Tere, ostsin umbes kuu tagasi klapivedru kokkusurumis riistapuu (edaspidi riist

) tööriistamarketist, umbes 300 eeku maksis- kõige odavam oli vist. Niih kasutamisel läks riist kohe kõveraks

ühtegi vedru ei saand kokku suruda. Vedru tööd tegi sõber hiljem tööjuures ära.
Täna läksin huvi pärast tööriistamarketisse garantii osakonda selle kõvera riistaga, kus mind pmts kohe irvitades

pikalt saadeti, minu jaoks selline suhtumine naljakas küll polnud, ja prooviti selgeks teha - raijumise teel - et mul peab endal midagi kõrvade vahel olema, kuna ma riista persse keerasin. Ma tegin garantii vennale selgeks et kui ta maksab mulle 3 sotti peo peale, siis võib ta edasi naerda, ja siis vend pakkus välja et saadavad minu kõvera riista ekspertiisi

Ma ei saand küll aru mille jaoks; ja ekspertiisil on 2 võimalikku lahendust:
1) positiivse vastuse korral saan uue sirge riista ilma rahata
2) negatiivse vastuse korral uut riista ei saa aga saan ekspertiisi arve, mis tuleb x suurusjärgus ja mille ma pean kinni maksma
Kuna see viimane huvitav pole, siis keeldusin ekspertiisist, võtsin oma kõvera riista pihku ja tulin tulema. Ei hakka ma selle 3 soti pärast jamama.
Mind huvitab ikkagi kas mul oleks õigust olnud saada uus riist?
Kuidas oleks old minupoolt õige käituda? Paneks info kõrva taha, ja kui hiljem mingi kallima riistaga selline jama tuleb siis tean mida teha juba.
Praeguse seisuga on see teine kord juba kus minu garantii nõuet ei rahuldatud. Esimene kord tehti seda vähemalt viisakalt, oli ka teine asi hoopis.