Audi klubist siis midagi :
O: B3 sisselaskelõdvik
Hea klubiline, mul on hädasti vaja AAD-mootoriga Audi B3 sisselaskelõdvikut. See lõdvik on paidaldatud Audi kaheksakümne, mitte Haunebu või NASA kosmosesüstiku külge, seega ei tohiks selle leidmine olla ületamatu probleem. Ometi olen ma seda juba kuu aega tulemusteta otsinud.
Saan aru, et ei ole tahtmist minna seda oma aianurgas seisva räime küljest otsima, seda enam, et väljas on külm ja kapoti tross on katki. Kui asud Tallinnas või lähiümbruses, siis võin tulla ise ja asja auto küljest maha võtta. Toon sulle korras lõdviku eest 15 eurot, 4 jõuluporterit ja iga porteri kohta hommikuks ühe Ibumax-tableti. Kui asud kaugemal, siis leia (laena sõbralt) üks 6 või 7mm padrun, ristpeaga kruvikeeraja ja kirves kapoti avamiseks ning ole hea, keera see jupp maha (klambrid avanevad, keerates kruvi vastupäeva) ja pista ta Cargosse või Smartposti automaati.
Vajaliku varuosa kood on 048 133 357 (AAD-mootor, ehk siis R4 2,0 8v 85kw), aga sobib ka 3A-mootori oma (R4 2,0 8v 83kw).
Tel: 5238624 või kui sul tõesti enam kõneaega ei ole, siis saada mulle u2u. Seniks häid pühi ja ilusat aastavahetust !
See ikka päris hea

Pigem on naljakas, et üks inimene ei suuda kuu aja jooksul endale juppi hankida. Kui ikka kellegil ei ole, eks siis tuleb Revalisse või Forssi jalutada. Pole see 15 euri ka ju teab mis mega pakkumine, et end hulluks rabeleda. Endal oli hiljuti samuti ühte käimari kronsat vaja, kokku sellel mootoril 9 koodiga manuaalkasti, 7 ühe padjaga ja 2 teisega. Loomulikult mul oli see 2 variant. Lõpuks tuli ikka Forssi külastada.
Naljakas või mitte aga kuna seda konkreetset varuosa enam ei toodeta, siis pole seda ei Forsis ega Revalis ja sinu pakkumisest vähe kasu.