bussijuhid on tiblad...
tartus puiestee tn suunaga juba jõgeva poole on enne kalmistut üks bussi tasku.. buss oli seal, pani suuna sel hetkel sisse, kui ma olin juba tal keskkohas (lõõtsabuss) ja siis lendas ette...plokid põhja ja loha vastassuunda, hea, et kedagi vastu ei tulnd, lõin kohe teise rauda ja temast ette, väike käeviibutus, et hei mees, mina olen ju väiksem..sain temast ette ära ja siis lõi tema suuna sisse ja uhas oma suure lõõtsaga minust mööda.. ausõna, sanitaarlask sellistele..
ja siis tund hiljem uus bussisituatsioon Sõpruse sillal suunaga Eedeni poole - sõidan teises reas, minust eespool buss, suund sees, mõtlesin et tahab reastuda, et vilgutan tuledega, et sõbrake, mine.. see siis hakkas reastuma, siis plaks suund välja ja tõmbas paremasse ritta tagasi.. mõtlesin, et no okeika, et lähen siis ise mööda, et muidu ma magan selle II korruse ülessõidu maha.. hakkasin siis kiirendama ja siis tema otsustab reastuda, kui olin juba suht kõrval, jõudsin ära pidurdada, muidu oleks lõpetanud silla keskel piirdes.... bussijuhid on ikka täistondid.. võta üks ja viska teist..

taurtz, tule tartusse

siin sõidavad blondinkad suurte 7-seeriate ja Länkaritega..

olen täiesti nõus... bussijuhid on ikka megaülbed - mõtlevad vist nii " mul on suurem kui sul, ja mul on eesõigus"