Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.05.2025 21:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 23.04.2009 17:55 
Kasutaja avatar

Mõtlesin, et teeks sellise teema, kuna pidevalt juhtub kellegil midagi liikluses või mujal, millest tahaks ka teistele rääkida, et ennast välja elada.

Alustaks enda juhtumisest liikluses.

Nimelt sõitsin Keila poolt Jüri ringi poole, kui sattusin sappa ühele chopperi-vennale.
Kuna oli parasjagu kiire, siis olin tal suht sabas, oodates võimalust mõõdumiseks.
Natukese aja pärast sain aru mis tüüp teeb, nimelt kui vastu tulid autod, lasi tema kiiruse 70km/h peale ja nigu kui tekkis vastutulevatest autodest tühimik, keeras ta gaasi põhja, kiirendades 110km/h`ni ja nii toimus asi oma 5*kindlasti....suht ajudele käis, mõni mees peab lihtsalt ajaviiteks teisi liiklejaid n*****a.
Lõpuks tekkis muidugi võimalus mõõdumiseks.
Pole mu auto ka madalatel pööretel mingi dragi pill(1.8T ja autom. A6).

Mis teil täna juhtus?

Viimati muutis DeLaBig, 27.09.2009 01:13, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 23.04.2009 18:26 
Kasutaja avatar

Terve päev uimane olnud, närvi ajab. Aaa, ja et OT poleks, siis üks t*rapea sibul oleks mu alla ajanud peaaegu ülekäigurajal. Rebiks ta Föderatsiooni lipu ribadeks ja paneks bemmirondi põlema, nii ikka ei saa et sepp 40 alas lendab umbes 70 silmaklapid peas. :kill
Aitäh, kergem hakkas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 18:52 
Kasutaja avatar

Ma nostalgitsesin täna trammiga auto järgi teenindusse. See kontingent pole seal ka sittagi muutunud. 70-80 aastane vanamammi sai ca. 40selt räuskavalt alkohoolikust sookaaslaselt üle pingi külmalt pasunasse. Uhhh.. Ka ülejäänud teekonna jooksult kohatud tegelaste järgi, polnud kahtlustki et kevad on ka Kopli jõudnud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 19:04 

just asjalik teema :D

autost oleks ilma jäänud :S Viimasel hetkel sain pidama, mingi hull tuli kõrvalteelt peateele ette (ise olin ikka peateel) miski 15 cm jäi esiosade kokkupõrkest puudu. Jumal tänatud, et tagant autot ei tulnud ja lapsi autos ei olnud...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 19:10 

hommikul oli autol kuidagi hing kinni, aga natuke tallamist ja asi korras :lol
a see ajab närvi, et ühel mondeol mis kuulub ühele sibulasugemetega joogisele vennale p6levad tuled juba mingit neljandat päeva ja rahakott on ka kutil autos, rääkimata auto v6tmetest. ja ta ei v6ta mitte midagi ette :help
närvi ajab jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 19:21 
Kasutaja avatar

jonathan kirjutas:
krt mind ajavad ülemised naabrid vihale :angry
ommiku kell pool 10 hakatakse ehitama ... magada tahaks :twisted:

Seadus lubab tal kell 6.00 löökdrelliga põrandasse auke lasta, nii et kell 10.00 on ju rohkem kui hea ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 19:28 

ma sain kerge kivi klaasi kruusal mingi valge risuga sõitnud nokamütsiga osside käest, kes tulid ikka julgelt suuremal kiirusel vastu kui 100.
ots ringi ja käisin rääkisin neile ausalt mis ma neist ja nende põllurallikõlbulikust konservist arvasin.
klaasist iseenesest ükspuha, sest see tahab niikuinii varsti vahetamist

siiani tuju rõõmus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 20:40 
Kasutaja avatar

Teed annab see kelle pool on takistus, täna üks naine kimas "sajaga" minu poole vastassuunas, ma sõitsin talle otse vastu, aga tema ei kavatsenudki pidurdada, õnneks oli kõrval parkla mille arvelt sain ennast päästa, enne seda parklat oli veel suur lohk, hea, et esisild alla jäi...autot päris hüppesse ei saanud, aga ega palju puudu kah ei jäänud...krt ma saan aru, et olen poisike ja meeldib kihutatada, aga krt sellistest reeglitest pean ikka kinni, et tunnen märke annan teed..aga selline asi et mingi tibi õuealal sajaga sulle vastu lendab...mm kehva...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 20:52 

trinity kirjutas:
323F kirjutas:
bussijuhid on tiblad...
tartus puiestee tn suunaga juba jõgeva poole on enne kalmistut üks bussi tasku.. buss oli seal, pani suuna sel hetkel sisse, kui ma olin juba tal keskkohas (lõõtsabuss) ja siis lendas ette...plokid põhja ja loha vastassuunda, hea, et kedagi vastu ei tulnd, lõin kohe teise rauda ja temast ette, väike käeviibutus, et hei mees, mina olen ju väiksem..sain temast ette ära ja siis lõi tema suuna sisse ja uhas oma suure lõõtsaga minust mööda.. ausõna, sanitaarlask sellistele..

ja siis tund hiljem uus bussisituatsioon Sõpruse sillal suunaga Eedeni poole - sõidan teises reas, minust eespool buss, suund sees, mõtlesin et tahab reastuda, et vilgutan tuledega, et sõbrake, mine.. see siis hakkas reastuma, siis plaks suund välja ja tõmbas paremasse ritta tagasi.. mõtlesin, et no okeika, et lähen siis ise mööda, et muidu ma magan selle II korruse ülessõidu maha.. hakkasin siis kiirendama ja siis tema otsustab reastuda, kui olin juba suht kõrval, jõudsin ära pidurdada, muidu oleks lõpetanud silla keskel piirdes.... bussijuhid on ikka täistondid.. võta üks ja viska teist.. :kill :kill

taurtz, tule tartusse :D :D siin sõidavad blondinkad suurte 7-seeriate ja Länkaritega.. :D

olen täiesti nõus... bussijuhid on ikka megaülbed - mõtlevad vist nii " mul on suurem kui sul, ja mul on eesõigus" :twisted:

olen päev otsa tilli venitanud ja juurdlenud, et kas ma annaks bussijuhi mõõdu välja või ei.

nohu käib ka närvidele. tagant on nina kinni, õhku ei tule läbi ja eest voolab löga välja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 21:04 
Kasutaja avatar

Ma algul sain aru, et see on liiklusteemaline teema vist.. Aga kui ei ole, siis krt ma avastasin et ma olen oma akudrelli rapla kirikusse jätnud raisk... Jumal on jobu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 21:23 
Kasutaja avatar

Terve päev olin näljas, suitsu tegin si*aks, suhu tuli pa*a maitse ja tagatipuks pidin põliste sibulatega päeva veetma kuskil kaevanudses.... julmalt närvi ajas :err :uhoh peab vist midagi pilbasteks minema peksma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 21:26 

Ma ei saanud keldri tagumisest nurgast mootoriõli kätte, ilgelt kettasse ajas... pidin pool keldrit tühjaks tassima :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 21:31 
Kasutaja avatar

Läksin vanemate juurde, ei merekonteineris asuvast Taunusest subwoofri kast kätte saada ja müüki paisata, loopisin Taunuse sees oleva pahna välja. Salongis polnudki seda, siis nägin, et on pagassis aga ligi ei pääsenud kuna pagassi luku võti on kodus.... :help

Viimati muutis DeLaBig, 27.09.2009 01:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 22:08 
Kasutaja avatar

Unustasin hommikul mahla koju, mille pidin tööle kaasa võtma.Ei saanudki toidu kõrvale mahla juua.Vett ei kannata ka juua tööl.Ajas närvi küll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.04.2009 22:41 
Kasutaja avatar

käisin tööl, mitte midagi pold seal teha, nühkisin seinu ja istusin perset laiaks, kell 16 paiku oli siuke tunne et katus sõidab ära, kell 17.30 olin koomas ja olen praegu ka ..omme veel minema, tööle, tõsine vaimne katsumus :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis