi kuna võrreldes nende ja meie hindu oleks võit näiteks
Sony Xperia Acro S-iga oma 100 Euri.Ja teine küsimus oleks et kui Inglismaalt nutitelefon ära osta siis kas Eesti keel on neil juba peal või ei?
Eesti keel oleneb tarkvarast, mitte telefonist. Kui telefon on Eestist ostes
by default emakeelne, siis välismaalt ostes kindlasti see ei ole eesti keelne.
Ma olen soetanud endale ühe telefoni eBayst, seda küll 2007. aastal. Põhjus: hind oli 2x odavam. Kui praegu tellida, siis soovitavalt tellida .uk / .de eBayst, sest USA-st tellides maksad juurde tollimaksu. Lisaks on tänapäeva nutikatel telefonidel peal päris tihti erinevad võrgulukud, seega tuleks vaadata, et antud telefon, mida tellida on võrgulukuta (
factory unlocked).
Täiesti võib olla androidiga nii, et on kõik keeled peal. See pole mingi 10a vana luts kus lihtsalt polnud ruumi kõikide keelte jaoks. Nagu ma siin ühe korra ka varem mainisin, siis lasin S2'le 4.1.2 peale käsitsi (mitte updateri kaudu) ja seal oli language listis ilmselt kõik keeled olemas, mis androidil on, ja see oli ilma modifikatsioonideta ROM. Samas aga selle peale ei saa 100% lootma jääda, sest paljud telefonimüüjad kasutavad oma vajadustele sobivaks muudetud tarkvara ja seal nad võivad juba hakata keeli eemaldama küll.