Ma olen väga väga palju mööda Euroopat ringi kolanud. Ääre alad ka läbi kolistanud.
Albaanias ei pea teelt alati kõrvalegi keerama avastad ,end põhimaantel ka mõtlemas ,et: "kurat kuna ma teelt maha keerasin"

Kui raha ülearu pole siis olen leidnud ,et kõige otstarbekam on Vana kooli Volksvaagen Multivan
ilma turbota 2,4D
Isegi kui mootor või kast plahvatab aiste vahel leiab ikka mõne ülekurgi käinud transporteri/caravelle terve mootoriga rondi mille saab kogu kupatusega vajadusel võileiva hinna eest ära osta.
Sees on olemas tehase poolt Päris mugav diivan kus Kahekesi on ruumi küllaga kolmekesi saab hakkama.
Külm kapp
Kapteni toolid
Laud
Sesi kardinad mis on trukkidega eemaldatavad jne jne
Parimatel on kerod jne peal.
Buss on piisavalt kõrge
Jupid väga odavad uutena ka.
Piisavalt ökonoomne 6,5-8 pikkadel otsadel. Üle 8 kulu pole näinud isegi kui Pacline 90nd katusel ja 5 inimest peal seest ka täis last. Kui mootro korras jõuab minni ilusti ka väga järskudest tõusudets üles.
Loomulikult läheb 2,5 TD jõudsamalt aga mootori pool oluliselt kallim kohe + turbo jupid.
Multivann on olemas ka 4*4 aga pole omanud ja ei oska kommenteerida palju sildade hooldus kohe kallimaks läheb ja palju kütte kulu tõuseb
aga Esiveolisena ronib ikka ka väga hästi . Ka lumepudrud.
Hea tugev metallist mootori kaitse ka üleni all.
Kiirteedel laevadel ja Campingutes läheb Sõiduautona ilusti läbi.
Tehase poolt topelt akud ja kõik taga elekter siis varu aku pealt mis kui võtmeid ees pole on käivitus akust lahutatud ja kui tagumise aku koti lased saad käima ikka ja laetakse mõlemad täis.
Kui kaablitega mässata viitsid ja natuke ümber teed siis saad ise endale täkku ka anda

Teine buss millega olen palju ringi rännanud On Transit 2,4 TD 350 kere pool kõrge .
Ruumi julmalt
Istmed käivad kergelt põhjaküljest lahti ja kui kõik ette lükata siis mahub veel kaks 1000-ist Biket peale (hea näiteks novembris siit minnes kaasa võta

)
aga kui väga rasket koormat peal ei ole siis taga iste ikka julmalt taob (no minu omal oli lehtvedru pakid ka all) Passis kandevõime 1000kg äkki osad pehmemad.
Ehitasin ümber tagumised kolme realised istmed sai näoga vastamisi keeratud ja laud seinakülge kahe vahele ehitatud käis alla nagu Multivannilgi .
Lauda hoidis üleval E36.e kapotiamort kui avatud oli.
Küte kulu enamvähem 9-saga sai hakkama
AGA kiirdeedel on jube kallis lasta .
Siit Hispaaniasse minnes sai nainuüksi Prantsusmaal kiirdeede peale ca. 250-nd euri pandud!
Laevadel sammuti väga kallis.
Muidu hea buss. Mootor väga hea
kere raisk kipub roostetama.
Ahjaa pikk kere on taga veoline ja talvel on tiba kehva kuigi on lukustuv taga sild
Ja kui väga vähe raha ja äkki hirmus isu sooja saada tuleb ja vehemere mõtted pähe kargavad siis
hea öko liikur kus magada ka saab on Zafira B 19 CDTI manuaal ja kiiruse hoidjaga
see aasta sai korra tehtud äkk visiit horvaati keskele 5,1 keskmine sajale.
Jeebid jätaks tõesti kõrvale
pole kunagi veel puudust tundnud ja pole kuhuig minematta jäänud.
Sellised on kiirelt minu kogemused Nii viimase 8-sa aasta jooksul.