Bombajio kirjutas:
Ma ei tea, minu arust oli OK. Ja ma kipun arvama, et siin pole ilmselt ainus koht, kus ta seda küsitlust jagas...
Kas meie tulemusi ka mingil määral näha saame?

Avalikult on ta jaganud:
Audi, BMW, SR, Mazda, Volvo, MB, Mitsubishi, Auto24 foorumites.
Vähemalt kiirel uuringul Google abiga rohkem ei leidnud.
Tee, mis tahad, aga hetkeseisuga on see uurimistöö juba eos kallutatud ja usaldusväärset tulemust sellest ei saa.
"Roolitaga meikivatest tibidest" ei vasta keegi, kas see tähendab, et neid liikluses ei olegi?
Palju vastuseid tuleb "mõned korrad kuus juhin autot" ? Eriti mitte, kuigi selliseid inimesi on, kellel nõuka ajast load saadud, autot ei ole endal, väga harva juhib sõidukit, kuna ei tunne üldse ennast kindlalt ja teatud linnadesse ei julge üldse minna. Nemad kohe kindlasti selliseid foorumeid ei külasta.
Eriti ei usu, et foorumitest leiab ka vanema põlvkonna inimesi, kes on ostnud endale mõne BMW, Audi ja sõidabki rahulikult ja seejuures omajagu kindlalt. Noori kihutajaid/rullnokki vms (nii BMW kui ka Audi jms roolis) leidub foorumis hulgi, enamus nendest oskavad vastavaid foorumeid kasutada.
Kui uurimistöö pealkiri ümbersõnastada (a'la Autohuviliste käitumise seosed automargiga), siis on tulemus ka usaldusväärne, kuid kahjuks kasutu, kuna ei hõlma enamust liikluses osalejaist.
Jutu mõte on see, et see, pilt, mille joonistab antud uurimistöö ei vasta sellele, mis tegelikult liikluses toimub.
Ise täitsin küsimustiku ära. Seal teisel lehel oli mitmeid küsimusi, millele üheselt ja otseselt vastata ei oskanud ("raske öelda", mis võiks tähendada seal skaalal "aegajalt", tähendab vahepeal ka "ei oska vastata", "sõltub paljudest asjaoludest")
Ma ei kirjuta seda kõike paha pärast, vaid üritan näidata su uurimistöö puudusi, et seda täiendada või selleks, et oskaksid kaitsmisel arvestada nendega.