Tanel kirjutas:
Neid autode korras hoidjaid on ju väga vähe. Paljud hakkavad isegi sellepeale lärmi tõstma kui tõesti autot remontida korralikult, et milleks seda üldse vaja on... Pigem ongi teemaks väljamaa piltide postitamine. Sidesõnadeks on madal, madalamale või veel madalamale, stretch, tra. nutt ja hala.....
1. Neid kes vanasti kiiremini sõitmisele sisuliselt lähenesid oli ka suhteliselt vähe. Minu arust on hetkel selliseid inimesi hoopis rohkem. Ja numbrid kapotti all on ka tõsisemad + masinad on visuaalselt stiilsemad.
2. Masu. samas sellega kaasnesid teiselpool kallast tõsisemat raha teenivad tegelased, kes oma raha masinate ehitusse suunasid.
3. Osad tegelased on tõenäoliselt kas kinni pandud või ennast kasti sõitnud
3. Kellel vähegi raha on see ostab/liisib juba uuema või uue masina, mida ei olegi võimalik käepäraste vahendite või läti tuuninguga ehitada. Valuveljed on juba poest ostes all ja stereo väljavahetamiseks uuematel masinatel tuleks armatuuri kandiline auk lõigata. Liisingu puhul ei taheta eriti mootorit tegema hakata keegi.
4.Kelle raha jagub vanema masina jagu nendel jagub tervet mõistust ja ei osta enam lätispoilereid, ise ka aretama ei hakka. Originaal margituning jubinatele ei hakanud hammas peale enne masu ja hetkel samuti.
5. Enamus endiseid otse sõitjaid tegelevad nüüd driftimise või ringraja sõiduga ja sin foorumis enam ei figureeri eriti.
edit:
natuke veel lisaks, kuna keegi vaevus mu postitusele isiklikult vastama:
Paljud sellest foorumist väljakasvanud inimesed alustasid kõik kunagi mingi vana raipe otsas, mille remodiks ja tuunimiseks raha ei jätku ja ei leia isegi põhjust sinna raha alla matta. Lähevad aastad ja lähead neil smadel inimestel masinad paremaks.
Kiireid ja ilusaid masinaid ei peagi foorumist otsima. Igal mehel on omad põhjused, miks asju enda teada hoitakse. Kes ei taha konkurentidele vihjeid anda, mõnel ei kannata detailide päritolu pärast eksponeerida, teised ei taha ise varguste ohvriks sattuda.
Äkki peab rohkem võistlustel/näitustel käima siis näed rohkem ehitatud masnaid.
Alati võib ka ise ehitada. Mina näiteks ei oma võimalust ise ehitada. Seega puudub mul igasugune õigus, kritiseerida kedagi, kes ise midagigi on teinud või tegemata jätnud. Ok, tegelikult olen kunagi ikka paar masinat nn tuuninud, aga ikkagi ei oma õigust kellegile midagi eriti ette heita.
Aga mis sellel kõigel liiklusraevuga pistmist on?